4,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Lekker doorslapen

Onze dochter van 11 heeft Charlie de hond sinds een aantal dagen in haar bed na fijn advies van Wenda en ze slaapt de hele week al lekker door ipv dat ze wakker wordt door nare dromen.
Ze geeft zelf aan dat ze zich rustiger voelt en dat ze het heel fijn vind dat er zo’n stevig vriendje naast haar of op haar buik ligt als ze gaat slapen. Het geeft het de rust en de veiligheid die ze ‘s nachts nodig heeft. Wij zijn heel content.

3. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Belevenis

Dag Stephanie, wat goed om te horen dat de knuffel ook zo goed werkt voor jullie dochter! Bedankt voor deze review!

Saanut 5/5 tähteä

Heel snel en goed en persoonlijk…

Heel snel en goed en persoonlijk contact!
En kwaliteit spullen!
Koop hier graag weer!

13. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Belevenis

Bedankt Pien voor jouw mooie review. Erg fijn dat onze producten zo goed bevallen!

Fijne zwaarteknuffels !!

Wij hebben 2 zwaarteknuffels gekocht; de kat en olifant. Prachtige kwaliteit, lekker zacht en een mooi formaat voor een kind. Onze dochter (9) gebruikt de kat in de klas. Lekker op schoot om te ontspannen en ontprikkelen en verlagen van haar stress. Ze komt meer ontspannen thuis en geeft aan dat de verzwaringsknuffel haar rust geeft en een veilig gevoel geeft. Na verschillende dingen te hebben geprobeerd, zijn we erg blij met deze oplossing! We werden zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Deze webshop en producten zijn een dikke aanrader!!

16. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Belevenis

Bedankt Babette voor deze mooie review en wat goed om te horen dat de knuffels zo helpend zijn voor je dochter (ook op school)!

Saanut 5/5 tähteä

Fijne service, mooie knuffel!

Fijne, snelle service en dochter superblij met Charlie. Geeft geborgen, vertrouwd gevoel. Ze wil het liefst de hele dag knuffelen, werkt troostend 🥰

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Belevenis

Wat fijn om te horen Ellen! Bedankt voor deze review.

Unieke en mooie producten

Unieke en mooie producten. Leuke en originele cadeau-ideeën die ook een ondersteunende en helpende functie hebben bij prikkelverwerking.

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Belevenis

Bedankt voor deze review!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en leuk verpakt.

Bestelling werd snel geleverd en was mooi verpakt.
Erg tevreden over het product.

9. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Belevenis

Dankjewel en wat fijn dat je zo tevreden bent over het product!

Aanrader!!

Mooie duidelijke website, snel antwoord op vragen en kwalitatief goede producten. Daarnaast hebben ze goede kennis van de producten.

17. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Belevenis

Dankjewel voor deze mooie review!

Prachtig kraamcadeau gekocht

Een prachtig kraamcadeau gekocht dat mooi was verpakt en met veel liefde is verstuurd. Het aparte kaartje erbij met extra informatie over het product is ook top en fijn dat het ergonomisch ook verantwoord is. Aanrader!

7. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Belevenis

Dag Maartje, wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het kraamcadeau en de wijze waarop we dit versturen! Heel veel plezier met het geven van dit mooie cadeau!

Goed advies mooie producten

Op goed advies de Earlove oordopjes en de pop-its, onze dochter is snel afgeleid op school en deze beide tools helpen haar enorm. Bedankt voor het fijne advies

4. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Belevenis

Graag gedaan Elisabeth. Bedankt voor deze mooie review. Goed om te horen dat de producten je dochter helpen bij het werken in de klas!

Eerste online bestelling

Ik had het geluk dat ik de eerste online bestelling mocht doen van Belevenis!
Fantastische Earlove oordopjes, ideaal voor als je in de drukte bent of in ons geval voor onze dochter in een drukke klas! Niet alleen hebben ze de Earlove oordopjes er is een groot assortiment met allemaal mooie andere producten!

18. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Belevenis

Bedankt voor je enthousiaste en positieve review Judith! Veel plezier met jullie aankoop!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin