Servicebeurt is naar behoren door vakmanschap goed uitgevoerd. Gelukkige viel de kapottedislay nog onder de garantie. Mijn Eay Compact rider fiets weer beter nadat hij op een ander programma is inge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super goede service. Ik was mijn verlengde garantie vergeten, kwam erachter na reparatie van een dode accu e.d. kreeg te horen dat er geen kosten aan zaten ivm garantie. Alles goed en snel geregeld.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn fiets heeft een servicebeurt gehad. Het was niet goedkoop, de totaalprijs was €207 maar hij rijdt weer als een zonnetje. De remmen zijn vervangen en goed afgesteld en de achter-en binnenband zijn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We werden vriendelijk en correct ontvangen. Het belangrijkste probleem werd opgelost, maar ze kregen een wat ingewikkeldere kwestie niet voor elkaar. Ik kwam ook voor een nieuw zadel. Op advies van de... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
't Woud, 4, 3232 LN, Brielle, Zuid-Holland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Goed en rustig geholpen.het tweede bezoek nog beter.dankzij uitleg zadel stellen!door monteur.zonder haast en veel geduld aan 81 jarige vooral over het slot en sleutels.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van Oudenaarden
We zijn goed ontvangen en hebben een eerlijk verhaal gehoord .Het gevoel was gelijk goed.
Er werd tijd voor ons vrij gemaakt ,en de vragen die we hadden werden netjes beantwoord.
We hebben dan ook bij hen een van Raam fiets gekocht. Deze fietshandel is zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van Oudenaarden
Afspraak is afspraak. Heel fijn. Ook netjes gebeld toen er meer aan het onderhoud moest gebeuren.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van Oudenaarden
We hebben een fiets gekocht en zijn erg tevreden over hulp en advies. Nette vaklui in een prachtige fietsenzaak, Hier kan je met een gerust hart een fiets kopen.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van Oudenaarden
Goede service tijdens het verkooppraatje

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van Oudenaarden
fijne service, je wordt altijd fijn geholpen door het personeel. Zeer aan te bevelen!

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van Oudenaarden
Servicebeurt voor (gewone) fiets uitstekend uitgevoerd. Voor de vervanging van de achterband werd keurig eerst telefonisch contact opgenomen.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van Oudenaarden
Vriendelijk vakkundig geholpen. Niet opdringerig. Proefritten gemaakt . Wij kennen deze zaak van eerdere aankopen en zijn zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van Oudenaarden
Gewoon relaxed, behulpzaam professioneel en vertrouwd. Ik kom er graag!

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van Oudenaarden
Mooi bedrijf met deskundig vriendelijk personeel.
medewerker was zeer ervaren, namen de tijd om ons goed voor te lichten, mochten op het gemak een proefrit maken. Mooie offerte gekregen.