Het is zaterdag 12 uur, en mijn achterband is lek vd e bike. As maandag gaan we op fietsvakantie. Gebeld met damhuis glanerbrug, ik kon meteen komen! 15 uur kon ik de fiets gerepareerd ophalen en k... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heel erg goed en vriendelijk geholpen. De nieuw bestelde fiets was er eerder dan verwacht en ook eerder klaar. Onze zoon is helemaal blij met zijn nieuwe fiets.
Yritys on vastannut
Ik ben erg goed geholpen bij de aanschaf van mijn e-bike. Het personeel nam uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen en dacht echt met mij mee. Ik kreeg meerdere opties en een eerlijk advie... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij aankoop van een e-bike zijn we zeer goed door vakbekwaam verkooppersoneel te woord gestaan en alle vragen zijn naar volle tevredenheid beantwoord. Ook bij het afleveren van de fiets is alles zeer... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Gronausestraat, 1126, 7534 AR, Enschede, Overijssel, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Maar het lijkt wel of je een auto voor de APK brengt. Zo duur. niet in verhouding?
Goede service en fijn geholpen, dik tevreden met mijn nieuwe E-bike. 👍
Simpel en snel kunnen beslissen over de fiets en de fietsenwinkel in de buurt.
Giant Futuro tourfiets uit 2013 met heel veel plezierige KM op de teller gebracht voor een zeer grote beurt. Door vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en vooral zeer vakkundig personeel uitstekend gerepareerd, en de fiets weer als nieuw in gebruik mogen nemen, er is hier wederom echt vakwerk geleverd!
De fietsbeurt is netjes uitgevoerd. Alleen de prijs van het achteruitkijkspiegeltje vond ik wel erg hoog.
Fietszitje voor achterop de bagagedrager van mijn Dutch-Id elektrische fiets past niet.
Gevraagd bij Damhuis in Glanerbrug en met een aparte beugel kon het wel.
Beugels waren al besteld en kon mijn fiets later brengen voor montage op de bagagedrager. Heel vriendelijk geholpen door personeel dat ook nog even, op mijn verzoek, de zadelstand heeft gecorrigeerd . Goede service.
Nieuwe fiets besteld een week geleden en gisteren gevraagd of hij al binnen was ? Het antwoord was ja, maar moet even kijken of wij hem klaar kunnen maken ??? Vandaag een sms gekregen dat hij klaarstaat 🤩 top top top !!!!
De woorden van de verkoper waren “WE HEBBEN EVEN GAS GEGEVEN ” 💨💨💨💨