Bike Totaal - van den Brink Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Meerstraat, 14, 2181 BR Hillegom, Zuid-Holland, NL

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Een fijne winkel, met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze nemen de tijd voor je, om alles tot in de puntjes te regelen. Wij zijn erg tevreden met Bike Totaal - van den Brink en onze mooie nieuw... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk en professioneel geholpen en goede adviezen gekregen. Men heeft bij Van den Brink in Hillegom ook oog voor het type gebruik en kent technische details om te helpen bij je keus. Heel pretti... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Onderhoudsbeurt aan mijn e bike gehad. Gedegen geholpen en fijn meegedacht met de planning. Technische uitvoering ook helemaal o.k. en zonder dar ik er zelf om vroeg bepaalde delen onder garantie ve... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Pyöräilytarvikkeet
  4. Käytetyt polkupyörät

Tietoja yrityksestä Bike Totaal - van den Brink

Yrityksen kirjoittama

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Kaikki arvostelut

10 630 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prima service

Ik kwam vanuit Noordwijkerhout naar Hillegom omdat ik bij mijn vorige fiets goede ervaring had met dit bedrijf qua service. Nu kwam ik voor mijn eerste gratis servicebeurt va mijn nieuwe daar gekochte fiets. Ik vroeg of ik erop kon wachten omdat ik uit Noordwijkerhout kwam. Was oke en m'n buitenspiegel werd er ook gratis opgezet. Top mensen!! Vriendelijk personeel

7. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste,

Leuk dat je de reis vanuit Noordwijkerhout hebt gemaakt, en fijn dat het wachten geen probleem was. En dat de spiegel er meteen op kon, dat scheelt weer een extra ritje.

Tot de volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Bedankt mannen van Bike Totaal!!

Bedankt mannen van Bike Totaal!!
Was met m'n partner gevallen met de elektrische fiets.
Is zeer netjes gemaakt en begrip en aandacht voor ons. hierdoor wil je klant zijn!

3. heinäkuuta 2026

Beste,

Wat vervelend om te horen dat jullie gevallen zijn, hopelijk zijn jullie er zelf goed van afgekomen. Blij dat de fiets weer in orde is en dat jullie je goed geholpen hebben gevoeld.

Saanut 5/5 tähteä

Kan alleen maar positief zijn…

Kan alleen maar positief zijn betreffende opvang, uitleg , telefonisch prijsbespreking en ophalen van fiets met opgepompte banden.

5. heinäkuuta 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat alles zo soepel is verlopen, van het eerste telefoontje tot het ophalen van je fiets. Dat je gelijk met opgepompte banden op weg kon, is een mooi detail om te horen.

Perfecte service

Perfecte service
Behulpzaam personeel

24. kesäkuuta 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je goed geholpen bent.

Een fijne / goede zaak

Wij zijn erg tevreden met Bike Totaal - van den Brink en onze mooie nieuwe e-bikes.

21. kesäkuuta 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe e-bikes. Dat de tijd is genomen om alles goed te regelen, dat is precies hoe het hoort te gaan.

Veel fietsplezier!

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb hier een nieuwe fiets gekocht

Ik heb hier een nieuwe fiets gekocht. Ze namen goed de tijd. Ik kon ook heel makkelijk een proefrit maken. Ik kreeg die fiets zo mee . Ze wisten niet wie ik was maar ze gaven me zo die fiets mee. Goede uitleg bij aflevering.

26. kesäkuuta 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je zo makkelijk een proefrit kon maken en de fiets meteen mee naar huis mocht nemen. Dat vertrouwen is wederzijds. Fijn dat de uitleg bij aflevering ook duidelijk was, dan start je goed.

Goed geholpen!

Goed geholpen!
Fiets kon een dag later al op halen!🤩

18. kesäkuuta 2026

Beste,

Fijn dat de fiets er zo snel al was. Dan kun je er meteen op uit.

Saanut 5/5 tähteä

De service is altijd heel goed

De service is altijd heel goed. Een lekke band kan altijd tussendoor. Een servicebeurt maak je een afspraak voor en op verzoek kan je altijd een leenfiets mee krijgen. Je krijgt netjes een sms als je fiets klaar is om opgehaald te worden. Personeel is ook altijd vriendelijk en ze hebben echt oog voor de klant, zien iedereen binnen komen.

11. kesäkuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin