Parkzoom, 27-29, 2922 CT Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
Yritys on vastannut
Top service en altijd vriendelijk! Wij komen hier al jaren met veel plezier. Voor ons hele gezin halen we onze fietsen bij deze fietsenwinkel en we zijn iedere keer weer ontzettend tevreden. Je wordt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snel, vakkundig geholpen. Na binnenkomst nieuw onderdeel, is deze met spoed gemonteerd op mijn fiets. Alleen maar positief.
Yritys on vastannut
Super goede sevice. Mocht gratis een bakfiets lenen om in het ijsselland zkh de voet van mijn zoon te laten gipsen toen de Algerabrug dicht was!
Yrityksen kirjoittama
Parkzoom, 27-29, 2922 CT, Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Eerlijke en duidelijke informatie, over de fiets, het verzekeren en de voorwaarden die daar aan vastzitten zoals een verplichte GPS. Bij de accessoires zoals een 2e slot en fietstassen is ook een mooi aanbod gedaan. Daarbij komt ook nog dat het inruilen van de oude fietsen ook geen enkel probleem was. Vriendelijke medewerkers die alle tijd voor je nemen. Een hele goede en fijne ervaring met als resultaat twee mooie nieuwe fietsen voor een goede prijs.

Snel, vakkundig geholpen.
Na binnenkomst nieuw onderdeel, is deze met spoed gemonteerd op mijn fiets.
Alleen maar positief.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Krimpen
Ik word altijd heel vriendelijk geholpen en reparaties worden snel uitgevoerd.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Krimpen
Top service en altijd vriendelijk!
Wij komen hier al jaren met veel plezier. Voor ons hele gezin halen we onze fietsen bij deze fietsenwinkel en we zijn iedere keer weer ontzettend tevreden. Je wordt altijd vriendelijk geholpen, krijgt goed en eerlijk advies en de service is echt top.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Krimpen
De monteur heeft heel goed geholpen en uiterst vriendelijk.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Krimpen
Ik ben nog steeds blij met me aankoop van me fiets

Fijne zaak!
Het personeel is allemaal even behulpzaam en kundig. Ook bieden ze een hele fijne service na aankoop.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Krimpen
Heel goed geholpen en de uitleg en de service is perfect!

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Krimpen
Goeie service en snelle levering en hele vriendelijke personeel.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Krimpen
Super snel geholpen om een nieuwe band om mijn fiets te leggen kon er op wachten.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Krimpen
Geweldig personeel, nemen echt de tijd voor je, komen afspraken na en begeleiden je in het hele proces.