Banner for Bestway - Customer Service Netherlands

Bestway - Customer Service Netherlands Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Zwembad gekocht eind juni 9100L zit er een lek in. Naad heeft een fabrieksfout. Ondertussen 2 weken later nog geen vervangend Liner mogen ontvangen. Heel veel mailtjes. bewijsstukken worden dubbel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een zandfilter die gebarsten was, maar het ding was net 2 jaar oud. Eerst leverancier gebeld maar niet het gewenste resultaat. Toen toch maar contact opgenomen met bestway Nederland, en na een... Näytä lisää

1. Uima-allasurakoitsija
  2. Päivittäistavaravalmistaja
  3. Puutarhakalusteet
  4. Poreallaskauppa
  5. Ulkoilma-allas
  6. Uima-allastarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

YOUR FUN IS OUR BUSINESS™ Since 1994, our vision has been to create fun, memorable experiences for everyone in the world through our innovative, dependable products. Now, just over 25 years later, Bestway has forged a global presence in more than 100 countries by developing an extensive product line and becoming forward thinkers about sustainable business practices. Today, we manufacture and sell more than 1,100 different products within four core categories: above ground pools and portable spas, recreational products, sporting goods, and camping products. SERVICE Bestway is committed to customer satisfaction and providing you with the best product solutions. That’s why every department in Bestway works closely together - from our technology and quality assurance centers to our laboratories, vertically integrated manufacturing systems and after-sales service centers around the globe. Bestway’s advanced online services and regional call centers allow customers to easily resolve issues that arise with their products, offering downloadable manuals, instructional videos, and 24/7 call support. Visit our support website: https://support.bestway.eu

Hyvä

Kaikki arvostelut

173 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Customer service te traag voor een seizoensproduct

Zwembad gekocht eind juni 9100L zit er een lek in. Naad heeft een fabrieksfout.
Ondertussen 2 weken later nog geen vervangend Liner mogen ontvangen. Heel veel mailtjes. bewijsstukken worden dubbel gevraagd. Ik weet ook niet als er eentje is opgestuurd inmiddels. Vrijdag is mij gezegd dat het dossier kompleet is... Hoppelijk op een nieuwe liner deze zomer.
Inmiddels een intex zwembad gekocht ik had altijd intex ik had gewoon niet moet switchen.
Customer service is te langzaam. Ik weet dat er procedures zijn masr de zomer is te kort voor dit soort bureaucratie. Badway

14. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Oplaadbare rand kwam bol te staan

Ik had een probleem met mijn zwembad. Kreeg snel een reactie terug. En na opsturen van foto's en het bewijs werd een nieuwe zwembad opgestuurd. Alles was binnen een paar dagen geregeld.

14. heinäkuuta 2026

Super services

Super services, en uiteindelijk goed geholpen

12. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Netherlands

Super, bedankt voor de feedback!

Goede mijn ticket pagina

Mijn ticket pagina, is duidelijk en overzichtelijk. Ook mails over en weer staan daar snel in. Wel veel foto's en films moeten maken en insturen. Maar gb is toereikend. Enige is dat er veel tijd over heen gaat. Aan de andere kant logisch vanwege verwerking en weekend. Blij met uiteindelijk effectieve oplossing

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Netherlands

Dank je wel voor de leuke feedback!

Na de 2 jaar garantie spa stuk

Na de 2 jaar garantie ging onze spa pomp/verwarming stuk, maar toch onder coulance een nieuwe gekregen. Je moet wel handig zijn met computers om alle bewijsmaterialen in te dienen. Dit moet wel wat eenvoudiger kunnen en daarom 4 ipv 5 sterren,

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Netherlands

Bedankt voor de feedback, we snappen zeker wat je bedoelt. Het feit dat het via computer gaat, maakt dat het sneller opgelost kan worden, maar we nemen de feedback zeker mee.

Saanut 5/5 tähteä

De pomp van onze jacuzzi was kapot

De pomp van onze jacuzzi was kapot. We hebben zonder problemen een nieuwe gekregen. Netjes en snel opgelost!

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Netherlands

Bedankt voor de leuke woorden, fijne zomer!

SCHANDALIG!!

SCHANDALIG!!! Ik ben al een maand lang op en neer aan het mailen omdat mijn jacuzzi voordat die 1 jaar oud was kapot is, hij bubbelt niet meer en hij lekt ik heb al meer dan 30 foto’s + filmpjes gestuurd en nog steeds kunnen ze mij niet helpen en blijven vragen naar meer foto’s het heeft geen ZIN heb hun gezegd stuur dan een monteur want de foto’s blijven niet goed genoeg maar NEE mijn jacuzzi kan ik al een maand lang nier gebruiken en dat met deze warme dagen ben er klaar mee NOOIT MEER een jacuzzi van BESTWAY slechte service + communicatie allemaal geld klopperij met hun slechte producten die ze verkopen!!!!!!!

19. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Netherlands

Hallo, wat jammer dit te lezen. We helpen iedereen snel en efficiënt verder met de foto's en filmpjes die gevraagd werden. Ik kan helaas op basis van deze commentaar geen dossier terugvinden, maar neem zeker terug contact op als we nog kunnen helpen.

Saanut 5/5 tähteä

Waren super vriendelijk in de mail en…

Waren super vriendelijk in de mail en snel gehandeld misschien wel eens een telefoon nummer wasr je toe kan bellen

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Netherlands

Bedankt voor de feedback. Er is voor Nederland wel een telefoonnummer beschikbaar, de collega's leggen graag de procedure per telefoon ook uit. We kunnen telefonisch wel niet verderhelpen, dus per mail is nog steeds het vlotst. Fijn dat het allemaal goed verlopen is!

Goede informatie en hulp

Goede informatie en hulp. Afspraken prima nagekomen

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Netherlands

Bedankt voor de leuke woorden. Geniet nog van je zomer!

steeds nieuwe informatie aanleveren

Ik moest steeds nieuwe informatie aanleveren over een product dat na 1x gebruik kapot was, dat kostte veel tijd en ik kreeg het gevoel dat ik moest bewijzen dat het echt kapot was.Ik had dit graag in de winkel omgeruild, dat zou veel sneller geweest zijn en dat hoort ook bij garantie.

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Netherlands

Dag Wendy, jammer dat je het zo ervaarde. Hetgeen we vragen is nodig om de juiste stukken aan te kunnen leveren. Ik ben blij dat het toch binnen de week in orde gekomen is. Fijne zomer!

Saanut 5/5 tähteä

Er werd op een zeer vriendelijke manier…

Er werd op een zeer vriendelijke manier en begripvol gereageerd en middels goede communicatie werd het probleem naar volle tevredenheid opgelost

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Netherlands

Bedankt Paul, geniet nog van je zomer!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle reactie en hebben t prima…

Snelle reactie en hebben t prima opgelost. Ik kreeg nieuwe spullen en dit binnen 1.5 week. Top!

3. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Netherlands

Super, blij dat het allemaal naar behoren liep!

Saanut 2/5 tähteä

Procedure is te omslachtig

Procedure is te omslachtig, 14 dagen op een vervangende pomp moeten wachten. Pomp van nieuw aangekocht jacuzzi was defect,

3. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Netherlands

Dag Leo, inderdaad, tussen je eerste mail en het leveren zaten 10 dagen. Weekends vertragen helaas het werk, maar ik merk dat het allemaal toch vlot en goed is verlopen. Fijne zomer nog!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin