Små praktiske og lette ting, som er nemt at have med og samtidig til en overkommelig pris. Produkterne er oplagte til prepping, beredskab og situationer, hvor man pludselig får brug for lidt ekstra h... Näytä lisää
1. gang fik jeg ikke nogen vare leveret - og måtte tilbagekalde betalingen. 2. gang lykkedes det at modtage den betalte vare - dog noget senere end lovet.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Problemfri handel og tryghed ved produkterne
Jeg har oplevet det som problemfrit at handle med Beredskabs Kompagniet lige fra bestilling over betaling og levering. Heldigvis har jeg ikke haft brug for de produkter jeg har købt, men jeg følger mig tryg ved, at jeg har dem liggende klar og tryg ved, at de nok skal leve op til mine forventninger, hvis de kommer i brug.
Gode produkter
Jeg har flere gange bestilt og modtaget fine produkter i god kvalitet og med hurtig levering
Alt som forventet.
Jeg er meget glad for de ting jeg har…
Jeg er meget glad for de ting jeg har fået samlet sammen til hvis det sker. Jeg er også med i den tv udsendelse på Dr1 som starter d 21-10 og kommer 3 onsdage i træk. Vigtigt at se den, så forstår man bedre vigtigheden i at være beredt
Gode produkter og en hurtig levering
Gode produkter og en hurtig levering. Service i top.
Rigtig fin service og gode produkter
Rigtig fin service og gode produkter. Kan varmt anbefale at handle med Beredskapskompaniet.
God oplevelse
God oplevelse, fik hurtigt mine vare , som var i orden
God oplevelse
Super fik min varer hurtigt og var lige som jeg forventede. Tak for fin service
Et godt valg for dig, der gerne vil være lidt bedre forberedt uden at bruge en formue.
Små praktiske og lette ting, som er nemt at have med og samtidig til en overkommelig pris. Produkterne er oplagte til prepping, beredskab og situationer, hvor man pludselig får brug for lidt ekstra hjælp.
Helt nemt at bestille
Helt nemt at bestille, og kom hurtigt. Håber ikke at vi får brug for det bestilte. Kan helt klart anbefale det til andre
I have no complaints
I have no complaints. The equipment was good quality and arrived on time with no issues.
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering og god kvalitet. Varen svarede til forventningerne.
Hurtig betjening og modtagelse af et…
Hurtig betjening og modtagelse af et godt produkt😀
Ikke særlig tilfreds ...
1. gang fik jeg ikke nogen vare leveret - og måtte tilbagekalde betalingen.
2. gang lykkedes det at modtage den betalte vare - dog noget senere end lovet.
Jeg er rigtig glad for tingene, brugt dem flere gange.
Jeg er rigtig glad fortingene
Supergodt produkt
Supergodt produkt, hurtig levering. Et dejligt sted at handle. Kan absolut anbefales.
Helt tilfreds!
Nemt at bestille, fin levering, af artikler man håber man aldrig får brug for 🙂