Fantastisch!
In samenwerking met BES Direct hebben wij ons logo voor stainz cleaning ontwikkeld. We zijn erg tevreden. Goeie service en enorm klantgericht.
IT ingewikkeld? Welnee. Niet als je het aan BES Direct overlaat. Wij zijn dé digitale partner voor de Caribbean die het nét even anders doet. Wij geloven namelijk dat hosting, webdesign en software gewoon als een zonnetje moeten werken. Zonder gedoe, zonder vage termen, maar mét ouderwets goede service. Of je nu een startende ondernemer bent op Bonaire of een grootbedrijf runt op Sint Maarten: wij zorgen dat jij online bent én blijft.
Alankomaiden Karibian saaret
Toen ik als manager werkzaam was bij PierDos zijn er veel veranderingen geweest qua software, een nieuw rooster systeem en een nieuw reserveringssysteem. Ik, die zelf weinig verstand heeft van alles wat digitaal is, werd door Jesse van BES goed begeleid en ondersteund. Hierbij ervaarde ik onder andere geduld, duidelijkheid en oprechte aandacht voor mijn vragen. Er werd begrip getoond voor het feit dat ik weinig ervaring heb op dit gebied. Ook achteraf kon ik ieder moment terecht met vragen en/of onduidelijkheden. Hierdoor kon ik het ook goed overdragen aan de rest van mijn team.
BES Direct heeft de website van pier dos gemaakt en onderhoud deze elke maand. Ook het inrichten en training geven over nieuwe bedrijfs software hebben we ontzettend veel aan gehad. Door de korte lijntjes konden we snel van start met ons nieuwe roostersysteem.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.