Bilfirmaet Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Hvilken loyal, reel service og professionel behandling vi oplevede hos Bilfirmaet -ifb med køb af ny bil. Vi fik anbefalet at handle ny bil hos Tobias S Pedersen, som ALLE anbefalede Bilfirmaet.... Näytä lisää

Vi købte vores nye Mercedes hjem fra Tyskland, gennem Bilfirmaet. Fra start til slut var vi i absolut gode hænder. Tobias fandt hurtigt en bil der mere end godt, matchede de krav vi havde til bil... Näytä lisää

Service i særklasse.! Da jeg skulle aflevere min leasede BMW hybrid og mit kørselsmønster havde ændret sig markant over det sidste år var det tid til nyt. Tobias kender jeg via netværk... Näytä lisää

Fantastisk og ligetil oplevelse! Det var super nemt at få importeret den ønskede bil igennem Bilfirmaet! Tobias var ekstremt imødekommende overfor at få opfyldt alle mine krav til bilen! Kan virkel... Näytä lisää

1. Autoliike

Hos Bilfirmaet er vores største passion at gøre bilhandel enkelt og trygt. Vi lever og ånder for at handle med vores kunder i øjenhøjde, og sætter en ære i at kunden ikke forlader vores forretning med ubesvaret spørgsmål på samvittigheden. Vi er specialister i køb og salg af biler - samt leasing til både privat og erhverv. Udover vores lagerliste af nøje udvalgte biler fra bl.a. det tyske marked, bevæger vi os også meget inden for import af din drømmebil fra det europæiske marked.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg skulle bruge en Ford Kuga PHEV og…

Jeg skulle bruge en Ford Kuga PHEV og denne er der meget lang leveringstid på i Danmark, og jeg ville nå det inden afgiftstigningen.. Jeg opgav at få fat i den gennem Ford, og en veninde anbefalede mig at tage fat i Tobias da hun havde købt bil der… Jeg fortalte Tobias mine ønsker til udstyr osv, og der gik ikke mange dage så havde han skaffet mig den fra Tyskland 🙏🏻 Tobias var til rådighed for alle spørgsmål og meget lydhør, og han var hurtig til svare på alle ens spørgsmål! Jeg har fået virkelig god betjening og en bil jeg er meget glad for! Jeg kan kun anbefale alle der skal have ny bil og kontakte Tobias :)

29. joulukuuta 2021

Rigtig god service hele vejen igennem…

Rigtig god service hele vejen igennem fra start til slut.
Det var tilfældigt at jeg lige faldt over Bilfirmaets annonce på bilbasen, men må dog sige at jeg kunne ikke være mere tilfreds og heldig over at jeg fik handlet bilen der.

Kan klart anbefale Tobias og Bilfirmaet.

23. joulukuuta 2021

Kan klart anbefale at handle bil hos Bilfirmaet.dk

Jeg kom kontakt med Tobias igennem noget netværk.

Jeg efterspurgte en Mercedes, og Tobias fandt forskellige valgmuligheder efter mit ønske, som han kunne hente hjem fra Tyskland.

Kan helt bestemt anbefale at tage fat i Tobias, hvis du skal handle ny bil.
Fantastisk service.

10. joulukuuta 2021

Omgivet af Maserati

Omgivet af Maserati, Porsche og andre lækkerier stod jeg og skulle hente min "nye" brugte bil en Polo 1,6 fra 2012, som Tobias Pedersen havde skaffet til mig, men der er ingen forskel i servicen fra Bilfirmaets side om du er Maserati eller Polokunde, der er fuld skrue på både venlighed, service og opfølgning. Kan varmt anbefale Tobias og Bilfirmaet til at skaffe dig lige netop den bil, du vil have.

2. joulukuuta 2021

Vi købte vores nye Mercedes hjem via Bilfirmaet

Vi købte vores nye Mercedes hjem fra Tyskland, gennem Bilfirmaet.
Fra start til slut var vi i absolut gode hænder. Tobias fandt hurtigt en bil der mere end godt, matchede de krav vi havde til bilen.
Da vi havde godkendt bilen blev handlen hurtigt og smertefrit gennemført og til den aftalte pris.
Ved levering fik vi en MEGET grundig gennemgang af bilen og alle herlighederne ved dette tekniske vidunder ☺.
Tak til Bilfirmaet og Tobias for en utrolig god bilkøbs oplevelse.

13. marraskuuta 2021

Erhvervelse af range rover

Fik anbefalet at tage fat i Tobias fra en i mit netværk - det viste sig at være det helt rigtige ..

Fra første samtale var der en kemi og en velvilje til at lytte og opfylde de behov og ønsker som jeg havde til min kommende bil..

Tobias kom med forskellige forslag, og man kunne mærke at han gjorde noget ud af at finde den helt rigtige bil, og ikke bare den første og bedste..

Det endte med en Range Rover sport - som fuldstændig lever op til de ønsker jeg havde fortalt Tobias.

De varmeste anbefalinger til Tobias & Bilfirmaet, jeg er ikke i tvivl om hvor jeg i fremtiden skal henvise folk i netværket eller selv handle biler..

12. marraskuuta 2021

kan ikke sige bedre super super…

kan ikke sige bedre super super service.
Hjem tagning af bil fra tyskland..... bil transport firmaet brænder Tobias af..... hvad gør man så ?
Tobias hopper på et fly ned efter bilen køre næsten 12 timer hjem...
det kalder jeg sku for super super go service.

25. syyskuuta 2021

Gennemsigtighed og ærlighed

Bilfirmaet kan klart anbefales!
God service og guidens til at vælge den helt rigtige bil. Jeg følte mig tryg og sikker fra start. Tobias leverede et godt resultat med ærlighed og gennemsigtighed, og ikke mindst, at finde den helt rigtige bil til prisen.

21. syyskuuta 2021

Super nem import af bil

Det har været en fornøjelse at handle bil med Bilfirmaet. Tobias fandt hurtigt en bil der levede op til mine krav, og gennem hele processen har der overhovedet ingen problemer været. Tobias er meget venlig og imødekommende, og svarer hurtigt og professionelt på alle spørgsmål, hvilket gør, at man føler sig tryg hele vejen igennem handlen. Jeg kan varmt anbefale Bilfirmaet til alle der overvejer at importere bil.

11. elokuuta 2021