3,6

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,6

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

God pris og god service

God pris og god service
Kom til aftalt tid og megt flink at snakke med man kan godt mærke at Thomas er en dygtig elektriker tavlen udskifte på bare 3 timer.

1. tammikuuta 2024

Vi anbefaler…

Vi har været meget tilfredse med Bilenberg El.
Han fandt hurtigt en fejl vi har ledt efter i vores tavle. Overholdte alle aftaler. Hurtigt og nemt

12. joulukuuta 2023

Bilenberg El-Teknik ApS.

Bilenberg El-Teknik ApS.
Han skulle flytte vores eksisterende varmepumpe til vores anneks.
+ installere en ny i hovedbygningen i vores kolonihave.
Han ødelægger så den eksisterende, så vi er nødt til at få helt ny varmepumpe i anneks.
Vi går nødigt med til at betale 3000 kr(Selvom han burde have dækket hele beløbet til indkøb af ny).
Så hører vi ikke fra ham i 3 måneder.Hvor han så skriver en SMS, at han ikke har modtaget betaling på fakturaen

Jeg svarer på sms at jeg har skrevet mail til ham.
At vi aldrig har modtaget en faktura.
Og vi ikke er enige med ham om beløbet han skriver på sms

Man betaler jo ikke for flytning af eksisterende anlæg som bliver defekt ved demontering
Hører så ikke noget i 3 mdr.
Men har nu modtaget brev fra Gældsstyrelsen.
At de har foretaget et udlæg på hans vegne,fordi han har gæld til det offentlige.
Så hold jer langt væk fra den klaptorsk.
Ikke engang 1 stjerne fortjener ham og hans 1 mands firma.
Føj.

25. lokakuuta 2023

Ingen service efterfølgende

Vi købte et solcelle anlæg for nogle år siden af Thomas Bilenberg som også installerede det. I april brød inverteren sammen. Vi har forsøgt at få Thomas til at tage sagen videre til producenten, men uden held. Han har udtalt at han både har haft kontakt med producenten og med grossisten. Han har dog aldrig udfyldt en formular og returneret den. Så vi kan ikke starte en garantisag. Det er nu slut juni og trods gentagne mails og telefonbeskeder, så vender Thomas Bilenberg ikke tilbage. Det er desværre derfor vores erfaring, at der er ingen service fra den mand, når først pengene lagt. BRUG ALDRIG THOMAS BILENBERG og Bilenberg.EU

22. kesäkuuta 2022

Mærkeligt forløb og halvdårlig udførsel af arbejde

Havde aftalt med Bilenberg at tre kontakter skulle sættes ordentligt fast.
Thomas var der til tiden og ordnede det. Han gjorde mig opmærksom på at der var noget af elarbejdet som ikke var lovligt sat op. Vi aftalte han han ville vende tilbage med ny tid til udbedring af dette.
Jeg hørte ikke fra ham og rykkede derfor for svar, samt orienterede ham om at han havde glemt noget af sit udstyr hos os.
Han ringede tilbage og lovede st vende tilbage med ny tid. Jeg hørte ikke fra ham. Efterfølgende ser jeg at een af kontakterne allerede (efter mindre end to uger) er faldet ud af væggen.
Jeg skriver til ham for at få ham til at udbedre det, men har siden ikke hørt fra ham. Han har heller ikke sendt en regning. Mærkeligt og ærgerligt forløb.

7. lokakuuta 2020

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili