Monteur was enorm vriendelijk, netjes optijd, heeft het probleem goed verholpen en de boel netjes achtergelaten. De afspraak maken ging super snel online en toen de dag niet uitkwam mocht het gewoon o... Näytä lisää
Snel gecontacteerd snelle afspraak. Monteur was vriendelijk en ben gewoon tevreden over de service. Men kan nooit in moters kijken ed. van de machines en we zijn uiteindelijk allemaal gewoon mensen.... Näytä lisää
Wat een slechte kwaliteit inductie van Beko. Halverwege 2022 nieuwe keuken met Beko apparatuur. In het begin deed de inductie het goed, na een paar maanden begon hij de pannen niet te lezen. Na lange... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beko belooft van alles, maar doet niks. Komt beloftes niet na. Wij hebben een defect geleverde koel/vries combinatie die inmiddels 2 maanden geleden vervangen zou worden. Geen reacties op mails, telef... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 35 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Deskundige monteur
Deskundige monteur
Enige waar ik me aan stoor is dat als je de service lijn belt een hele 3 min preek via een bandje krijgt
Wasmachine gekocht bij Beko
Wasmachine gekocht bij Beko. Nu 6 maanden in gebruik. Er is een te grote gleuf tussen de trommel en het plastic waardoor make up doekjes(recyclebaar), sokken en ander klein goed elke keer ertussen gaat zitten en de machine geen water meer afpompt. Moet minstens 1 keer per maand de onderste dop verwijderen en alles eruit halen. Al het water blijft dan in de machine, waardoor het een waterval is waar geen opvangbak tegenop kan… hele slechte niet goed werkende wasmachine. De wifi knop voor een app op je telefoon werkt ook niet. Verbinding maken lukt alleen als je naast de machine staat. Maar volgens mij is dat niet het idee van de app.
Update vorige review Beko
Update vorige review.
Na weken Allende met een kapotte wasmachine wat uit eindelijk toch netjes is op gelost door de monteur. Heeft Beko 8 augustus toegezegd dat mijn wasmachine omgeruild word voor een nieuws exemplaar omdat het niet te repareren meer was.
Nu 11 dagen verder, wasserette kosten lopen steeds hoger op maar nog steeds geen vervangende wasmachine gekregen.
Gisteren contact gehad met de klantenservice. Daar kreeg ik iemand aan de telefoon die volgens mij altijd behandeld is met fluwelen handschoentjes want mijn verhaal uitleggen vond hij te agressief en ik mag niet gefrustreerd zijn. Hij kwam wel met een oplossing.
Ik moest naar de winkel waar ik het product had gekocht. Daar de koop ontkrachtigen en met dat geld maar een nieuw apparaat gaan kopen. Dus Beko maak graag hun probleem het probleem van iemand anders.
Uitzonderlijk professionele en…
Uitzonderlijk professionele en vriendelijke bejegening.
Degelijk apparaat met duidelijke gebruiksaanwijzing.
Goede service, alles goed uitgelegd door de monteur
Professionalism at work
You are always the best choice, keep it up
Vriendelijk kontact
Vriendelijk, Ervaring, werkhouding, kennis van product, meedenken met klant,positieve ervaring,
Beko vaatwasser prima apparaat en…
Beko vaatwasser prima apparaat en monteur zeer goed
I was lucky to find this amazing…
I was lucky to find this amazing mechanic. He diagnosed the issue quickly and had it fixed in no time. His approach was very professional, and at the same time, he was super friendly and easy to talk to. You can tell he knows exactly what he's doing. The whole experience was smooth from start to finish.
reparatie wasmachine
Defecte wastrommel en contragewicht vervangen omdat het lawaai niveau veel te hoog was bij het centrifugeren doordat in de fabriek de bouten van de contragewichten niet vast waren gedraaid.
Allesliep vlot
goede service klantenservice en monteur
Zeer slechte service/kwaliteit! Onprofessioneel!
Het complete traject is zeer frustrerend en teleurstellend geweest: geen duidelijke afspraken, geen bevestigingen, miscommunicatie tussen monteurs en de klantenservice, tegenstrijdige informatie, en een totaal gebrek aan klantgerichtheid en nog steeds een koelkast wat niet werkt na reparatie. Dit wekt geen enkel vertrouwen in deze organisatie of in de kwaliteit van de geleverde diensten. Er is geld betaald voor de reparatie van onze koelkast, maar nog werkt het niet naar behoren. Vervolgens krijg je een telefoontje dat ze het niet opnieuw gaan repareren, terwijl het binnen de garantie termijn valt. Als oplossing komen ze met een nieuwe koelkast, waar je opnieuw geld voor moet betalen. Voel me zwaar opgelicht!
Snel geregeld
Snel geregeld. Vaatwasser doet het weer. Kids weer happy ;-)
Goede service van BEKO bij probleem met…
Goede service van BEKO bij probleem met mijn vaatwasser, ben heel erg tevreden
zijn snel gekomen
Er was een klein probleem vermoedelijk…
Er was een klein probleem vermoedelijk vanuit de productie(dit apparaat heb ik altijd) , na melden bij beko was er snel een monteur en probleem opgelost.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.