Yrityksen kirjoittama
Bestenu is dé consumentensite van Nederland. Onze missie is om het voor jou gemakkelijk te maken om goede aankoopbeslissingen te nemen. Daarom doen wij dagelijks uitgebreid onderzoek naar diverse producten en verzamelen wij op een datagedreven manier informatie over deze producten op het internet. Onze unieke Bestenu-testmethode is de sleutel tot het bepalen van de beste producten. Elk product krijgt een score van 1 tot 10, gebaseerd op criteria zoals functionaliteit, prijs, gebruiksgemak en ervaringen van andere consumenten. Zo kunnen we producten kwalificeren zonder deze fysiek in handen te hebben. We testen een ruim aanbod aan producten en creëren zo een top 10 van de beste producten. Voor elk top product hebben we een koopgids, duidelijk oordeel, en aanvullende informatie over waar het product te koop is en eventuele opmerkingen. Om onze beoordelingen nog waardevoller te maken, analyseren we meer dan 5 miljoen reviews en halen we handige voor- en nadelen uit de echte gebruikerservaringen van andere consumenten. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van een nieuw product.
Prins Hendrikkade 21e, 1012TL, Amsterdam, Hollanti
- +31207820777
- info@bestenu.nl
- bestenu.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Top site
Top site! Voor bijna alle producten die ik zoek, maar waar ikzelf weinig kennis over heb, is er een artikel te vinden. Het is dan ook vaak de eerste site waar ik op kijk. Het helpt me super!
Ik was op zoek naar een nieuwe tv
Ik was op zoek naar een nieuwe tv, maar is zoveel keuze en ik ben niet technisch. Bij Bestenu stond alles op een rijtje en de koopgids was erg behulpzaam.
Veel nuttige informatie
Zeker een aanrader als je twijfelt over een bepaald product!
BesteNu.nl is een geweldige website
BesteNu.nl is een geweldige website die zich inzet voor de consumenten in Nederland. De missie van de website is om consumenten te helpen bij het kopen van een product, en dat doen ze fantastisch. De website biedt veel nuttige informatie en handige tools om de beste producten te vinden.
Ik ben vooral onder de indruk van de productreviews op de website. Deze zijn zeer gedetailleerd en geven een goed beeld van de kwaliteit van het product. Ik heb al verschillende producten gekocht op basis van de reviews op BesteNu.nl, en ik ben nooit teleurgesteld geweest.
De website is ook zeer gebruiksvriendelijk. Het is gemakkelijk om te navigeren en de informatie te vinden die je nodig hebt. Bovendien is de klantenservice uitstekend. Ik had een vraag over een product en heb contact opgenomen met de klantenservice. Ik kreeg snel en vriendelijk antwoord en mijn probleem werd snel opgelost.
Al met al ben ik zeer tevreden over BesteNu.nl! Top!!!
Ik was op zoek naar een hakselaar en…
Ik was op zoek naar een hakselaar en kwam uit bij bestenu.nl. Omdat het niet een apparaat is wat je vaak koopt had ik veel aan de koop gids, waarin alles wat ik wilde weten beschreven stond. Eyeopener deze site. Ik kom zeker terug!
Aanrader voor grotere aankopen
Bij wat grotere aankopen kijk ik altijd eerst even op Bestenu voor advies. De informatie helpt mij bijna altijd in mijn keuzes! Aanrader!
Wat een topsite
Wat een topsite! Ik heb nu al 3 keer besteld, en elk product was precies wat ik zocht. Met name de draadloze koptelefoon. Beste koopgidsen die ik ken!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.