Bike Totaal - Rodenburg Lemmer Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Sluisweg, 2, 8531 DJ Lemmer, Friesland, NL

Saanut 4/5 tähteä

Bike totaal lemmer Prima service en vriendelijkheid staat voorop. Fiets weer in prima staat afgeleverd (versnelling was defekt en kapje versnelling was eraf) . Verder de fiets even nagekeken... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke monteurs en fiets weer keurig nagekeken. Ook achterband vervangen, zodat ik weer veilig vooruit kan.

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Prettig geholpen. Niets was te veel. Wel drie fietsen uitgeprobeerd. Als het maar naar tevredenheid was Heel goed advies.

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Pyöräilytarvikkeet
  4. Käytetyt polkupyörät

Tietoja yrityksestä Bike Totaal - Rodenburg Lemmer

Yrityksen kirjoittama

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Vriendelijk

Vriendelijk, Behulpzaam

31. heinäkuuta 2026

Beste,

Bedankt voor je bericht, leuk om te lezen.

Saanut 5/5 tähteä

Personeel erg behulpzaam en snelle…

Personeel erg behulpzaam en snelle levering E Bike

4. heinäkuuta 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat de levering snel was en dat je goed geholpen bent. Veel rijplezier met je nieuwe e-bike.

Personeel

Het personeel is klantgericht: duidelijk, vriendelijk en behulpzaam.

1. heinäkuuta 2026

Beste,

Bedankt voor dit fijne compliment. Leuk om te horen dat je zo goed geholpen bent.

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke monteurs en fiets weer…

Vriendelijke monteurs en fiets weer keurig nagekeken.
Ook achterband vervangen, zodat ik weer veilig vooruit kan.

17. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Rodenburg Lemmer

Goed te horen dat u zo goed bent geholpen, we wensen u weer heel veel veilige kilometers toe!

Super goed geholpen

Super goed geholpen! Blij met de nieuwe fiets.

2. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Rodenburg Lemmer

Bedankt voor deze mooie woorden en veel plezier toegewenst met de nieuwe fiets!

zeer klantvriendelijk

zeer klantvriendelijk.
Goede service. al met al een zaak waar je graag naar toe gaat.

30. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Rodenburg Lemmer

Wat fijn dat onze klantvriendelijkheid en goede service u bevallen. We zijn blij met uw positieve feedback en hopen u snel weer te zien!

Mooie winkel.

Mooie winkel.
Heel fijn geholpen door een medewerker.
Goede uitleg.

24. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Rodenburg Lemmer

Bedankt voor uw mooie review, de heer Penninga! We wensen u veel plezier toe met de nieuwe fiets en zien u graag terug.

Goedendag service

Prima communicatie en denken in oplossingen.Vakmensen.

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Rodenburg Lemmer

Dank voor uw mooie woorden, fijn te horen dat u zo tevreden bent! We zien u graag terug.

Vakkundig

Vakkundig, goed!

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Rodenburg Lemmer

Dank voor uw mooie woorden en veel plezier met de nieuwe Batavus!

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en een mooie fiets!

Goede service en een mooie fiets!

21. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Rodenburg Lemmer

Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service, veel plezier toegewenst met de nieuwe fiets!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin