BESTSECRET Arvostelua 497

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Saanut 3/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Fast response after contact concerning damaged product. Multiple choice solution for the issue/problem. Sometimes the special offer list of 10.000 mixed products is a drag to scroll through and fil... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

J’ai passé plusieurs commandes sur ce site et, dans l’ensemble, mon expérience a toujours été très satisfaisante. Les commandes ont été traitées rapidement, les expéditions sont efficaces et les... Näytä lisää

1. Vaateliike
  2. Lastenvaatekauppa
  3. Lastenvaateliike
  4. Haute Couture ‑muotitalo
  5. Miestenvaateliike
  6. Naistenvaateliike

Tietoja yrityksestä BESTSECRET

Yrityksen kirjoittama

BESTSECRET is dé bestemming in Europa voor premium - en luxemode met ongekende prijsverlagingen.

Dankzij samenwerkingen met topmerken wereldwijd bieden wij een unieke shoppingervaring vol stijl en voordeel. Van dames-, heren- en kindermode tot beauty, interieur en accessoires – onze leden genieten van exclusieve kortingen die je nergens anders vindt.

Naast onze online shop heeft BESTSECRET ook members-only winkels in München, Dornach en Wenen – samen vormen zij een besloten community waar stijl en exclusiviteit samenkomen.

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Chino besteld maar met andere maat…

Chino besteld maar met andere maat ontvangen direct gemeld en geretourneerd, met excuses intussen aankoopbedrag gecrediteerd, 9 april wederom dezelfde maat als eerder besteld.

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen en uw ervaring met ons hebt gedeeld. Ik begrijp hoe frustrerend het moet zijn om twee keer de verkeerde maat te ontvangen, zelfs nadat u het eerste artikel direct hebt gemeld en geretourneerd. Ik waardeer uw geduld en de moeite die u hebt gedaan om dit op te lossen. We staan ​​klaar om u te helpen en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u deze keer de juiste maat ontvangt.

Saanut 5/5 tähteä

I like buying on this website

easy to order and easy to return.

6. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

We're glad you found ordering and returns easy. Thank you for your positive feedback; we appreciate you taking the time to share.

Saanut 5/5 tähteä

Fast delivery, fast problems solving

Always on time with any delivery, any issues with the orders were solved quickly and professionally, from returns to damaged items never had problems

2. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

We're happy to hear that our deliveries are consistently on time and that we resolve any issues with orders quickly and professionally. Thank you for your positive feedback; we appreciate it!

Ze doen wat ze beloven

Ze doen wat ze beloven. Dat is tegenwoordig uniek.

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn erg blij te horen dat u vindt dat we onze beloftes nakomen. Bij BestSecret streven we er altijd naar om u de best mogelijke ervaring te bieden.

Saanut 5/5 tähteä

Kwalitatief goede artikelen tegen…

Kwalitatief goede artikelen tegen scherpe prijzen. Prima communicatie over levertijd. Eenvoudige betaalwijze.

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

Wat fijn dat onze producten van goede kwaliteit zijn en de communicatie over de levertijd goed is bevallen. Dank u wel voor de positieve feedback!

Zeer snelle levering.

29. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

Vielen Dank für Ihre freundlichen Worte! Wir freuen uns sehr, dass Ihnen Ihr Einkaufserlebnis gefallen hat und Sie unsere Preise ansprechend fanden.

Snelle verzending

Snelle verzending. Goedkoop en goede merken

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

Hartelijk bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending en de geweldige merken tegen betaalbare prijzen. We hopen dat alles goed met je gaat en dat je een fijne dag hebt!

Saanut 1/5 tähteä

Orders marked as "returned" when they cannot fulfil

I am generally quite happy with BestSecret. However, after waiting for more than a week for an order, I received an email saying that they received my "retourzending".
I did not ask for the order to be returned at any point.

23. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

Thank you very much for your feedback.
We are sorry to hear about this situation. In this case, the carrier mistakenly routed your parcel into the return flow instead of delivering it to you. As the parcel has already been fully processed as a return, this cannot be reversed anymore.
The refund for your order has already been issued accordingly.

Thank you for your understanding.

Saanut 1/5 tähteä

Fake clothing be cearfull!!!

21. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

Thank you for your feedback. We take such concerns very seriously.
Please be assured that all our items come from trustworthy and verified sources.
If you have any questions about a specific order, we are happy to take a closer look.

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

Hartelijk bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met de kleding en dat je je bestelling snel hebt ontvangen.

Never a problem

15. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

Thank you for your kind words! We're thrilled to hear you enjoyed your shopping experience and found our prices appealing.

goede snelle service

15. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service. We hopen dat alles naar wens is en staan altijd voor je klaar als je nog vragen hebt. Groetjes van het BestSecret team!

Great webshop

Great webshop, easy purchase and fast delivery.

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

We're happy to hear that you had an easy purchase experience and fast delivery! Thank you for your positive feedback; we appreciate it.

Awful service

Awful service. You contact them via forms on their website but you can only get an automated response which never answers your request. Only pain, no fun!

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

Thank you for your feedback.
We’re sorry to hear that your experience with our support did not meet your expectations.
If you share your order number with us, we will be happy to look into your request and assist you further.

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn zeer tevreden met BESTSECRET

Wij zijn zeer tevreden met BESTSECRET. Uitstekende producten tegen concurrerende prijzen en bovenal een prima communicatielijnen en klantvriendelijke medewerkers. Zo zijn wij recentelijk geholpen door mevrouw Zita D van de klantenservice. Wij hadden een fout gemaakt met een retourzending. Zita heeft dit keurig voor ons afgehandeld en het probleem opgelost. Wij zijn dan ook zeer te spreken op BESTSECRET. Lia en Bert van Leeuwen

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met BESTSECRET en dat onze producten en klantenservice aan uw verwachtingen voldoen.

Uw tevredenheid is onze prioriteit en we waarderen uw vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Zeer slecht bereikbaar

"Sorry, je bent geblokkeerd
Je kunt bestsecret.nl"
Oeverloos krijg ik deze mededeling en kom niet op de website.

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

Het spijt ons dat u deze melding ontvangt. In ons systeem kunnen wij momenteel geen problemen met uw account vaststellen.
Wij willen u daarom vriendelijk vragen om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij dit samen met u kunnen controleren en oplossen.

Saanut 3/5 tähteä

Hallo

Hallo, ik heb twee bestellingen gedaan, maar ik heb maar één paar schoenen ontvangen, de witte met blauwe Adidas.Ik wil graag weten wat er met de tweede bestelling is gebeurd of dat die nog onderweg is. Kunt u dit alstublieft voor mij controleren?

7. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Wij hebben uw bestelling gecontroleerd en kunnen bevestigen dat deze in twee delen wordt geleverd. Eén paar schoenen is al bij u aangekomen en het tweede deel van de bestelling is momenteel nog onderweg naar u.
Zodra het pakket is bezorgd, zou uw bestelling compleet moeten zijn. Mocht u het tweede pakket niet binnen de komende dagen ontvangen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via het contactformulier op onze website, zodat wij dit verder voor u kunnen nakijken.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kwaliteit en betrouwbaarheid, goede prijzen en geld terug garantie. Ik ben heel tevreden.

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, betrouwbaarheid en onze geld-terug-garantie. Hopelijk gaat alles goed met je. Mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar. Groetjes van het BestSecret team!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden nadat mijn pakket…

Zeer tevreden nadat mijn pakket verdwenen was tussen dhl en Bpost
Geld terug gekregen terug besteld en nu vandaag toegekomen bedankt 🙏

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

Fijn te horen dat het uiteindelijk goed is gekomen! We zijn blij dat u tevreden bent met de uiteindelijke levering na de problemen met de eerste zending. Dank voor uw geduld en feedback!

Fantastische aanbiedingen

Fantastische aanbiedingen, goede service, makkelijk retourbeleid. Ben helemaal tevreden over dit bedrijf.

28. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn erg blij te horen dat u van uw winkelervaring heeft genoten en onze prijzen aantrekkelijk vond.

Team BESTSECRET

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin