Kwamen van de andere fietswinkel in Kijkduin, daar werden we niet goed geholpen ondanks dat we twee nieuwe Gazelle fietsen hadden gekocht. Terug in Bemmel naar Biki totaal- Leenders één fiets van 4... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een echte topper. Gewoon goede advisering. Kent z'n klanten. Komt op basis van mijn ideeën tot een goed advies. Is aardig, betrouwbaar en zonder kapsones
Yritys on vastannut
Hele fijne service bij Bike Totaal Leenders. Als het wat langer duurde door andere klanten krijg je koffie of thee aangeboden. De medewerkers hebben echt kennis van zaken en kan je er goed mee helpen... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Dorpstraat, 25, 6691 AW, Gendt, Gelderland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Leenders
Zoals gewoonlijk alles prima conform afspraken geregeld. En tegen een nette prijs!

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Leenders
De fiets heeft een super nette beurt gehad. Alles ziet er weer spik en span uit en hij rijdt weer als een nieuwe.
Een echte topper.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Leenders
Super geholpen en de fiets netjes en snel afgeleverd.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Leenders
Enthousiaste verkoper die ruimschoots de tijd nam om alles op prettige wijze uit te leggen. Desnoods meerdere keren.
Leenders Bike total in Gendt, was wel bereid om een fiets te bestellen in tegenstelling tot ouwerling in Huissen. De service en afhandeling is erg persoonlijk en er is aandacht voor de persoon, niet alleen maar een klant die een fiets koopt. Ik ben erg blij met mijn nieuwe CUBE fiets!!
Goede winkel met veel keus en kennis over wat voor fiets het beste kan zijn.
Er is alleen niet gevraagd of ik een schade en/of diefstal verzekering af wil sluiten.
Zoals altijd snel en vakkundig geholpen, prima bedrijf
Klant vriendelijk.goede uitleg.behulpzaam.
En hopend een goede service
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.