Ik kreeg een eerlijk advies, geen opdringerige verkopers. Mijn vorige fiets daar ook gekocht, na 11 jaar steeds nog goede service gehad. Ik ga weer heerlijk genieten van mijn nieuwe fiets. Bedankt t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Top fietsenzaak, ben vriendelijk en professioneel geholpen. Prijs was aan de hooge kant te vergelijken met ander online winkels maar de service was uitstekend.
Yritys on vastannut
Fiets had na 4 jaar toch echt een grote beurt nodig, nieuwe banden, de ketting rammelde in de kast en het rijdt nu weer als een zonnetje. 'sOchtends binnen gebracht, smiddags alweer op kunnen halen (r... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Zusterstraat, 24, 4331 KK, Middelburg, Zeeland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
vriendelijk personeel zeer uitgevoerde repartie

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van den Driest
Ik kreeg een eerlijk advies, geen opdringerige verkopers.
Mijn vorige fiets daar ook gekocht, na 11 jaar steeds nog goede service gehad.
Ik ga weer heerlijk genieten van mijn nieuwe fiets. Bedankt top team

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van den Driest
Fijne medewerkers. Ben echt goed geholpen. En was ook blij wat ik terug kreeg voor mijn oude fiets. Ga er zeker weer naar terug

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van den Driest
Goede uitleg door vriendelijk personeel.
Hulpvaardig , kleine reparaties ter plekke tussendoor.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van den Driest
Heel prettig ontvangen in de winkel en goede uitleg gekregen. Dan nog een mooie inruilwaarde voor de inruilfiets gekregen. Nieuwe fiets aangeschaft.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van den Driest
Ze hebben me super geholpen. Ondanks dat het druk was werd alle tijd genomen. En omdat ik eigenlijk niet precies wist wat ik wilde heeft hij vragen gesteld om bij de juiste fiets uit te komen. Erg blij mee.
Prima service en afhandeling van de reparatie van m’n elektrische fiets.
Alles goed geregeld.zoeken naar een oplossing,ik had geen bank die in de lijst stond en dat hebben ze snel opgelost.
Alles werd goed en geduldig uitgelegd.
Zelfs de boutjes waren ingevet.
Dus het onderhoud is al begonnen bij de aankoop.
Duidelijk, vriendelijk en deskundig geholpen. Alles volgens afspraak nagekomen! Top!
Heel vriendelijk personeel en goede service. Het kan druk zijn in de winkel, maar ze laten zich niet van hun stuk brengen en nemen goed de tijd voor je, zowel voor de aankoop van de fiets als bij het aflevermoment. Ze hebben kennis van wat ze verkopen en geven graag advies en toelichting.
We kregen twee verschillende fietsen tegelijk mee, zodat we samen een proefrit konden maken, en hoefden niet binnen 5 minuten terug te zijn, maar mochten rustig even testen op een wat langer stukje, zodat we de fietsen echt even konden aanvoelen. Ook over de maat van de fiets kregen we goed advies, en als het zadel na aankoop tóch niet zo lekker zit ben je welkom voor advies en een ander zadel.
De verkoper heeft alles uit gezocht. Welke elektrische fiets het beste bij mij past.toppy.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.