Bestilte en vare den 17. maj. Belugi hævede pengene den 20. maj og skrev at varen blev afsendt. Fik et Track&Trace, hvor det fremgik at Post Nord ikke havde modtaget varen fra afsender endnu. Derefter... Näytä lisää

Jeg handlede hos belugi og valgte selv at afhente varerne på deres lager i Odense. Det var ikke så ligetil som først tænkt, og efter nogle mislykkede forsøg for at få fat på dem over telefonen, og... Näytä lisää

Jeg har haft præcis samme problem som mange af de andre kommentarer med én stjerne, dvs. lang ventetid på levering, forkert afhentningsadresse, manglende svar på e-mail/telefon osv. Jeg endte med at a... Näytä lisää

Havde et mindre problem med et pordukt der var fejl ved fra producentens side, og der blev taget hånd om mig og mit problem på den venligste måde, jeg har fået den bedste behandling, så tak til Balugi... Näytä lisää

1. Eroottisten vaatteiden myymälä
  2. Seksilelukauppa

Belugi er repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vores hovedkontor er placeret i Odense. Vi forsøger at være nordens billigste online erotiske webshop med alt i sexlegetøj og frækt lingeri. Da vi er repræsenteret i 4 lande, handler vi direkte med producenterne. Det betyder, at vi springer de fordyrende mellemled over, der ofte tager 30 - 100% ekstra. Velkommen til Belugi - Lyst til mere.

3,2

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

bestilte en jumpsuit d 7/12 2021 og …

bestilte en jumpsuit d 7/12 2021 og har fået ordrebekræftelse samme dag har så ikke modtaget noget har ringet flere gange men optaget altid. har skrevet mail ikke noget svar og i dag har vi den29 /1 2022 hvad sker der ?

29. tammikuuta 2022

Kære Claus

Vi har aldrig trukket beløbet fra din konto. Da jeg desværre ikke har dit telefonnummer må du meget gerne ringe til mig på telefon 22339470.

Fantastisk kundeservice

Jeg modtog en order på to ting hvoraf den ene var defekt. Desværre ankom pakken under min lange sommerferie, så kunne ikke bruge min 14 dages retturret.

Jeg ringede så til Belugi, og fik hurtigt deres CEO i røret, hvorefter der, uden diskussion eller tvivl blev tilbudt et nyt produkt som vil blive sendt med det samme, og de ville også lige teste at det virkede som det skulle inden.

5/5 glad kunde herfra. Jeg vil bestemt anbefale jer til andre og komme igen :).

Mvh. Ulf

2. elokuuta 2021

Er der tale om kopivarer?

Synes det er nogle fine varer og fin service, er dog lidt i tvivl om der er tale om kopivarer, da det kan være så billigt, hvis man sammenligner med sinful. Ved sinful koster det optil 5 x belugi, hvilket ikke er dårligt, men undren er der da.

24. helmikuuta 2021

Kære kunde

Tak for din anmeldelse. Vi laver konstant prischeck op i mod vores konkurrenter og bliver også ofte meget overraskede over den store prisforskel. Vi har en bestemt dækningsgrad, som vi pålægger vores produkter og vi er, som du kan se, op til 80% billigere end vores konkurrenter. Det er der også 100.000 andre Danskere, Svenskere, Nordmænd og Finnere, der har konstateret.

Endnu engang tak for anmeldelsen - og for en god ordens skyld skal jeg sige, at vi køber alle varer direkte hos producenterne. Der selvfølgelig ikke er tale om kopiprodukter. Det tror jeg i øvrigt slet ikke findes indenfor sexlegetøj.

Mik S. Oddershede
Adm. direktør

Telefon: 22339470
Email: mso@belugi.dk

UPDATE! OK produkter - Super kundeservice!

UPDATE! Tidligere var overskriften: OK produkter - Elendig kundeservice!
Fik produkterne hurtigt. Men havde købt et produkt med batterier - hvor begge batterier var fuldstændigt kogt op / ubrugelige. Skrev med det samme til Belugi.dk... har aldrig hørt noget fra dem!?
LÆS UPDATE: Blev ringet op af Belugi, der havde læst min anmeldelse og beklagede oplevelsen. Begrundelsen var, at de ikke havde modtaget mailen og beklagede meget. Har nu modtaget 2 nye batterier og en “overraskelse”. Så fair skal være fair... Super kundeservice!

21. helmikuuta 2021

Super service

Jeg købte 6 produkter, der var dog reklamation på et par selvsiddene strømper, sendte reklamationen til dem samme aften, og har allerede fået bekræftet at de sender et par nye til mig, super service, kan varmt anbefales

17. marraskuuta 2020

Stod med produkterne i hånden

Stod med produkterne i hånden, 20 timer efter ordren var oprettet.

Alle produkter var korrekte og godt pakket ind, hurtig leveringstid og god service!

Købsfaktura lå i uønsket mails, så jeg anbefaler folk at tjekke der, før de påstår, at de ingen mails har fået :)

8. lokakuuta 2020

Kære Amin.

1000 tak for din fine anmeldelse. Det glæder altid os alle sammen hos Belugi.

Direkte telefon: 22339470

Fik mine varer dagen efter.

28. elokuuta 2020

Kære Kris

1000 tak for din fine anmeldelse. Vi gør alt hvad vi kan, for at levere så hurtigt som muligt. Og så er det ekstra dejligt, når vores kunder lægger mærke til det :-)

Direkte telefon: 22339470

Fik varerne dagen efter som lovet

Fik varerne dagen efter som lovet. Det er ikke altid tilfældet når jeg køber denne type varer. Vil helt sikkert handle der igen.

5. elokuuta 2020

Kære Anja
Mange mange tak for din anmeldelse. Vi gør alt hvad vi kan for at levere så hurtigt som muligt. Og det er dejligt, når vores kunder lægger mærke til det :-)

Fik varen dagen efter

Fik varen dagen efter. Lave priser. Stort udvalg.

5. elokuuta 2020

Kære Helle

Super service

Super service. Skrev til dem en søndag og fik svar samme dag. Bestilte og fik varerne dagen efter! Der vil jeg helt sikkert handle igen.

4. heinäkuuta 2020

Hej Flemming

Mange mange tak for din anmeldelse.

Det luner altid, at få 5 stjerner. Vi håber, at du vil benytte dig af vores gode tilbud en anden gang, hvis du skal købe sexlegetøj eller frækt lingeri.

Glem alt om Belugi.dk

Bestilte fire enheder men modtog kun to. Skrev til Belugi mange gange uden at få svar. I løbet af en uge ringede jeg næsten et hundrede gange men fik kun fat i en telefonsvarer der meddelte at der ikke kunne indtales besked.
Firmaet er anmeldt for snyd og bedrageri og jeg anbefaler ikke at nogen handler hos Belugi.

15. helmikuuta 2020

Kære bb
Mange mange tak for din anmeldelse.

Da vi ikke kan finde dig i vores system, er det svært at give dig en god kundeservice. Du kan kontakte os på telefon 70 20 20 81 i tidsrummet 09 - 21 på alle hverdage, via mail på support@belugi.dk eller på vores Facebook side. Du er også velkommen til at kontakte mig direkte.

Du vil altid få svar indenfor 24 timer på hverdage, hvis du sender en email og ellers er du velkommen til at ringe!.

Direkte telefon: 22339470

Hvis man har tålmodigheden i orden

Langsom levering og fejl i levering -flere forgæves mails, men så ringede der en herre fra Belugi og beklagede de udeblivende svar (de havde meget travlt) og så fik vi klaret alle uoverensstemmelser og jeg har nu modtaget min bestilling + en lille ekstra ting. Handler der gerne igen, men man skal huske at tage sin tålmodighed med 😊

6. marraskuuta 2019

Kære Anne

Mange mange tak for din anmeldelse - som jeg synes, er meget konstruktiv.

Vi forsøger, at give en 100% god kundeoplevelse til alle, der handler hos os. Det er det vi skal leve af. Derfor er jeg også glad for, at der blev taget hånd om din sag, omend lidt sent efter hvad jeg kan forstå.

Vi glæder os til at se dig igen og så forventer jeg, at du modtager dine produkter, dagen efter de er afsendt.

Ingen varer modtaget efter bestilling 9-9-19

Ingen varer modtaget.
Har bestilt vare ve Belugi 9-9-19 Men har ikke modtaget mine varer endnu. De vil nok ikke sende varer når de er gået konkurs.Dårlig behandling.

16. syyskuuta 2019

Kære Heine

Mange mange tak for din anmeldelse om end det aldrig er sjovt, at få 1 stjerne. Specielt ikke, når vi har forsøgt at informere så godt vi kunne overalt på hjemmesiden og overalt på sociale medier.

Vi gjorde udtrykkeligt opmærksom på, at Belugi var ved at flytte i perioden 5. september til 2. oktober, og at der i den periode IKKE ville blive udsendt pakker - ligesom der ikke ville blive svaret på support mails/telefonopkald eller Facebook. Belugi flyttede fysisk deres lager til en ny og bedre lokation i Odense.

Vi havde simpelthen "klistret" siden til med den information, så ingen skulle blive skuffede. Alligevel kan jeg forstå, at du ikke har lagt mærke til disse opslag. Det er jeg ked af at høre, da det har givet dig en dårlig oplevelse. Efterfølgende har vi naturligvis sendt samtlige bestillinger.

Belugi er i øvrigt aldrig gået konkurs - selvom nogle medier bragte en sådan historie. Belugi skiftede selskabsform fra A/S til ApS. Alle rettigheder og forpligtelser er blevet overholdt og alle kunder hos Belugi A/S har præcis de samme rettigheder hos Belugi ApS.

Utroværdig.

Det er også mit indtryk, at mange priser sættes urimeligt højt, for så at kunne fingere en stor rabat. Det tog flere timer at lave en bestilling.
De skriver overalt - og udtaler til pressen, at fragt ALTID er gratis.
Ved betalig oplyses så, at det koster:
39,00 DKK ved Postnord udleveringssted og ordren er under kr 500
eller
39,00 DKK ved Postnord hjemmelevering og ordren er under kr 800
Jeg har ikke noget imod at smide de 39 kr, hvis ikke jeg var misinformeret fra start; men hvilke andre overraskelser venter der ? Telefonen gad de ikke tage !
Belugi.dk var spild af min tid, jeg tømte kurven.

Læs fra Lørdag d. 7. sep. 2019 - kl. 23:07 ekstrabladet-dk under Sex & samliv.
"Stor sexshop lukker: Det har kostet os millioner"

og gå så ind på Belugi.dk og se om det passer.
Det eneste jeg kunne finde var en knap på forsiden om OPHØRSUDSALG som ikke virker, og ingen af de priser, jeg så, lignede udsalgspriser.
Ikke så mærkeligt de lukker. Troværdighed er et must ved nethandel.

9. syyskuuta 2019

Kære Henriette

Og i øvrigt er det korrekt, at der blev afholdt ophørsudsalg i Belugi A/S, da selskabet blev omdannet til Belugi ApS men det havde som før nævnt aldrig haft med en konkurs at gøre.

FANTASISK KUNDESERVICE

Det er min 3 ordre fra belugi inden for de sidste 7 mdr. Alle produkterne har levet op til mine forventninger. Belugi har et kæmpe udvalg af forskellige produkter til fordelagtige priser, hvorfor jeg bliver ved med at vende tilbage.
Derudover har de en helt fantastisk kundeservice!

Det ene af mine produkter var defekt da jeg modtog det. Jeg sendte derfor straks en mail afsted til belugi sådan at varen kunne sendes retur!
Jeg fik svar efter 3 timer, hvor de beklagede Og modtog med det sammen returlabel sådan at jeg kunne sende varen retur!
Jeg har aldrig oplevet SÅ hurtig og effektiv en kundeservice!

Kan varmt anbefale at handle hos belugi!

8. syyskuuta 2019

Kære Sarah

1000 tak for din fine anmeldelse. Den luner meget i en tid hvor Belugi har været hårdt presset grundet massiv ordretilgang. Det er dejligt, at der trods alt bliver taget hånd om vores kunder om end kundeservicen godt kunne være bedre i denne periode.

Endnu engang 1000 tak fordi du tog dig tid til at give os denne fine anmeldelse.