Jeg bestilte en Wiim Ultra tilbage d.13/4 og der stod at den ville være leveret inden for 3-5dage. 3-5 dage går og jeg får intet at vide og går ind på BeKents egen track and trace, hvor der står... Näytä lisää
Jeg vil bygge et par nye højttalere, som ingen har bygget før, og kontakter derfor Kent Larsen fra Bekent. Han ved mere end mange om det tema og jeg får nogle gode tips over telefonen. Toppen af Kent... Näytä lisää
Havde arvet nogle beosound 6000 højtalere som sprang samtlige gummi membraner første gang jeg skruede op for dem. B&O ville have 3000kr pr højtaler for at lave dem. Jeg bestilte 4 nye membraner p... Näytä lisää
Købt en streamingløsning til mine Beolab 8000 højttalere. Løsningen inkluderede streaming boks og kabler. Det lød ikke godt da jeg koblede det sammen, og kontaktede Bekent, der samme aften sendte et... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vi har 25 års erfaring med lyd, vi er uddannet teknikere og elsker at hjælpe dig til en bedre lyd, både hjemme i stuen eller med den komplette PA løsning. Skriv eller ring !
Aalborgvej 132, 9300, Sæby, Tanska
- kontakt@bekent.dk
- bekent.dk
On vastannut 28 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Gode produkter med nøjagtige…
Gode produkter med nøjagtige beskrivelser, flot pakket og hurtig levering. Whats not to like.
Perfekt
Rigtig god service og information om hvordan man tilslutter streameren og hvordan man reparerer sine højtalere med nyt kantophæng. (alt kan ses på YouTube) og ikke mindst den hurtige levering skal også fremhæves. Alt i alt en god service. 👍
2.1 mini forstærker - Super produkt
Super produkt, gode videoer med info, billige priser og et meget vellykket resultat
Ok men venter på at få mine penge…
Ok men venter på at få mine penge tilbage så skal jeg nok skrive den fulde oplevelse
hurtig og effektivt sendte med det…
hurtig og effektivt sendte med det samme og fulgte op på ordren. Kan kun anbefales
God handel
God og reel handel, lidt ventetid men der blev først trukket penge ved levering.
Det hele var efter min forventning.
Virkelig god service samt rådgivning
Virkelig god service samt rådgivning. Udvalget er bredt, -produktbeskrivelser er troværdige og grundige, samt inkluderer tit BeKent's egne erfaringer med produktet, både fordelene men også eventuelle ulemper.
Hurtig levering, ok pris
Hurtig levering af et, indtil videre, glimrende produkt til en fornuftig pris.
Mangler at kunne downlode en brugervejlening eller manual, men herudover er jeg er godt tilfreds med handelen.
God og hurtig
Helt fantastisk og hurtig kundeservice
Helt fantastisk og hurtig kundeservice. Her er virkelig nogen der har styr på deres produkter og gør en ekstra indsats for kunderne. Den varmeste anbefaling herfra!
Første køb hos Bekent
Første køb hos Bekent, der blev ekspederet hurtigt, så god førstegangsoplevelse.
De ved hvad de har med at gøre
Yderst tilfreds med produktet
Yderst tilfreds med produktet. Jeg lyttede til Bents YouTube gennemgang, og må sige at han hverken over- eller underdrev i sin beskrivelse. Det var nøgternt og præcist, hvorfor mine forventninger til produktet, blev indfriet.
Levering og service var upåklagelig. Mange tak for det.
Service og kvalitet perfekt
Super god service i alt og god rådgivning til min materiale.
Meget hjælpsom hvis spørgsmål og super…
Meget hjælpsom hvis spørgsmål og super hurtig betjening
En dejlig og fornuftig samtale som…
En dejlig og fornuftig samtale som altid lytter og fortæller det man vil have hjælp til
😎😎👍👍🤗🤗🇩🇰🇩🇰👍👍🙏