2,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Spelen lägger av mitt under snurren…

Spelen lägger av mitt under snurren falska manipulerade spel ännue ett typiskt svensk kasino som är under granskning av svensk spelinspektion pga alla anmälningar som kommit in emot dem så håll er borta från bedragarna

17. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Dålig spelsida välj någon annan istället

Dålig spelsida.
Dåligt utbud vad gäller betting (sportspel), kundtjänsten svarar i princip aldrig och om dom ens svarar sitter dom och ljuger.
Haft inloggningsproblem sedan jag skapade ett konto hos dom (ca 1 år sedan). Dvs jag kan inte logga in hos dom och detta sker typ var tredje gång oavsett enhet, webbläsare med mera.
Värsta var när jag placerade ett spel på
600 och vann 2060 totalt men där en bugg stängde spelet automatiskt och jag inte fick någonting tillbaka.
Ska dock ge dom att man har möjligheten att få gratis spelkrediter vid skapande av konto.
I övrigt är detta en usel spelsida som lurar sina kunder och med ett uselt utbud av spel och oddsen är likaså dåliga.

2. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Står bara snurrar- ingen support

Stänger ner sig under bland annat Champions league omgångar står bara snurrar. ”cash out” funktionen försvinner helt ibland. Pengarna vid vinst kan dröja timmar att komma till konto.
Riktigt usel sida svårt få ut pengar
Ingen svarar på kundtjänst

21. lokakuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Supercasino med en superbonus

Supercasino med en superbonus, inga dolda regler och inte många begränsningar, allt fungerar bra, de kunde bara jobba på enklare navigering och enklare spelsökning ,Betalning sker omedelbar, vilket är toppen, jag rekommenderar det.

19. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Håll er borta från världens mest…

Håll er borta från världens mest riggade casinosystem. Urusla bonusar i spelen, jag har sett folk spela tusentals kronor och få 4 kr tillbaka osv. Det är en skam att sådant här får förekomma med svensk license. Förbjud skiten NU!

20. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin