Bike Totaal - van den Brink Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Meerstraat, 14, 2181 BR Hillegom, Zuid-Holland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Ik kwam vanuit Noordwijkerhout naar Hillegom omdat ik bij mijn vorige fiets goede ervaring had met dit bedrijf qua service. Nu kwam ik voor mijn eerste gratis servicebeurt va mijn nieuwe daar gekocht... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Onderhoudsbeurt aan mijn e bike gehad. Gedegen geholpen en fijn meegedacht met de planning. Technische uitvoering ook helemaal o.k. en zonder dar ik er zelf om vroeg bepaalde delen onder garantie ve... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Biketotaal van den Brink is een prachtige fietsenwinkel waar je vriendelijk en deskundig geholpen wordt. We hebben hier 2 E-bikes aangeschaft. Ook voor onderhoud ben je hier aan het juiste adres.... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Pyöräilytarvikkeet
  4. Käytetyt polkupyörät

Tietoja yrityksestä Bike Totaal - van den Brink

Yrityksen kirjoittama

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Kaikki arvostelut

13 375 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prima service

Prima service, goed communicatie en prettige lui

26. elokuuta 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat het contact goed voelde en dat je prettig geholpen bent.

Keurig alles op afspraak

Keurig alles op afspraak
Leen fiets mee gekregen
Netjes een sms toen de fiets klaar was
Vriendelijk personeel

21. elokuuta 2026

Beste,

Fijn dat het allemaal zo soepel is verlopen. En handig dat je ondertussen gewoon op de leenfiets verder kon.

Saanut 5/5 tähteä

Superfijn bedrijf met service :)

Superfijn bedrijf, persoonlijk en met aandacht. Had contact gehad met de Lovens dealers in Amsterdam en Haarlem, maar vond daar niet wat ik zocht.
Goede service, persoonlijk contact en meedenkend

6. elokuuta 2026

Beste,

Wat fijn dat je de weg naar ons gevonden hebt. Goed om te horen dat je hier wel vond wat je zocht, en dat het contact goed voelde.

Saanut 5/5 tähteä

Dit is DE fietsenwinkel voor Hillegom en omstreken!

Voor mij is Bike Totaal Hillegom een fietsenwinkel die verder gaat waar anderen stoppen. Die persoonlijke benadering en de uitstekende service maken echt het verschil. Ze denken echt met je mee en doen nét dat stapje extra. Ik kom hier met veel vertrouwen terug en kan deze winkel dan ook van harte aanbevelen. Dit is DE fietsenwinkel voor Hillegom en omstreken!

6. elokuuta 2026

Beste,

Wat een mooi compliment, bedankt daarvoor. Fijn dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld en dat je met vertrouwen terugkomt. Dat zegt genoeg.

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke en deskundig advies bij…

Vriendelijke en deskundig advies bij keuze E-bike

26. heinäkuuta 2026

Beste,

Goed om te horen dat het advies je geholpen heeft bij het maken van de juiste keuze. Een e-bike kiezen is toch even wat, dus fijn dat je er goed uitgekomen bent.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne mensen die altijd goed helpen

Fijne mensen die altijd goed helpen. Zeer nette afhandeling van reparaties.

1. elokuuta 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat de reparatie netjes is afgehandeld. Tot de volgende keer.

Fijne medewerkers

De medewerker nam de tijd om te adviseren. Gaf de tip om eerst naar het experience centre te gaan in Haarlem. Prima bedrijf.

24. heinäkuuta 2026

Beste,

Goed om te lezen dat het advies je verder heeft geholpen. Het experience centre in Haarlem is zeker een mooie stap als je nog wat wilt uitproberen voordat je een keuze maakt.

Saanut 4/5 tähteä

Vakantiedrukte & Reparatie BV

Ondanks de vakantie drukte kon mijn binnen- en buitenband worden vervangen, zodat ik op tijd mijn fiets had om naar mijn werk te kunnen.

29. heinäkuuta 2026

Beste,

Goed dat het gelukt is om je op tijd weer op weg te krijgen. Zeker in een drukke periode is dat niet altijd vanzelfsprekend, dus fijn dat het uitkwam.

Saanut 5/5 tähteä

Snel en vakkundig geholpen.

Snel en vakkundig geholpen.

24. heinäkuuta 2026

Beste,

Fijn dat je er snel weer op kon. Bedankt voor de reactie.

Saanut 5/5 tähteä

Biketotaal van den Brink is een hele fijne fietsenwinkel!

Ook voor onderhoud ben je hier aan het juiste adres. We kregen een duidelijk overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en vooraf werden we duidelijk geïnformeerd wat de hiermee samengaande kosten zouden zijn. Ook als er onverwachts extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd wordt je van tevoren op de hoogte gesteld van de extra kosten.
Wij zijn helemaal tevreden.

11. heinäkuuta 2026

Beste,

Wat een fijne review om te lezen, dank je wel. Twee e-bikes, én al terug voor het onderhoud, dat zegt genoeg.

Goed om te horen dat de communicatie over de kosten duidelijk was. Zeker als er tijdens een onderhoudsbeurt iets extra's naar boven komt, vinden we het belangrijk dat je daar nooit voor verrast staat.

Eerlijk

Voor ik een e- bike kocht heb ik mij eerst goed geïnformeerd o.a via internet. Wat is van belang.
Waar moet ik rekening mee houden. Uiteindelijk waren mijn vragen in de winkel nooit te veel voor de verkoper. Er werd mij neutraal (meerdere merken) de voor/nadelen gemeld.

22. heinäkuuta 2026

Beste,

Goed om te lezen dat je zo goed bent voorbereid op zo'n aankoop. Een e-bike is best een keuze, dus het is fijn dat de vragen de ruimte kregen die ze verdienden. Dat er eerlijk naar meerdere merken is gekeken, helpt natuurlijk ook om uiteindelijk de juiste fiets te vinden.

Top tent!!

Super fijn personeel, heel relaxed, behulpzaam, goed advies en 0,0 push gedrag. Als je een fiets wilt gaan kopen ga er langs, ik weet zeker dat ze je goed kunnen helpen!

19. heinäkuuta 2026

Beste,

Wat een leuke review om te lezen. Goed advies zonder druk, dat is precies hoe een bezoek aan de winkel voor jou moet voelen. Blij dat het zo bevallen is, en bedankt dat je anderen aanraadt om ook langs te komen.

Vriendelijke

Vriendelijke, denken met je mee en nemen echt nog de tijd voor je

12. heinäkuuta 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld. Daar zijn we blij mee.

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Er wordt door het vriendelijke personeel alle tijd voor je genomen om een keuze te maken, maar ook om te denken in oplossingen. Blij met mijn nieuwe fiets!!

19. kesäkuuta 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen, Miranda! Dat je de tijd hebt gekregen om rustig een keuze te maken én dat er meegedacht is in oplossingen, dat maakt het voor jou hopelijk een stuk makkelijker. En nu lekker op die nieuwe fiets, daar gaat het natuurlijk om.

Saanut 5/5 tähteä

2 Fietsen (ebikes) servicebeurt .

2 Fietsen (ebikes) servicebeurt gehad.
Alles werkt weer perfect, fietsen zien er weer als nieuw uit. Gereed voor weer vele kilometers.

18. heinäkuuta 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat beide fietsen weer helemaal in orde zijn. Veel rijplezier de komende kilometers.

Perfect professioneel advies

Perfect professioneel advies, denkend in mogelijkheden en oplossingen, zonder commerciële dwang. Zeer klantgericht, vriendelijk met humor. Kortom: Bike Totaal Van den Brink is een aanrader.

17. heinäkuuta 2026

Beste,

Wat een leuke review om te lezen. Fijn dat het advies zo goed gevoeld heeft, en dat er ook nog ruimte was voor een lach. Bedankt dat je ons aanbeveelt.

Bike Totaal

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin