Yritys on vastannut
Ik kwam vanuit Noordwijkerhout naar Hillegom omdat ik bij mijn vorige fiets goede ervaring had met dit bedrijf qua service. Nu kwam ik voor mijn eerste gratis servicebeurt va mijn nieuwe daar gekocht... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Onderhoudsbeurt aan mijn e bike gehad. Gedegen geholpen en fijn meegedacht met de planning. Technische uitvoering ook helemaal o.k. en zonder dar ik er zelf om vroeg bepaalde delen onder garantie ve... Näytä lisää
Biketotaal van den Brink is een prachtige fietsenwinkel waar je vriendelijk en deskundig geholpen wordt. We hebben hier 2 E-bikes aangeschaft. Ook voor onderhoud ben je hier aan het juiste adres.... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Meerstraat, 14, 2181 BR, Hillegom, Zuid-Holland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Keurig alles op afspraak
Leen fiets mee gekregen
Netjes een sms toen de fiets klaar was
Vriendelijk personeel

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van den Brink
Superfijn bedrijf, persoonlijk en met aandacht. Had contact gehad met de Lovens dealers in Amsterdam en Haarlem, maar vond daar niet wat ik zocht.
Goede service, persoonlijk contact en meedenkend

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van den Brink
Voor mij is Bike Totaal Hillegom een fietsenwinkel die verder gaat waar anderen stoppen. Die persoonlijke benadering en de uitstekende service maken echt het verschil. Ze denken echt met je mee en doen nét dat stapje extra. Ik kom hier met veel vertrouwen terug en kan deze winkel dan ook van harte aanbevelen. Dit is DE fietsenwinkel voor Hillegom en omstreken!

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van den Brink
Vriendelijke en deskundig advies bij keuze E-bike

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van den Brink
Fijne mensen die altijd goed helpen. Zeer nette afhandeling van reparaties.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van den Brink
De medewerker nam de tijd om te adviseren. Gaf de tip om eerst naar het experience centre te gaan in Haarlem. Prima bedrijf.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van den Brink
Ondanks de vakantie drukte kon mijn binnen- en buitenband worden vervangen, zodat ik op tijd mijn fiets had om naar mijn werk te kunnen.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van den Brink
Ook voor onderhoud ben je hier aan het juiste adres. We kregen een duidelijk overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en vooraf werden we duidelijk geïnformeerd wat de hiermee samengaande kosten zouden zijn. Ook als er onverwachts extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd wordt je van tevoren op de hoogte gesteld van de extra kosten.
Wij zijn helemaal tevreden.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van den Brink
Voor ik een e- bike kocht heb ik mij eerst goed geïnformeerd o.a via internet. Wat is van belang.
Waar moet ik rekening mee houden. Uiteindelijk waren mijn vragen in de winkel nooit te veel voor de verkoper. Er werd mij neutraal (meerdere merken) de voor/nadelen gemeld.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van den Brink
Super fijn personeel, heel relaxed, behulpzaam, goed advies en 0,0 push gedrag. Als je een fiets wilt gaan kopen ga er langs, ik weet zeker dat ze je goed kunnen helpen!

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van den Brink
Er wordt door het vriendelijke personeel alle tijd voor je genomen om een keuze te maken, maar ook om te denken in oplossingen. Blij met mijn nieuwe fiets!!

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van den Brink
2 Fietsen (ebikes) servicebeurt gehad.
Alles werkt weer perfect, fietsen zien er weer als nieuw uit. Gereed voor weer vele kilometers.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van den Brink
Perfect professioneel advies, denkend in mogelijkheden en oplossingen, zonder commerciële dwang. Zeer klantgericht, vriendelijk met humor. Kortom: Bike Totaal Van den Brink is een aanrader.