Voor 16.00u artikel besteld, zou volgende dag geleverd worden. Kon net voor vertrek vakantie.Dit werd maandag toen ik al weg was en artikel niet meer als kado kon geven.Bij thuiskomst retournering e... Näytä lisää
Ik had mijn twijfels over dit bedrijf was net nieuw, maar al mijn twijfels zijn weggenomen. ze houden zich netjes aan de regels, voor bepaalde tijd besteld is volgende dag geleverd, met track and t... Näytä lisää
Wat een fantastische service. Bleek iemand voor mij de laatste laptop besteld te hebben, na 1 mailtje gelijk een passende oplossing. De dag daarna mijn laptop ontvangen. Ik kan deze winkel iedereen aa... Näytä lisää
Mijn ervaring met Beryl Media is zeer positief. Makkelijk om te bestellen . Er was een latere bezorging ( qua dag) aangegeven dus tot mijn verbazing stond er zaterdagmiddag opeens een bezorger voor de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
- Elektroniikkaliike
- Kodinkonemyymälä
- Matkapuhelinkauppa
- Verkkokauppa
- TV-myymälä
- Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut
Yrityksen kirjoittama
Hoogwaardige Elektronica, betalen in termijnen zonder rente en achteraf betalen. Betalen met Bitcoin en andere cryptocurrencies. Voor 18:00 besteld, morgen in huis. Gratis verzending, gratis retour. Koop bijvoorbeeld uw nieuwe TV of laptop op afbetaling zonder meer te betalen. A-Merk nieuwe producten, Samsung, Philips, LG, Sony en vele anderen. Beeld & Geluid, Computer, Huishouden, Componenten, Accessoires en meer! Breed assortiment aan hoogwaardige elektronische producten en de mogelijkheid om op verschillende innovatieve manieren te betalen met een vriendelijke klantenservice bereikbaar via WhatsApp chat, e-mail en telefoon. WhatsApp chat +31647776785 bereikbaar van Maandag t/m vrijdag 09:00 - 14:00
Oder 20, 2491 DC, Den Haag, Hollanti
- 088-0204685
- contact@berylmedia.nl
- berylmedia.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ik ben nog bezig met de aangegeven…
Ik ben nog bezig met de aangegeven acties die ik eerst kan proberen retour sturen naar samsung wat geopperd is dat gaat nu niet gebeuren daar er problemen met samsung zijn op dit moment wat mij enorm doet twijfelen of ik wel bij samsung blijven wil
Bestelling snel verzonden
Bestelling snel verzonden, en voldoet aan mijn verwachting.
Levering sneller dan verwacht
Levering sneller dan verwacht, alles ziet er goed uit!
Nette prijzen en snelle levering.
Duidelijk overzicht op de site. Goede prijzen en snelle levering met tracken.
Lekker pik
Snelle en adequate respons klantenservice, overzichtelijke site, - naar mijn weten - een van de eerste bedrijven met het 3-termijnen-afbetalen concept, gespaste producten voor mijn leeftijdgenoten, toffe eigenaar, snelle bezorging product, scherpe prijzen.
Wat een fantastische service
Wat een fantastische service. Bleek iemand voor mij de laatste laptop besteld te hebben, na 1 mailtje gelijk een passende oplossing. De dag daarna mijn laptop ontvangen. Ik kan deze winkel iedereen aanbevelen.
Netjes optijd binnen gekregen gewoon…
Netjes optijd binnen gekregen gewoon prima bedrijf
Kan niks negatief zeggen Duidelijk snel,goede communicatie dus gewoon top
Je wordt goed ingelicht en de levering is snel dus echt een aanrader
Goede service en snel
Ik heb mijn tv op tijd en zonder schade…
Ik heb mijn tv op tijd en zonder schade ontvangen, alles is volgens verwachting verlopen.
Bestelling goed ontvangen
Bestelling was geleverd volgens de aangegeven verzendtijd en bestelling zeer goed ontvangen. Heel blij mee.

Vastaus yritykseltä Beryl Media
Prachtige laptop werkt perfect en snel…
Prachtige laptop werkt perfect en snel geleverd.
Ik koop er binnenkort nog een voor mijn partner.👍

Vastaus yritykseltä Beryl Media