Før var levering ganske raskt denne gangen var det litt tregt. Har vært fornøyd med eggløsning tester. Siste har de vært litt rare eller ikke fungert i det hele tatt. Sikker bare vært uheldig. Liker p... Näytä lisää
Første pakke ble borte i posten, når jeg etterlyste ordnet de raskt ny pakke med litt ekstra tester, som var på plass etter noen dager. Andre pakken dukket opp senere, men fikk og beholde den. Aldri h... Näytä lisää
Ikke stol på disse testene! Jeg kjøpte 10 stk, tok dem flere dager på rad da menstruasjonen min var noen dager forsinket. Alle testene jeg tok var helt negative. Så kjøpte jeg Clearblue (de vanlige te... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Billige-Tester.no
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Billige-tester.no v/E-Invasion

- Vi lover.
- Diskret levering. Kompetent kundeservice. Besparelser på opp til 50 % i forhold til apoteket. 21 dagers returrett
Andersrudveien 1, 1914, Ytre Enebakk, Norja
- +47 21 07 50 40
- info@billige-tester.no
- billige-tester.no
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Rask levering
Rask levering , ok pris for antall. Pålitelig . Handler absolutt igjen :)
Enkel nettside
Enkel nettside, rask levering, billig og gode produkter. Har kjøpt mange eggløsnings- og graviditetstester, aldri fått feil resultat😊
Fornøyd kunde
Rask & diskre levering & innpakningspakning. Enkle tester & oversiktlig bruksanvisning. Kommer til å bestille flere ganger fra denne nettsiden 😄
Billig og kjapp levering 👍
Kjapt og enkelt å bestille
Liker prisen og tiden
Liker prisen, og hvor fort testene kommer i posten. Eggløsjingstestene er supre, men graviditesttestene midt på treet.. fikk fler med spøkelsestrek både før og etterpå (tatt til tiden) og da jeg klaget måtte jeg sende flere bilder og de sa de ikke så det, men omtrent siden jeg maset så fælt skulle jeg da få noen nye.. bestilt fler ganger herfra, og vil da kalle megselv en god kunde, men likte ikke helt å ikke bli trodd..
Kjempe fornøyd
Grei levering som tok 4-5 dager. Kjempe god på kundeservice der de ser kunden som prioritert.
Veldig fin pris og får mye for pengene
Veldig fin pris og får mye for pengene.
Fikk dessverre en falsk positiv (babyplan) som ga forhåpninger. Resten har vært negativ etter.