Levering post duurde even. Maar het programma werkt perfect. Geen probleem met sleutelcode en aanmelden ook niet.
Besteloffice.nl offers fair prices, and I was happy to discover a number of discounts and special deals. I got fantastic value for my money because the products I bought were well-made and fairly pric... Näytä lisää
Ik had een code ontvangen die helaas niet werkte. Nadat ik dit gemeld had, ontving ik al de volgende dag een nieuwe code die perfect functioneerde. De snelle en efficiënte service heeft me po... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De voordeligste Office 2019 licenties! Waarom Office 2016 of 2019 kopen op Besteloffice.nl?: – Legale MS Office licentiesleutels; – Officiële download van Microsoft website; – Eenmalige aankoop, geen abonnement; – 100% activatiegarantie; – Veilig betalen via Ideal of Paypal; – Direct geleverd per email; – Persoonlijke ondersteuning; – Ingeschreven bij Kamer van Koophandel; – Als uitstekend beoordeeld op Trustpilot.
Steijnstraa 3, 1814DA, Alkmaar, Hollanti
- 0654776829
- info@besteloffice.nl
- besteloffice.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Probleem met sleutel dit is snel en…
Probleem met sleutel dit is snel en prima opgelost.
Snelle verzending.
Vlotte service en voordelig ook nog…
Vlotte service en voordelig ook nog heel goed kan niet beter!
Makkelijk en goedkoop 😉de
Bestellen ging makkelijk. Installeren iets moeilijker, maar wel te doen. Volg wel de stappen zoals wordt aangegeven. Mijn code was al een keer gebruikt volgens Microsoft. Maar na contact met Besteloffice nieuwe code gekregen en deze werk perfect! .
Snel en gemakkelijk
Snel en gemakkelijk. Betalen, downloaden en met duidelijke instructie installeren.
Snelle levering en hulp
Binnen aangegeven tijd de product aangeleverd. De nodige hulp aangeboden tijdens de installatie van de product.
Ik had mijn ontvangen code laten…
Ik had mijn ontvangen code laten verlopen; maar kreeg van besteloffice direct een nieuwe. Top bedrijf
Werkt en is snel en goedkoop
Snel en zonder probleem
Snel en zonder probleem
Heel tevreden; het afgelopen jaar al viermaal office 2021 geïnstalleerd op verschillende computers.
Op een vraag over office 24 heb ik echter geen antwoord ontvangen.
Top microsoft office op me laptop werk…
Top microsoft office op me laptop werk prima
Bestelling Windows Office, geen 5 maar 4 sterren
Bestelling voor Windows Office pakket verliep voorspoedig, download en activatiecode snel ontvangen. Installeren van het Office pakket op mijn PC liep vast, de gebruikshandleiding voor installatie gaf geen geschikte oplossing. Besteloffice via contactformulier om hulp gevraagd. Geen reactie en dus geen hulp gekregen. Uiteindelijk installatie zelf kunnen oplossen, maar heeft veel tijd gekost.
Vanwege slechte ondersteuning geen 5 maar 4 sterren.
Ontvangen software werkt niet. Heb dus niets aan licentiesleutel.
Heb vanmiddag een licentiesleutel ontvangen maar de software kan niet op mijn pc geïnstalleerd worden.
Contact opgenomen maar wacht nog op een reactie.
Uiteindelijk met behulp van een ICTer geïnstalleerd maar blijkt het in het Duits te zijn. Wisselen van taal gaat ook niet omdat er alleen Duits is geïnstalleerd in Office.
Kortom loopt het bij dit bedrijf allemaal niet soepel. Jammer maar daarom slechts 1 ster.
Toch nog een reactie. Had ook nog gebeld naar nummer 072-2204375 maar kreeg een vreemde voicemail aan de lijn ondanks dat ze op de website zeggen tot 18.00 uur bereikbaar te zijn. Kortom voor service hoef je bij dit bedrijf ook niet te zijn.

Vastaus yritykseltä Besteloffice.nl
Geen idee wat er van mij word verwacht ?
Het bestellen ging vlot echter de…
Het bestellen ging vlot echter de levering duurde erg lang
Tevreden
Het proces ging super snel. Installatie super makkelijk. En de prijs is super. Al om al ik ben zeer tevreden en zal zeker besteloffice aanbevelen!
Ik heb helemaal niet gekregen en wel…
Ik heb helemaal niet gekregen en wel betaald. Ik heb mijn Windows 10 niet gekregen wel voor betaald. Mijn bank afschrift geef het aan. Ik heb niets in mijn span box en ook niet in mijn verwijderde items, stuur gewoon het geld terug, want dat kunnen jullie wel zien.

Vastaus yritykseltä Besteloffice.nl
Perfecte service
Ik had een code ontvangen die helaas niet werkte.
Nadat ik dit gemeld had, ontving ik al de volgende dag een nieuwe code die perfect functioneerde. De snelle en efficiënte service heeft me positief verrast.
Ze hebben hun klantenservice goed op orde, en ik waardeer de vlotte afhandeling van mijn probleem enorm.
Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare producten en uitstekende ondersteuning!