BilligeKuglepenne.dk Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jesper hjalp mig med at finde den bedste løsning for mig og mit behov, korrekturen kom hurtigt, og da denne var godkendt og betalt, gik der 3-4 hverdage så var der leveret 1000 stk lækre Raja Gold... Näytä lisää

Igennem min arbejdsplads, skulle jeg bestille kuglepenne med logo. Da jeg var lidt usikker på hvordan det skulle gøres korrekt, fik jeg meget hjælp meget hurtigt. Fik rettet korrektur en del gange, d... Näytä lisää

Kæmpe anbefaling herfra! Flotte kuglepenne tilpasset ens egen virksomhed med logo og stil. Vi er vilde med dem, og har lige modtaget 500 stk. for 3. gang. Det bliver bestemt heller ikke sidste... Näytä lisää

Kan kun anbefale at handle her. Inden de satte produktionen i gang, fik jeg en mail med mit logo vist på kuglepenne på flere forskellige måder, og skulle godkende det jeg havde bestilt i først omgang... Näytä lisää

1. Kampanjatuotemyynti

Billige Kuglepenne med logo. Lave priser og helt ned til 100 stk. pr. ordre. Professionelt Grafisk arbejde er hos os inkluderet i alle opgaver.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

30 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

super nemt at genbestille

super nemt at genbestille. hurtig levering - god service.

7. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä BilligeKuglepenne.dk

Tak for stjernerne Betina.
Ja. det skal jo være enkelt at genbestille.

BilligeKuglepenne.dk

Jeg er godt tilfreds med service og…

Jeg er godt tilfreds med service og håndtering af min ordre.
Dog blev min vare sendt til Sjælland i stedet for Jylland. Til al held var der en ærlig borger som kontaktede mig.
Kaliteten opfylder det vi ønskede og er ikke sidste gang vi har handlet.

3. marraskuuta 2025

Hej Yvonne

Jeg er glad for at høre at både varens kvalitet og servicen er tilfredsstillende - også selvom dine penne var på en lille rejse inden du fik dem. Det beklager jeg selvfølgeligt.

Næste gang skal de nok lande det rigtige sted første gang :)

Kom snart igen.

Kuglepen

Det er et godt produkt og det ser godt ud.
Hilsen Britta.
Teknikbutikken

17. lokakuuta 2025

Hej Britta
Tak for de fine stjerner.
Kom snart igen.

Meget flotte kuglepenne og tryk i den…

Meget flotte kuglepenne og tryk i den helt rigtige farve. Og de skriver også godt. Kort leveringstid.

10. lokakuuta 2025

Hej Charlotte
Det er dejligt at høre. Jeg håber i får stor glæde af dem.
Der er altid flere hvor de kom fra.

Et samarbejde man altid kan regne med!!

Jeg har samarbejdet med BilligeKuglepenne.dk i mange år, og jeg bruger dem fortsat – de skuffer aldrig. Serviceniveauet er altid i top, og kvaliteten på kuglepennene er virkelig god. Kommunikation og levering fungerer altid problemfrit, og det gør hele forskellen.
Jeg har anbefalet dem til mange, og alle har haft den samme gode oplevelse som jeg.
Derfor skal de have min største og varmeste anbefaling!

9. lokakuuta 2025

Hej Mostapha

Tusinde tak for din varme anbefaling.

Bare en fornøjelse

Hurtig ekspedition.
Kompetent og professionel vejledning
Bare en fornøjelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1. syyskuuta 2025

Hej Charlotte
Tak for de flotte stjerner :)

Venlig Hilsen

Klar anbefaling herfra

Resultatet var som ønsket,det var nemt at bestille og der var hurtig levering

22. elokuuta 2025

Hej Dorthe

Tusinde tak for din flotte anbefaling.

Kom snart igen

Super service

Super service - hjalp uden noget ekstra med at sætte logo op så det bare spiller!

8. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä BilligeKuglepenne.dk

Tak for stjernerne Kasper.

Lige præcis - her er altid hjælp at få, så vi sammen skaber et flot resultat.

Kom snart igen..

Jeg har de seneste 3 år bestilt…

Jeg har de seneste 3 år bestilt kuglepenne her. De leverer en god kvalitet til en meget fair pris. Jeg bruger mange kuglepenne til mine foredrag og workshops rundt om i hele Danmark. ThomasFlindt.dk

5. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä BilligeKuglepenne.dk

Tak for stjernerne Thomas.
Ja kuglepenne er en fantastisk reklamegave - held og lykke med alle dine foredrag.

Jeg fik hurtigt svar retur

Jeg fik hurtigt svar retur. Der var lavet en fejl i logoet, men det blev hurtigt rettet (jeg tror måske endda fejlen var min).
Ordren kom før end beregnet, så en super oplevelse.

28. toukokuuta 2025

Hej Jonni

Mange tak for de flotte stjerner.
Her er et godt eksempel på værdien af en grundig korrekturgang :)
Selvom stavefejlen var i din oprindelige trykfil, blev den fanget i korrekturgangen.

Så du fortjener også et klap på skulderen :)

Kom snart igen

Hurtig og præcis

Hurtig og præcis - alt gik som det skulle. og gode kuglepenne.

12. toukokuuta 2025

Tak Lene
Dejligt at høre - og der er mange flere hvor de kom fra.

Helt i top

Hurtig fra bestilling til levering - professionelt og fin service, kan absolut anbefales.

12. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä BilligeKuglepenne.dk

Tak Per, for din flotte anbefaling.

Hurtigt og godt

Hurtig levering og pris og kvalitet harmonerer

8. huhtikuuta 2025

Hej Senus,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde dit køb hos Billigekuglepenne.dk
Vi er glade for, at du valgte os, og vi håber, du får stor glæde af dine penne.

Kom snart igen!

De bedste hilsner