Jesper hjalp mig med at finde den bedste løsning for mig og mit behov, korrekturen kom hurtigt, og da denne var godkendt og betalt, gik der 3-4 hverdage så var der leveret 1000 stk lækre Raja Gold... Näytä lisää
Igennem min arbejdsplads, skulle jeg bestille kuglepenne med logo. Da jeg var lidt usikker på hvordan det skulle gøres korrekt, fik jeg meget hjælp meget hurtigt. Fik rettet korrektur en del gange, d... Näytä lisää
Kæmpe anbefaling herfra! Flotte kuglepenne tilpasset ens egen virksomhed med logo og stil. Vi er vilde med dem, og har lige modtaget 500 stk. for 3. gang. Det bliver bestemt heller ikke sidste... Näytä lisää
Kan kun anbefale at handle her. Inden de satte produktionen i gang, fik jeg en mail med mit logo vist på kuglepenne på flere forskellige måder, og skulle godkende det jeg havde bestilt i først omgang... Näytä lisää
Billige Kuglepenne med logo. Lave priser og helt ned til 100 stk. pr. ordre. Professionelt Grafisk arbejde er hos os inkluderet i alle opgaver.
Nyholmvej, 3200, Helsinge, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
super nemt at genbestille. hurtig levering - god service.

Vastaus yritykseltä BilligeKuglepenne.dk
Jeg er godt tilfreds med service og håndtering af min ordre.
Dog blev min vare sendt til Sjælland i stedet for Jylland. Til al held var der en ærlig borger som kontaktede mig.
Kaliteten opfylder det vi ønskede og er ikke sidste gang vi har handlet.

Vastaus yritykseltä BilligeKuglepenne.dk
Meget flotte kuglepenne og tryk i den helt rigtige farve. Og de skriver også godt. Kort leveringstid.

Vastaus yritykseltä BilligeKuglepenne.dk
Jeg har samarbejdet med BilligeKuglepenne.dk i mange år, og jeg bruger dem fortsat – de skuffer aldrig. Serviceniveauet er altid i top, og kvaliteten på kuglepennene er virkelig god. Kommunikation og levering fungerer altid problemfrit, og det gør hele forskellen.
Jeg har anbefalet dem til mange, og alle har haft den samme gode oplevelse som jeg.
Derfor skal de have min største og varmeste anbefaling!

Hurtig ekspedition.
Kompetent og professionel vejledning
Bare en fornøjelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä BilligeKuglepenne.dk
Resultatet var som ønsket,det var nemt at bestille og der var hurtig levering

Vastaus yritykseltä BilligeKuglepenne.dk
Super service - hjalp uden noget ekstra med at sætte logo op så det bare spiller!

Vastaus yritykseltä BilligeKuglepenne.dk
Jeg har de seneste 3 år bestilt kuglepenne her. De leverer en god kvalitet til en meget fair pris. Jeg bruger mange kuglepenne til mine foredrag og workshops rundt om i hele Danmark. ThomasFlindt.dk

Vastaus yritykseltä BilligeKuglepenne.dk
Altid venlig, hurtig, personlig betjening. Skønt at man kan ringe og tale om mulighederne. Tak
Jeg fik hurtigt svar retur. Der var lavet en fejl i logoet, men det blev hurtigt rettet (jeg tror måske endda fejlen var min).
Ordren kom før end beregnet, så en super oplevelse.

Vastaus yritykseltä BilligeKuglepenne.dk
Hurtig fra bestilling til levering - professionelt og fin service, kan absolut anbefales.