1. Mainostoimistot

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn Zichtbaar. Totaalpartner in sign, reclame en interieur. We helpen onze klanten met het zichtbaar maken van hun bedrijf en zijn betrokken van het eerste adviesgesprek tot de montage van het eindproduct. Als totaalpartner kun je bij ons overal voor terecht; een logo aan de gevel, een fotoprint op de muur, het veranderen van kozijnkleur of een opvallende belettering van je wagenpark. Met inmiddels 26 werknemers en meerdere locaties in Zuidwest Nederland zijn we graag dichtbij onze klanten. Klaar om te helpen!

4,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Toppers van Zichtbaar

Snelle communicatie vanuit de back-office voor een afspraak. Fijne duidelijke uitleg aan huis over de mogelijkheden en een enorme hoeveelheid kleurstalen waaruit wij konden kiezen voor de keukenwrap.

Degene die bij ons de keuken heeft gewrapt is een topper! Werkt netjes, voorzichtig en schoon.

Kortom we hebben met de vakmensen van Zichtbaar een hele fijne ervaring gehad!

16. huhtikuuta 2026

Wrappen kozijnen appartementencomplex

De werkzaamheden voor een van onze klanten bestond uit het wrappen van kozijnen wat best een flinke klus was. Het werk was keurig en zeer strak uitgevoerd. Hierbij kon je het amper zien dat er folie gebruikt was. Super!!!

25. syyskuuta 2024

Zeer tevreden!

Al enkele jaren klant bij Zichtbaar en elke keer weer zeer tevreden over de samenwerking.
Zowel de klantvriendelijkheid, de service, de gezonde dosis humor en de kwaliteit is gewoon elke keer weer super!

22. tammikuuta 2024

Boven verwachting!

We hebben nu voor de derde keer gebruik gemaakt van Zichtbaar om een winkel te laten voorzien van de Struijk audiciens Signing. Gijs is de man waar wij mee communiceren en dat gaat heel goed, de Signing voor onze nieuwste winkel in Ridderkerk was boven verwachting goed. Ik was hiervoor al heel tevreden over dit bedrijf. Succes en ga zo door. Rudi Struijk (Struijk audiciens)

21. joulukuuta 2023

Super tevreden!

Super tevreden! Klantvriendelijke medewerkers die goed met je mee denken en kunnen adviseren. Ze bieden goede kwalitatieve producten en heel prettig dat ze zo snel kunnen schakelen.

8. tammikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin