Niewiele wiem o dzialalnosci firmy bestskinny.com,natomiast bardzo pozytywnie zaskoczyla mnie PAULA,ktora w e-mailu wyslanym do mnie rozwiala wszelkie moje watpliwosci i zastrzezenia do wymienionej... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
I never signed up for this, and after numerous emails requesting a refund, they are now ignoring me. DO NOT VISIT THIS PAGE. THEY TAKE YOUR MONEY WITHOUT YOUR CONSENT. They are clearly violating... Näytä lisää
J'ai reçu un mail me disant qu'on me rembourserai et que l'abonnement été bien arrêter donc top. Et aujourd'hui un mail juste pour dire que mon abonnement est arrêté donc j'attends de voir ce qui va... Näytä lisää
issue Addressed by Emerald, “Thank you,.Miss Emerald for this, it may be so so late but please appreciate may warm thanks to you for giving my concern a good thought .. God bless you and I'm grateful... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
They are the best I got help quickly…
They are the best I got help quickly and they have the best customer service n support
He was quick to response.
Issue is being handled well
Issue is being handled well. Emily reached out to assist.
Ver vandaan blijven!!
Let op! Voor je het weet is er geld van je creditcard afgeschreven en zit je met een tegoed. Als je je tegoed wilt opmaken zijn de verzend kosten 12 euro!! En moet je je creditcard gegevens alsnog delen ook al heb je al een tegoed en is je factuur 0 euro.
Ze dwingen je een positieve trustpilot beoordeling te geven voordat ze je inschrijving ongedaan willen maken en (onterecht afgeboekte) geld terugbetalen. Niet gedaan en kan nu fluiten naar mn 26 euro. Net binnen de regeltjes, maar erg onaangenaam en geldklopperij!
Estafa pura y dura.
A través de facebook entre en una página identica a la de Decathlon, donde ofertaban un articulo a muy buen precio. Al hacer la compra ya me saltó la suscripición a esta "empresa" de timadores. Por suerte mi banco solo ha cobbrado 2€ iniciales, que todo y con eso tendrían que ser devueltos! La suscripción que ya me encasquillaron por la patilla el banco ya la bloqueó. Lo dicho, un timo en toda regla.
Gracias por ayudarnos kenny
Thanks for the support.
gracias
porque dieron una solucion al problema y me ayudaron a que mis fondos no se malgasten ya que yo los consigo a un costo muy dificil
Me ayudaron con la eliminación de la…
Me ayudaron con la eliminación de la cuenta
Supportive staff
Emily reached out to assist. Very supportive staff.
Do not use !!
Do not use !!! They kept taking my money from my account !
Instant Reply
Thank you Kenny.
"يتم التعامل مع المشكلة بشكل جيد"
"يتم التعامل مع المشكلة بشكل جيد"، "دعم مفيد"، "تواصلت إيميلي للمساعدة".
Gracias a zoe pude dar de baja mi…
Gracias a zoe pude dar de baja mi suscripción
this is a scam !!
respuesta oportuna
dieron respuesta oportuna a la solicitud de cancelación y reembolso.
Seguita da Daisy X un rimborso X u nn…
Seguita da Daisy X un rimborso X u nn ordine errato molto gentile e veloce .
Personale gentile
company is very great and good 👍
This company is very great and good 👍
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.