Uw medewerker Alex was heel vriendelijk en behulpzaam. Door zijn advies heb ik een goede keuze kunnen maken.
Yritys on vastannut
Ik ben prima geholpen en geadviseerd. Ik had drie bezoekjes nodig om tot een aankoop besluit te komen. Iedere keer ben ik gastvrij ontvangen en goed geadviseerd. Niks was teveel! Top!
Yritys on vastannut
Keurig reparatie van een fiets met ''oude techniek''. Lijkt tot nu toe goed te zijn gelukt. Duidelijke communicatie vooraf en na afloop.
Duidelijke communicatie, er wordt op een prettige manier altijd in oplossingen gedacht en ze zijn snel en heel deskundig. Ons gezin komt al jaren voor inruil en kopen van fietsen net als het obderhoud... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Rembrandtlaan, 70, 8021 DJ, Zwolle, Overijssel, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Goed geïnformeerd over wat er nodig was op de puber fiets weer bruikbaar te maken !

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Gait Rigter
Perfecte service en goede uitleg.heel behulpzaam

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Gait Rigter
het personeel was vriendelijk en heeft goed geholpen.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Gait Rigter
Eerlijke en waardevolle adviezen bij het kopen van een nieuwe fiets. Je merkt dat er kennis is en dat er met je mee wordt gedacht. Er hangt een fijne sfeer in de winkel. Super blij met mijn aankoop.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Gait Rigter
Uitstekend advies, altijd tijd en ruime mogelijkheid om fietsen te proberen.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Gait Rigter
Goede professionele kennis, snelle hulp en vooral goede service

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Gait Rigter
Goed voorlichting en mogelijkheden tot testritten heeft geleid tot een goede aanschaf.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Gait Rigter
Ik ben prima geholpen en geadviseerd.
Top!

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Gait Rigter
Lease fiets opgehaald met een defect helaas maar gelijk de volgende dag gerepareerd super goede service

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Gait Rigter
Goede begeleiding met je uitzoeken van mijn fiets. Wat mijn behoeftes zijn. Mocht de fiets een dag meenemen om proe te rijden. Daardoor kreeg ik een goed beeld van de fiets

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Gait Rigter
Kennis van zaken, vriendelijk, mooie winkel, fantastische service!!!! Al jaren een begrip in Zwolle en omgeving.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Gait Rigter
Goede reparatie en communicatie over wat er gedaan is en de kosten daarvan.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.