Ik kwam gewoon even wat LED-panelen halen, maar ene Ercan of Airkan?(ik weet niet meer hoe die heet) dacht blijkbaar dat ik me had aangemeld voor een wandelvakantie. Wat begon bij de balie eindigde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na een week heb ik nog geen bestelling ontvangen en ook geen bericht ontvangen wanneer de bestelling geleverd zou worden. Ik heb telefonisch contact opgenomen en kreeg een onbeschoft persoon aan de te... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na de bestelling kreeg ik een mail met de vraag of ze nog ergens mee konden helpen. Later bleek een ledlampje defect te zijn, er werd meteen een nieuwe verzonden plus een persoonlijke mail met excuus... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik zocht een een buiten meterkast waar mijn solar omvormer en extra stopcontacten en ubiquiti unifi in kon plaatsen. Heb voor een grote buitenkast gekozen voor voldoende ruimte. Tevens overal waar ik... Näytä lisää
Yritys on vastannut
BES LED is een webwinkel gespecialiseerd in hoogwaardige LED verlichting voor zowel bedrijven als particulieren. Omdat wij een nieuw en innoverend bedrijf zijn zorgen wij ervoor dat u als klant een ruime keuze heeft uit onze brede assortiment zodat u altijd de juiste LED verlichting zult vinden waar u naar op zoek bent. Bij ons zult u altijd de juiste verlichting vinden die perfect bij uw interieur en persoonlijke smaak aan zal sluiten. Op al onze producten ontvangt u 1 jaar garantie, heeft u 100 dagen retourrecht en bent u gegarandeerd van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ervaar het zelf en bekijk onze webshop!
Corkstraat 11, 3047 AC, Rotterdam, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Buitenstopcontacten binnen 24 uur geleverd.
Ze zijn van goede kwaliteit en makkelijk te installeren.
Bovendien aantrekkelijk geprijsd.
Ben er blij mee.

Vastaus yritykseltä BES LED B.V.
Ze doen gewoon wat ze moeten doen......
Geen gedoe of dergelijke.....
Gewoon goed bezig.
Niks veranderen. Houden zo.👍

Vastaus yritykseltä BES LED B.V.
Gewoon vanaf aanvraag tot het ontvangen van de bestelling was alles goed verzorgd. De gevelverlichting was precies zoals vermeld in de webwinkel.

Vastaus yritykseltä BES LED B.V.
Philips LED tl buizen, geplaatst werkten meteen,hebben geen schakeltijd nodig om op te starten. In prima verpakking thuis ontvangen.

Vastaus yritykseltä BES LED B.V.
Mooie strake lampen goede prijzen ben zeer te vreeden over de lampen. en van de snelle levering die ze beloven. Bedankt Bes led

Vastaus yritykseltä BES LED B.V.
Goed produkt en een prima prijs.

Vastaus yritykseltä BES LED B.V.
Duidelijke website met een ruim assortiment aan verlichting.
Het instaleren was gemakkelijk en het spotje heeft zelf ook nog 3 standen qua lichtkleur
Ideaal
TOP BES LED

Vastaus yritykseltä BES LED B.V.
Snelle levering en een prima product voor een goede prijs. Voor herhaling vatbaar.

Vastaus yritykseltä BES LED B.V.
alles ok met bestelling ,levering op aangegeven tijd

Vastaus yritykseltä BES LED B.V.
duidelijke site, ruim assortiment, snelle levering en een goed product gekregen.

Vastaus yritykseltä BES LED B.V.
Goede service. Snelle levering. Prima product.

Vastaus yritykseltä BES LED B.V.
Dit is een bedrijf dat spullen uit China haalt en vervolgens hier verkoopt als een goede kwaliteit ik adviseer iedereen niet te kopen bij dit bedrijf dit zijn oplichters ook sturen ze via bol spullen ik heb hun ook al op de hoogte gesteld geen zaken te doen met dit bedrijf de spullen gaan op afzienbare tijd stuk nog lang in de garantie en vervolgens gaan ze daar kosten op berekenen terwijl het gewoon garantie is brengen ze kosten in rekening koop nooit iets van deze webshop want je bent dan opgelicht het is bij jullie zo dat het altijd aan de ander ligt dat is jullie motto afschuiven daar zijn jullie ontzettend goed in bol heeft gelukkig gereageerd en kijkt alle reviews dus zullen ze waarschijnlijk geen producten meer bemiddelen voor jullie ook weet ik dat er veel (goede reviews) door jullie vriendenkring geplaatst zijn jullie zijn gewoon een stel oplichters ik heb inmiddels weer een lamp van de 3 die het weer niet meer doet het is gewoon rotzooi stelletje oplichters zijn jullie

Vastaus yritykseltä BES LED B.V.
Heel erg mooi schilderij lamp staat netjes .
Schilderij komt met dit lampje mooi tot ze recht.

Vastaus yritykseltä BES LED B.V.
Geweldige webshop! Ik heb hier al meerdere keren iets gekocht, onlangs een buitenlamp. Ik ben altijd zeer tevreden. De kwaliteit van de producten is top en de service uitstekend. De buitenlamp was snel geleverd, eenvoudig te installeren en geeft prachtig licht. Goede prijs-kwaliteitverhouding en een betrouwbare winkel. Ik blijf hier zeker terugkomen voor mijn verlichting!

Vastaus yritykseltä BES LED B.V.
Snel geleverd na verkeerde bestelling

Vastaus yritykseltä BES LED B.V.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.