Super behulpzame medewerkers die ons hielpen om een mooie fiets voor onze dochter uit te zoeken. Ze hebben een grote collectie kinderfietsen staan waardoor er genoeg keuze is, wat tegenwoordig nerge... Näytä lisää
Goede service, vriendelijk personeel. Ebike van mijn vrouw moest gerepareerd; mijn ebike (Gazelle) had service beurt nodig. Kreeg korting voor onderhouds beurt nieuwe Gazelle fiets, hoewel over de d... Näytä lisää
De verkoper nam uitgebreid de tijd om mij te adviseren bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Toen ik de fiets kwam ophalen, legde hij nogmaals alles uit. Zeer prettig voor deze zeventigjarige, want de... Näytä lisää
Klant vriendelijk geholpen. Ondanks dat de fabrikant failliet zou worden verklaard blijft service en onderhoud van toepassing.
Yritys on vastannut
Tietoja yrityksestä Bike Totaal - van Hulst Lijtweg
Yrityksen kirjoittama
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Lijtweg, 6, 2341 HA, Oegstgeest, Zuid-Holland, Hollanti
- +31 71 5177515
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Klant vriendelijk geholpen

Goede ervaringen
Ik kom wel vaker bij Bike totaal zijn altijd goede ervaringen je wordt als klant behandeld zoals het hoort..

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van Hulst Lijtweg
Wanner ik een afspraak voor een…
Wanner ik een afspraak voor een bepaalde dag heb gemaakt, is het aan JULLIE voldoende personeel aanwezig te hebben. Ga niet bellen, dat jullie mijn fiets niet - zoals wèl is afgesproken - klaar hebben.
Bel, wanneer reparaties boven enkele EURO 100-en kost.
Professionele benadering
Juist advies over wat er gebeuren moest; juist advies over kosten en een juiste behandeling van de urentie. verder: vriendelijke benadering!

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van Hulst Lijtweg
Keurig en snel werk afgeleverd
Keurig en snel werk afgeleverd! Goed en prettig personeel, specifiek op deze locatie op de Lijtweg in Oegstgeest. Kleinere vestiging, daarom prettiger voor mij qua behandeling.

Ik ben netjes geholpen
Ik ben netjes geholpen, en kreeg een appje dat hij klaar was, en veel eerder dan verwacht.Tevreden klant!!

Zeer prettig geholpen
Zeer prettig geholpen, niets is teveel, zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van Hulst Lijtweg
Snel en bij aankomst meteen geholpen en…
Snel en bij aankomst meteen geholpen en probleem opgelost.

Vriendelijk en behulpzaam personeel
Komen afspraken na, uitstekende kwaliteit, vriendelijk perdoneel!

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van Hulst Lijtweg
Ik werd direct en adequaat geholpen bij…
Ik werd direct en adequaat geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe fiets.
Ook toen ik de dag daarna mijn fietstassen wilde vervangen.

Prima geholpen