Beplakjebak Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Ik heb 19-12 een sticker besteld en betaald daarna nooit meer iets vernomen, telefonisch niet te bereiken en geen reactie nog via de mail.. dit kan toch niet we zijn bijna een maand verder je kan de... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Het resultaat is mooi echter had ik een eigen ontwerp met een witte achtergrond, welke lastig in het ontwerpprogramma te maken was aangezien het sjabloon wit was. Gevraagd om een voorbeeld van mijn... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Wat een vlotte service en een leuk product om je bakfiets te pimpen. Het proces van ons eerste idee tot een afgewerkte sticker lay-out verliep zeer soepel. Enkele dagen later ontvingen we de sticker e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super fijn contact gehad waarbij we meerdere keren feedback mochten geven op het ontwerp. Uiteindeljk helemaal naar onze wens ontworpen en de stickers snel in huis. Het opplakken ging heel makkelijk e... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Tarrojen valmistaja

Yrityksen kirjoittama

Opvallen onderweg? Steel de show met de bakfietsstickers van Beplakjebak! Met onze stickers tover je jouw Urban Arrow Family en Dolly bakfiets snel en simpel om tot een uniek vervoersmiddel.

Hyvä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Vorm van de mal niet passend?

Service, opmaak en levering is top. De bolling in de bak zit mijninziens onvoldoende in de mal opgenomen. Daarmee is het lastig om de sticker heel strak op de bak te krijgen. Er komen lichte vouwen in de sticker bij montage. Maakt niet zoveel uit of je voor, achter, onder of boven begint.

17. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Beplakjebak

Hi Jorn. Dank voor je review. Jammer om te horen dat het niet helemaal goed is gelukt met het aanbrengen van de sticker. We bieden ook Plakservice in jouw buurt!

Groet,

Roger

Saanut 4/5 tähteä

Positieve ervaring

Positieve ervaring.
Goede en snelle service, vlotte communicatie, mooie stickers.

6. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Beplakjebak

Dank voor je fijne review! Wordt enorm gewaardeerd!

Goed advies, mooi resultaat

Snelle service en er werd goed advies gegeven! Geweldig resultaat!

29. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Beplakjebak

Enorm bedankt voor je oprechte review! Het eindresultaat is inderdaad geweldig!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en prettige samenwerking met…

Snelle en prettige samenwerking met Roger! Hij dacht goed mee en zeer gedreven een goed resultaat te bereiken.

15. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Beplakjebak

Dankjewel Leonie voor je lieve woorden! Wat is het een geweldige sticker geworden!

Saanut 4/5 tähteä

Heel leuk en origineel

Heel leuk en origineel. Sticker kwalitatief goed. Was wel lastig om hem er netjes op te krijgen, dat is mij niet helemaal gelukt helaas en er zitten best wat bobbels onder

10. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Beplakjebak

Hi Sascha, dank voor je oprechte review! Jammer om te horen dat het plakken niet helemaal goed is verlopen. We bieden ook Plakservice aan ( voor de toekomst )

Een 10 voor het idee een 3 voor de uitvoering

Het idee is super, de verschillende prints zijn super maar het plakken is echt niet te doen. Platsten, plakken en bubbel vrij krijgen is echt niet te doen. Leuk z’n instructie filmpje waarop het lijkt alsof het heel eenvoudig is maar dat is het zeker niet.

27. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Beplakjebak

Hi! Dank voor je oprechte review. Jammer om te horen dat het plakken niet goed is gelukt. Mede daardoor hebben we Plakservice in het leven geroepen. Mochten we je in de toekomst hiermee helpen, let us know!

Saanut 5/5 tähteä

Beplakje bakje kwam zelfs plakken omdat…

Beplakje bakje kwam zelfs plakken omdat we in de buurt van het bedrijf wonen. Wat een service! Leuk en persoonlijk contact. Toppers dus 👍🏻

2. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Beplakjebak

Dank voor je oprechte review, plakken op het schoolplein moet je meegemaakt hebben ;)

Saanut 5/5 tähteä

Een unieke bakfiets dankzij deze stickers

Goede stickers om je bakfiets uniek te maken! Ik ben er echt superblij mee.
Het aanbrengen is even een klusje, maar je kan ze redelijk makkelijk weer lostrekken om opnieuw te beginnen.

3. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Beplakjebak

Hi Anton! Dank voor je fijne review en heel leuk om te horen dat je er superblij mee bent!

Saanut 5/5 tähteä

Frenchie sticker voor de UrbanArrow

Wat een fijne service en wat een onwijs gave sticker. De Frenchies zitten mooi te pronken op mijn UrbanArrow bakfiets. En nog makkelijk op te plakken ook. Een aanrader dus. Groetjes Danielle

10. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Beplakjebak

Hi Danielle! Geweldig, en nogmaals dank voor de leuke foto! Wat een geweldige combinatie

2 prachtige stickers ontworpen

2 prachtige stickers ontworpen: 1 kant voor het bedrijf van mijn vriend en 1 kant voor mijn eigen bedrijf. Super snelle service en denken mee met het ontwerp. Vriendelijk en fijne communicatie. Heel blij met het eindresultaat!

23. elokuuta 2022

Top service

Er wordt goed meegedacht om jou logo zo goed mogelijk uit te laten komen.
Er zat een foutje in de druk maar dit werd gelijk opgelost. Top!

9. elokuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Een prachtige sticker voor mijn…

Een prachtige sticker voor mijn bakfiets (laten) ontwerpen. Hele persoonlijke, snelle en vriendelijke service. Heel blij! Nu kan niemand meer om Notbranded heen. Bedankt!

11. heinäkuuta 2022

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin