Bike Totaal - Wagenaar Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Bosweg, 13, 9351 AB Leek, Groningen, NL

Saanut 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Stander afgebroken en achterband versleten. Fiets gebracht rond de middag en om 15 uur een bericht ontvangen dat de fiets al weer klaar was.

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik bezorgde de fiets, een eenvoudige gazelle, op 6-3 net voor half tien. De zaak stond vol met publiek, met veel speciale wensen. Er was slechts één monteur aanwezig, de rest was ziek. Ik vertrok zo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vorig jaar tweedehands elektrische fiets gekocht in Leek met 6 maanden garantie. Helaas was na een jaar nog steeds een probleem met de trappers en bleek er ook nog een scheur in de velg te zitten. Ze... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Pyöräilytarvikkeet
  4. Käytetyt polkupyörät

Tietoja yrityksestä Bike Totaal - Wagenaar

Yrityksen kirjoittama

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Kaikki arvostelut

11 238 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Het is altijd al een plezierig bedrijf…

Het is altijd al een plezierig bedrijf geweest, vriendelijk personeel, behulpzaam, snel ,en leveren goed werk af.

12. heinäkuuta 2026

Beste,

Bedankt voor deze mooie woorden. Fijn dat je al langer een goed gevoel bij ons hebt en dat dit nog steeds zo is.

Goede en snelle service

12. heinäkuuta 2026

Beste,

Wat fijn dat de fiets zo snel weer in orde was. Drie uur voor twee reparaties, dan kan je er gewoon weer snel op.

Snelle/vlotte service

Snelle/vlotte service. Reparatie keurig uitgevoerd. Rekening correct en snel vervaardigd. Goede E-bike in bruikleen tijdens reparatie eigen E-bike.

4. heinäkuuta 2026

Beste,

Fijn dat de reparatie en alle bijkomende zaken goed verlopen zijn. En dat je ondertussen gewoon op een e-bike verder kon, scheelt toch een hoop.

Saanut 5/5 tähteä

Hele snelle en prettige aankoop van een…

Hele snelle en prettige aankoop van een geweldige fiets. Hele aardige no-nonsense personeel.

4. heinäkuuta 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat de aankoop zo vlot ging. En "no-nonsense" vinden we zelf ook wel een mooi compliment.

Deskundig

Deskundig, vriendelijk en zonder wachten

9. heinäkuuta 2026

Beste,

Fijn dat het bezoek zo vlot verliep. Bedankt voor je mooie woorden.

Saanut 5/5 tähteä

Goede communicatie wanneer de fiets…

Goede communicatie wanneer de fiets geleverd zou worden, wat qua planning zelfs nog eerder uitgevoerd is dan oorspronkelijk verwacht

3. heinäkuuta 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat de fiets zelfs eerder dan gepland kon worden afgeleverd. Goede communicatie daarover is gewoon belangrijk, blij dat dat goed is verlopen.

Saanut 5/5 tähteä

Na heel lang en veel testen

Na heel lang en veel testen, uiteindelijk een fiets gekocht.
Ben er erg blij mee

18. kesäkuuta 2026

Beste,

Fijn dat je de tijd hebt genomen om rustig te zoeken naar de juiste fiets. Dan is het extra prettig om te horen dat je er zo blij mee bent.

goede hulp en betrouwbaar

17. kesäkuuta 2026

Beste,

Fijn dat je dat zo hebt ervaren. Betrouwbaar zijn is precies wat je mag verwachten.

Saanut 5/5 tähteä

Leuk bedrijf en goede en vriendelijke…

Leuk bedrijf en goede en vriendelijke mensen aan het werk

17. kesäkuuta 2026

Beste,

Bedankt voor de vriendelijke woorden. Leuk dat je een goed gevoel aan je bezoek hebt overgehouden.

Saanut 4/5 tähteä

Van tweedehands naar nieuwe fiets

Ik heb een afspraak gemaakt voor proefritje nadat ik mijn heb laten adviseren in wat ik zocht qua fiets en prijs. Ik voelde meteen de ervaring die ik zocht en heb nog vergelijkbare fietsen getest. Door goede uitleg over onderhoud per fiets heb ik mijn keuze kunnen maken. Ik kreeg een nette prijs voor mijn inruil die ik tweedehands had gekocht bij Bike Totaal Leek. Binnen enkele dagen was mijn fiets rijklaar. De eerste week meteen afstanden gefietst en ben te blij met mijn keuze.

11. kesäkuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin