Beste Ellen,
Wij schrikken van uw review, omdat wij de door u beschreven bestelling niet kunnen terugvinden in onze administratie.
Na onderzoek vermoeden wij dat er mogelijk sprake is van een vergissing. De ervaring die u beschrijft – een jurk, lange levertijden vanuit China en een webshop die volgens u als dropshipper opereert – komt niet overeen met de werkwijze van Belleze.nl.
Wij hebben bovendien een duidelijk retourbeleid op onze website staan en kunnen op basis van uw naam geen bestelling of klantcontact vinden.
Omdat er een andere webshop actief is met een vrijwel identieke naam, namelijk Belleze-Boutique.nl, vermoeden wij dat uw review mogelijk betrekking heeft op die onderneming. De producten en levertijden die u noemt lijken beter aan te sluiten bij de informatie op die website.
Wij verzoeken u vriendelijk uw bestelbevestiging of ordernummer te controleren. Mocht de bestelling inderdaad bij een andere webshop zijn geplaatst, dan zouden wij het waarderen als de review bij de juiste onderneming wordt geplaatst.
Indien u van mening bent dat de bestelling wel bij Belleze.nl is gedaan, ontvangen wij graag uw ordernummer via info@belleze.nl zodat wij dit direct kunnen onderzoeken.
Team Belleze.nl