1. Autoliike
  4. Auton korjaus ja huolto
  5. Toyota-jälleenmyyjä
  6. Vaihtoautot ja käytettyjen autojen myynti

Yrityksen kirjoittama

Fullserviceanläggningar för nya och begagnade bilar, tjänstebil, däck, biluthyrning, verkstad, plåtskador, reservdelar, skadebesiktning m.m. Bilinorr finns efter hela Norrlandskusten, i Gävle, Hudiksvall, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå och är en stor återförsäljare av Toyota och Lexus. Bilinorr har idag runt 180 anställda. Vi sätter våra kunder och deras bilägande i fokus och vår målsättning är att erbjuda ett bekvämt bilägande.

2,3

1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Varning för Toyota Bilinorr Skellefteå!

Deras skadeverkstad är motsvarigheten till en bra verkstad.

Under en 7 månaders period hos dom, med 2 separata inlämningar, fick jag fortfarande inte tillbaka min bil helt lagad, och sedan ha mage att skylla ifrån sig på allt och alla istället för att själva inse deras egna bristande kompetens och totala avsaknad på kommunikation från dom är i en egen klass för sig.

Utöver det kämpade dom ihärdigt emot att ens ge mig en lånebil när dom själva orsakade alla förseningar och krångel, på en förövrigt enkel lagning för en skadeverkstad är en prestation jag hittills inte har upplevt någon annanstans.

Platschefen var handlingsförlamad och tog det som personliga hot när jag sa att jag hör av mig till hans chef om dom inte fixar det dom själva har orsakat, jag förstår inte hur en verksamhet kan skötas såhär dåligt?

Kommer ALDRIG att lämna in våra bilar hos dom för något igen, och ger en skarp varning till att passa er för att lämna in eran bil här.
Det är inte bara jag som har råkat ut för det här heller, värderar ni eran bil och vill att ni ska få tillbaka den i BRA skick rekommenderar jag att söka upp en bättre verkstad.

Svar: Ni hade 7 månader på er att åtgärda, trött på er.

27. helmikuuta 2026
Bilinorr-logo

Vastaus yritykseltä Bilinorr

Det var tråkigt att höra att du hade en negativ upplevelse. Kontakta oss gärna direkt, så att vi kan få veta mer om vad som hände och hur vi kan åtgärda det. https://bilinorr.se/kontakt/

Fyfan

Fyfan! För att få åka från Göteborg till norrland i hopp om att bilen skulle vara ” fräsc och inga skador ” kommer på plats efter många timmars resa och kostnader i onödan ! Ser lacksläpp och rost på bilen där säljarna & ägarna inte informerade något om riktiga luffare rent sagd ha inget med dessa att göra

9. helmikuuta 2026
Bilinorr-logo

Vastaus yritykseltä Bilinorr

Det var tråkigt att höra att du hade en negativ upplevelse och att du inte var nöjd med bilen.

Saanut 1/5 tähteä

Följer inte lagen om reklamation

Följer inte lagen om reklamation, svarar ej på mail. Köp INTE bil här, blir det problem med bilen så får du stå för alla kostnader själv.
Drivaxel gick av på en 3 år gammal bil och 4000 mil ca 9 månader efter köp.
Nej det går inte reklamera enligt Bilinorr i Luleå. Sista gången jag köper nån bil där. Har även sagt till alla jag känner att absolut inte serva sin bil där.

31. toukokuuta 2025

Så oseriöst företag,

Så oseriöst företag,
Jag hade skadebesiktning då min bil blivit påkörd, de skulle fixa skadan, de fick svar 1-2 dagar efter skadebesiktning av försäkringsbolaget men de sket i att boka tid som de lova, jag mailade dem och de ignorera, jag ringde och de sa att de inte hade tid men att de skulle försöka fixa en tid, de skulle ringa tillbaka på eftermiddagen men de har fortfarande inte ringt en vecka senare....
Andvänd inte detta oseriösa företag.

23. kesäkuuta 2025

Undvik Toyota Gävle, Bil i Norr

Bil i Norr Gävle, Toyota
Verkstads-personalen räknar med att ingen kund har någon koll på bilar och reparationer så man försöker få in merarbete där man kan.
Lämnade in bilen på service, däckbyte och stenskotts-lagning. När jag hämtar ut den så säger personalen att dom inte kunde laga stenskottet för det var för stort, när jag kommer ut så har någon tryckt vid skadan så rutan har spruckit och det är en 35 cm lång skada. Då jag kört i mer än två månader utan att skadan förvärrats så ifrågasätts förändringen vilket resulterar i en mycket dålig bortförklaring. Man har tagit en bild på sprickan efter att man varit där och pressat och då är det en cirka 3-4 centimeter lång spricka. Försöket till förklaring blir att det skulle vara temperaturskillnaden som skapat sprickan men jag har använt bilen med kupévärmare och ingen spricka uppstår förrän den kommer in till verkstaden. Jag kommer försöka undvika allt som har att göra med Bil i Norr Gävle eftersom dom inte klarar av att ta ansvar för det här så antar jag att man kan räkna med att dom gör likadant med allt annat så frågan blir hur bra jobb dom gör med allt annat.

9. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

En fjäder gick av på min bil efter…

En fjäder gick av på min bil efter besiktning och frågade Bilinorr Örnsköldsvik om lite tips på vad jag ska ta loss, efter några frågor så blev de ohjälpsamma och typ sura, så nu står bilen hemma och tack vare deras ovilja så är min bil okörbar.
Kommer inte att anlita Bilinorr något mera när de inte kan vara hjälpsam när man inte har råd att lämna in bilen när man inte har jobb just nu, det märks att de vill bara vill tjäna pengar, kundbemötande finns inte, Kommer aldrig mer att köra Toyota.
En jag känner var dit för att titta på en bil som hon skulle köpa, de brydde sig inte ens att komma fram och fråga om hon ville ha hjälp så hon gick till en annan bilfirma och köpte en bil.

21. helmikuuta 2025

Dåligt kundbemötande hos Bil i Norr Luleå

Blev uppringd av någon på deras kundtjänst när det var tid för service som dom kallar det.
Anonym medarbetare och så här i efterhand borde man ha frågat hur man kommer i kontakt med personen i fråga. Nu är det ingen i efterhand som vet vem som ringt och pratat.
Hade klart önskemål om att få låna en bil tillbaka hem. Jag har just nu svårt att gå och hade aldrig orkat att ta mig tur och retur på samma dag för inlämning av bil och hämtning av bil.

När jag sedan hämtar ut bilen efter 1 tim och 40 minuter så har man debiterat korttidshyra av bil på 200 kr inkl moms, dessutom har man gjort ett avtal som jag aldrig skrivit under, bl a är självrisken 7 000 kr och att man kan köra 5 mil körning.

Den bil jag hade fanns bara en körsträcka på 14 km och servicelampan för däckkontroll lyste. Alltså inte en bil man lämnar ut till kund och tar betalt. 200 kr för mindre än 2 timmar.
Naturligtvis går det inte att argumentera med den som står bakom disken och tar betalt eftersom personen inte bryr sig om normalt kundbemötande.

Jag har provat att ringa efter servicechefen 5-6 gånger men man har bara ett telefonsvar som sedan bryts efter några minuter. Rent skandalöst att man tror att detta är bra kundbemötande.

4. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin