Jullie medewerker Niels Post heeft zich voorgesteld als een medewerker van Eneco en niet als een tussenpersoon. Dat is misleidend en fals. Bovendien heeft hij mij een vast contract beloofd, maar het... Näytä lisää
Met Niels Post een heel prettig persoonlijke ervaring ondervonden, waarin hij mij alle duidelijkheid heeft gegeven met het nieuwe contract ik met Eneco ben aangegaan. Een fijn en gezellig gesprek en h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
The team from Better abonament is incredibly helpful, even when the KPN themselves are not able to help with my questions. They explain things clearly and follow through on their offers. They think... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Echt een top ervaring aanrader dit bedrijf! top gast die Cayden ook heeft me zo goed geholpen en mee gedacht met mijn situatie zelfs met cashbacks tot wel 1000€ erbij en heeft daar boven op a... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Beterabonnement
Yrityksen kirjoittama
Info over Beterabonnement
Beterabonnement is het persoonlijke serviceplatform voor telecom en energie. Wij helpen consumenten, zzp’ers en mkb’ers met eerlijk en deskundig advies, zodat zij zorgeloos kunnen overstappen en goed blijven zitten.
Waar veel prijsvergelijkers draaien om snelle deals en anonieme keuzes, kiezen wij bewust voor persoonlijk contact. Geen algoritmes, maar echte adviseurs die met je meedenken. We kijken naar jouw situatie, wensen en toekomstplannen en adviseren op basis van wat echt bij je past.
We werken samen met betrouwbare A-merken zoals KPN en Eneco. Je krijgt de kwaliteit en service van de aanbieder zelf, met de extra begeleiding en betrokkenheid van een vaste adviseur.
Onze service stopt niet na de overstap. Wij bouwen aan langdurige relaties en doen jaarlijks een check om te zorgen dat je abonnement nog steeds aansluit bij je situatie. Zo blijf je niet alleen voordelig, maar vooral passend verzekerd van de juiste keuze.
Zo simpel is het:
1. Gegevens invullen
In een paar minuten vertel je ons wat je nu hebt en wat je zoekt.
2. Persoonlijk advies
Een adviseur neemt contact met je op en geeft een eerlijk voorstel dat past bij jouw situatie.
3. Overstap + check
Wij regelen de overstap van A tot Z en controleren jaarlijks of je nog steeds goed zit.
Geen gedoe. Wij doen het werk, jij profiteert van duidelijkheid, gemak en blijvend voordeel.
Onze belofte
Yrityksen kirjoittama
- Persoonlijk advies. Zorgeloos overstappen.
- Wij geloven dat telecom en energie eenvoudig en duidelijk moeten zijn. Daarom krijg je bij ons geen algoritmes, maar persoonlijk advies van een vaste adviseur. We begeleiden je van A tot Z bij je overstap en blijven betrokken met een jaarlijkse check. Zo weet je zeker dat je niet alleen goed zit, maar ook goed blijft zitten.
Onze servicegarantie
Persoonlijk advies. Zonder verplichtingen.
Touwslager 5, 3861 SP, Nijkerk, Hollanti
- 088 775 15 99
- info@beterabonnement.nl
- beterabonnement.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Altijd handig om vrijblijvend te kijken waar je op kan besparen.
Erg fijn geholpen en ze hebben enorm veel geduld, leggen alles goed uit en kijken goed met je mee.
Kortom de moeite waard om eens te kijken wat het op jaarbasis kan besparen.

snelle prima prijsbesparing!!
Snelle prijsbesparing berekend en spijkers met koppen geslagen. Nieuwe medewerker deed het prima, schakelde snel en kwam direct professioneel over.

Vastaus yritykseltä Beterabonnement
verkoper deed zich anders voor
het was wel een goed gesprek, maar de verkoper heeft zich wel voorgedaan alsof hij van Eneco belde ipv beterabonnement.nl.
dit zijn best verdachte praktijken en ben nu ook echt aan het twijfelen of ik het abonnement wat ik heb afgesloten bij jullie moet annuleren

Topper
Heel enthousiast en vriendelijk! Werd goed geholpen en hij kon mijn precies alles uitleggen hoe alles zat. Heel eerlijk: ik had denk ik niet overgestapt als ik niet door deze persoon geholpen zou zijn.

Great experience!
The experience was really positive. I was assisted by Shain, who went above and beyond to explain everything clearly in English. He took the time to understand my needs and carefully selected the best pricing options for my situation. I'm really grateful for the excellent support!

Vastaus yritykseltä Beterabonnement
Vriendelijke mensen die je helpen geld te besparen
Ben geholpen door Shaiem, op bijzonder vriendelijke en professionele wijze. Helaas ga ik het aanbod niet accepteren maar dat heeft te maken met opgebouwd krediet bij Essent en ligt niet aan het scherpe aanbod dat Shaiem me deed.

Vastaus yritykseltä Beterabonnement
Ik ben erg goed geholpen door Shaiem
Ik ben erg goed geholpen door Shaiem. Dankjewel

Poeh, wat een gedoe.
Het lijkt heel aantrekkelijk om over te stappen op KPN tv en internet. Echter: er wordt maar één tv box geleverd en voor een tweede moet je bijbetalen. Meerdere tv's kunnen aan gesloten worden met de tv-app, maar dan moet je een behoorlijk jonge smart tv hebben, die ondersteund wordt door Google. Zo niet, dan moet je 5 euro per maand per televisie bijbetalen. Wij hadden pech met de monteur: een aardig jong, maar geen uitleg, geen instructie, maar één matig werkende tv, enz. Het heeft ons al flink wat uren gekost om alles aan de praat te krijgen en het gaat nog een aantal uren duren. Het prijsvoordeel gaat al snel op aan relatietherapie...

Vertrouwen
Ze kwamen uit zichzelf met een mooiere aanbieding. Plus altijd gebleven bij ENECO al meer dan 50 jaar nog nooit problemen gehad.

Vastaus yritykseltä Beterabonnement
Niels Post aan de telefoon gesproken
Niels Post aan de telefoon gesproken, hij heeft mij helder uitleg gegeven. In eerste begin was ik wantrouwend maar door zijn deskundige manier van praten was dat snel over. Hij kwam zijn afspraak van terugbellen netjes na en gaf op al mijn vragen een helder antwoord. Daarom heel hartelijk dank aan Niels!!

Vastaus yritykseltä Beterabonnement
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.