BereddArvostelua

1 427
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jag beställde en ryggsäck men behövde byta till en annan storlek eftersom den första var lite för liten. Kundtjänsten var otroligt hjälpsam och snabb genom hela processen. Returen hanterades utan pro... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Klockrent köp och leverans! Enkel och bra hemsida, gick snabbt att beställa med tydlighet och transparens, och leveransen till min paketbox gick på under 2 dygn. Dessutom var Beredd billigast på Crocs... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ordered an Osprey backpack. Delivery was very fast. The fluid reservoir system that was supposed to be included had not been included by Osprey, so I reached out to Beredds customer service a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Letade på diverse sidor efter halkskydd till kängorna som var enkla och användarvänliga att ta av och på. Detta var helt perfekt och jag är mycket nöjd med det sätt de håller i på is, dessutom var de... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Ulkoiluvälineliike

Yrityksen kirjoittama

Beredd – din webbshop med det bästa inom friluftsliv, outdoor och äventyr.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

(1 427)

250 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Supersnabb leverans.

Supersnabb leverans.
Kvalitets produkter på allt.
Kundbemötandet är helt fantastisk, där
räcker stjärnorna inte till.
Tack för denna gång, det kommer flera.

13. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Naturlighet när den behövs som mest!

Ett företag som värnar om mig som individ.
Sköna broddar som får mig att gå naturligt utan att spänna mig, Det gör det både trevligare och roligare att ta promenader trots ishalkan som döljer sig under snön.

10. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Jag beställde under rean och gjorde…

Jag beställde under rean och gjorde några riktiga klipp tyckte jag.
Ett par nya Blundstone och en ny mammakorv.
Men efter köpet ser jag att jag betalt mkt mer än vad rean sa.
Förstår inte hur priserna kunde ändras mitt i mitt köp!?
Känns allt annat än seriöst.

10. marraskuuta 2025
Beredd-logo

Vastaus yritykseltä Beredd

Hej Eva-Lotta!

Tack för ditt omdöme.

Självklart är detta konstigt och det ska verkligen inte hända. Vi har skickat ett mejl till dig angående detta då vi vill försöka lösa det och se till att du får betala rätt pris.

Vänligen, Filip på Beredd.

Kanon

Kanon! Var tveksam först för jag kände ej till butiken. Allt funkade kanon! Snabb leverans.

4. helmikuuta 2026

Ordered a pair of shoes

Ordered a pair of Ecco Exostride shoes. Fast delivery. Unfortunately, they were too small, but I was able to exchange them for a larger size free of charge. These were perfect. Filip in support helped me so that the new ones arrived quickly, which allowed me to use them on a trip I was going on. Many thanks.

3. helmikuuta 2026

Snabbhetan och att Ni håller vad Ni lovade

Detta var helt perfekt och jag är mycket nöjd med det sätt de håller i på is, dessutom var det rikligt med dubb i halksydden som dessutom sviktar då man går på hårda underlag inomhus som affärs golv och liknande.

29. tammikuuta 2026

Rekommenderar verkligen!

Så nöjd med Beredd! Köpte ett par stövlar i julklapp till min sambo, som tyvärr var en storlek för små. Jag hörde av mig och fick returnera skorna, samtidigt som dom la undan rätt storlek till mig under tiden. Jättesnabba svar från kundservice och trevligt bemötande - kanonservice. Rekommenderar verkligen!

29. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin