Onze dochter zocht een nieuwe fiets voor de middelbare school. We werden vriendelijk ontvangen. Er werdt heel goed gekeken naar haar zithouding en of de fiets de fiets de goede maat had. We kregen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We kregen een zeer duidelijke uitleg en 2 verschillende e-bike's mee (incl. opladers) om een aantal dagen uit te proberen. Dit was fijn, omdat we daardoor een heel duidelijk beeld kregen van beid... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Fabrieksstraat, 25, 6021 RC, Budel, Limburg, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Hele goede uitleg ontvangen welke fiets voor mij geschikt is. Proefrit gemaakt wat prettig was. Wilde graag een lichte kleur, dat kon helaas niet. Na de aankoop tijdens de rit naar huis werd ik gebeld dat er nog één lichte kleur in magazijn stond. Of ik die toch liever wilde! Zeer attent en ik was erg blij en tevreden.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Vlassak
Duidelijke en vriendelijke voorlichting en goede afspraken.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Vlassak
Zeer ervaren en deskundig advies!
Goeie service en klantvriendelijk!

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Vlassak
Ze hebben snel geholpen. En ze waren behulpzaam. Zeer tevreden van.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Vlassak
Onze dochter zocht een nieuwe fiets voor de middelbare school.
We kregen goede duidelijke uitleg zodat we de juiste keuze konden maken.
Er werdt echt de tijd genomen voor je.
Top gedaan

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Vlassak
Heel vriendelijk personeel. Goede uitleg van de fiets bij uitzoeken, maar ook bij het ophalen van de fiets.
Echte aanrader.
Erg goed en klantvriendelijk geholpen. Erg blij met mijn nieuwe aanwinst.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Vlassak
Goede ervaring kundig en vriendelijk personeel!

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Vlassak
Goede keus, goed advies, goede communicatie, vriendelijke medewerkers met vakkennis en persoonlijke aandacht. Mooie winkel, alleen (elektrische) fietsen en accessoires. Je wordt via telefoon op de hoogte gebracht wanneer de fiets klaar is. Levertijd/rijklaar maken is 2 weken. Betaling als je de fiets ophaalt. Verzekering, onderhoudsplan en grotere accu wordt besproken. Bij ophalen van de fiets wordt er uitgbreid uitleg en tips gegeven. Alle administratie wordt geregeld en je krijg kopieën en/of een kopie per mail. Zeer professionele zaak!