top product voor de vrouw en haar cyclus
het is zo fijn om te gebruiken bij de menstruatie en ook bij andere ongemakken in je onderbuik. Het is zo fijn de warmte en blijft echt lang warm. De verzending en afhandeling was perfect.
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Voor mijn vriendin gekocht. Was het ontzettend blij mee en heeft haar geholpen met wat zwaardere dagen
Ik dacht: die warmtepatches, die MOET ik proberen. Mijn man werd geopereerd aan zijn knie en was 6 weken uit de running en NATUURLIJK kwam mijn menstruatie en de bijbehorende pijn op het moment dat ik het het minst kon gebruiken. Gelukkig had ik de patches liggen en die hebben me er echt doorheen gesleept. Ik heb altijd last van mega pijn in mijn rug (menstruatie pijn vergelijkbaar met rug weeën) die uitstraalt naar mijn benen. Maar met de patches trok dit heel snel weg en ik heb er de rest van de dag geen last van gehad. Echt een life saver voor mij!
Het is jammer dat ze niet herbruikbaar zijn maar het is wel heel duidelijk dat deze warmte precies is wat ik nodig heb. Ze blijven ook echt heel de dag goed zitten. Ik ben fan!
Lekker warm en hielp ook echt met de pijn alleen ondanks ik het niet direct op mijn had had geplakt en over kleding heen had ik alsnog 3 brandblaren waar ik nog dagen last van heb gehad.

Vastaus yritykseltä Belleandthebloom
Echt ZO ontzettend fijn! Het is een kruikje om on the go te hebben als je toch afspraken hebt tijdens je menstruatie. Als hormooncoach kan ik dit alleen maar aanraden.
This product is so comforting! It really helped me during my period, I placed it on my belly and my stomach cramps felt so much better. Recommending this to all women
Deze warmte pad is echt een van de heerlijkste dingen die ik nu heb voor als ik ongesteld ben of moet worden. Het is een kruikje to-go. Heb er zelfs een presentatie mee gegeven! zo perfect voor onder je kleding en om nog even comfortabel en warm te zijn. Die warmte is ook zo belangrijk in deze fase van je cyclus. Maandelijks ga ik dit gebruiken, en 100% aan te raden
Geweldig product! Zou hem zeker aanbevelen voor mensen zoals mij met endometriose en pcos
Deze heat patches gekocht voor m'n zus omdat ze vaak last had van krampen en ze is er super blij mee!
Ik heb de warmtepleisters van Belle and Bloom geprobeerd voor mijn menstruatiekrampen en was aangenaam verrast. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en blijven goed zitten, zelfs tijdens dagelijkse bezigheden. De warmte werkt snel en verlichtte mijn krampen effectief. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar verlichting tijdens die vervelende dagen.
Voor de eerste keer de warmte patches van Belle & Bloom gebruikt. Zeer tevreden, makkelijk te gebruiken en door de aangename warmte van de patch had ik veel minder last van mijn krampen.
Deze warmtepleisters zijn echt een aanrader! Ik gebruikte eerst die van Action, maar die worden op een gegeven moment té heet. Deze blijven juist op een comfortabele temperatuur, waardoor ze veel prettiger in gebruik zijn. Zeker het geld waard!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.