Benacci Arvostelua 744

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijk product om te verwerken en een prachtig resultaat Misschien platen die wat kleiner van formaat ivm gewicht en verwerken wat makkelijker maakt Maar top product 👊🏻👊🏻👊🏻

Saanut 5/5 tähteä

Het is werkelijk een prachtig product, wat goed te verwerken is. Onze aannemer (timmerman) was ook zeer enthousiast over het toepassen. Daarnaast is het bedrijf prettig in de communicatie en is leve... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij willen graag onze ervaring betreft Benacci wandpanelen delen. Het eindresultaat is zelfs beter dan verwacht! De kwaliteit van het materiaal is erg goed en het is bovendien heel makkelijk te... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het experience center bezocht, de keuze bleek reuze, het kiezen was nog het moeilijkste. Prima (ook technische) uitleg gekregen. Panelen en profielen besteld en keurig op de afgesproken datum en tijd... Näytä lisää

1. Sisustusliike
  2. Sisätilarakennusurakoitsija

Yrityksen kirjoittama

Benacci wilt bijdragen aan een exceptionele levensstijl middels het ontwikkelen en aanbieden van exclusieve wandpanelen. Wij zijn overtuigd van de kracht van mineralen welke de kern zijn van al onze producten. We streven daarmee volledig naar enkel hoogwaardige en duurzame creatuur.

4,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Benacci biedt klasse

Benacci biedt klasse, kwaliteit en ze denken echt met je mee. Toen bleek dat er een plaat extra nodig was hebben ze die prompt toegestuurd zodat het op tijd aankwam voor de verbouwing. Hele persoonlijke aanpak. Hoogst aanbevolen!

15. syyskuuta 2025

Perfect

Fijne hulp in het experience centre en snelle levering
Ook het plaatsen van de panelen ging goed.
Eindresultaat is geweldig

13. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Bij aflevering was er per abuis 1 plaat…

Bij aflevering was er per abuis 1 plaat te weinig geleverd. Hier over contact opgenomen en binnen 24 uur werd deze plaat alsnog geleverd met een aparte koeriersdienst Ik vind dit grote klasse!!De kwaliteit is echter ook roemenswaardig!!

15. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Support van aankoop tot montage

Het personeel van Experience center in Rosmalen is vriendelijk en behulpzaam.
De showroom is ruim opgezet, de ruimtes zijn voorzien met het grote assortiment wandpanelen.
Dit is fijn om de panelen in het echt te zien om beter tot een keuze te komen.
Zelf tijdens de montage van de wandpanelen, is Benacci Experience center goed bereikbaar voor vragen of support.
Ik vind Benacci een goede zaak en de wandpanelen zijn van goede kwaliteit en makkelijk te monteren.

4. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

De mooiste en beste panelen!

Goede service, levering exact volgens afspraak, waar voor je geld! De wandpanelen zijn prachtig, van uitstekende kwaliteit en heel goed zelf te plaatsen. Wij zijn dik tevreden met onze keuze voor Benacci!

1. lokakuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin