Intet svar fra kundeservice
Vi har nu flere gange prøvet at kontakte kundeservice, både på mail, via kontaktformular og ved at ringe. Intet svar på nogen af ovenstående.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Supper service levering til tiden.
Havde nogle bygge materialer som jeg ikke fik brugt. Ingen problemer med returnering selv efter 7 uger. Pengene retur i løbet af nogle dag.
Kan klart anbefale at du handler her
Efter bestilling blev jeg kontaktet personligt af personalet (Tommy), for at dobbelttjekke adressen. Der var lynhurtig levering, selv til etagebyggeri. Jeg blev informeret omkring forsendelsen og havde varene foran hoveddøren på 2 hverdage.
God pris, hurtig levering og rigtig god telefonisk service.
Har haft en fin handel.

Vastaus yritykseltä Billigfundament
De fandt en fejl i min order - og ringede selv og fik det rettet. Det er service i verdenklasse!
Sammen med hurtig levering og gode priser, så er det nemt at give 5 stjerner

Vastaus yritykseltä Billigfundament
Hurtig feedback og forslag til ændringer.
En gennemført købe og rådgivnings oplevelse både på mail og telefon.
Når stalden skal bygges om så vender jeg tilbage.
Har haft brug for hjælp, råd og vejledning i forbindelse med køb og bygning af fundament til en udestue.
Altid super hjælpsomme, og god rådgivning både på mail og telefon.
Formåede tillige at levere min ordre tidligere, så jeg kunne nå at bygge færdig i min sommerferie.
Kan varmt anbefalde billigfundament til andre.

Vastaus yritykseltä Billigfundament
Super tilfreds med servicen og leveringen var præcis som lovet. Rigtig god oplevelse.

Gennemført service!
Holder hvad de lover!
Gode priser!
De får tingene til at ske !
Jeg handler her fremover
27/7-2018
Service på højt niveau
Ved afgivelsen af ordren blev jeg ringet op, da de ville være sikre på, at de bestilte materialer var alt vi skulle bruge til vores projekt.
Levering var til aftalt tid af flink chauffør, som kranede varer hvor vi skulle bruge den nu kranen kunne nå.
Alt i alt en rigtig god og fin service.
Kan varmt anbefale at handle her.
Uovertruffen service.
Vi havde brug for levering dagen efter, og spurgte pr. mail inden ordreafgivelse. Levering blev bekræftet telefonisk af Billigfundament.dk hurtigt efter.
Ved afgivelsen af ordren blev vi endda ringet op, da de ville være sikre på, at de bestilte materialer kunne bruges til vores projekt, da der var afvigelser i standarden.
Alt i alt en rigtig god og professionel oplevelse!
Super vejledning, super god opfølgning. Alt leveret som aftalt. Kan varmt anbefale at handle her.
Havde lidt udfordringer med indkøbskurven, da der er minimumsantal. Ringede til dem og fik lige den hjælp, jeg havde brug for. Varerne blev leveret lynhurtigt. Måtte lige ringe for at få afhentet returpallerne - igen super service.