Jeg bestilte en Wiim Ultra tilbage d.13/4 og der stod at den ville være leveret inden for 3-5dage. 3-5 dage går og jeg får intet at vide og går ind på BeKents egen track and trace, hvor der står... Näytä lisää

Jeg vil bygge et par nye højttalere, som ingen har bygget før, og kontakter derfor Kent Larsen fra Bekent. Han ved mere end mange om det tema og jeg får nogle gode tips over telefonen. Toppen af Kent... Näytä lisää

Havde arvet nogle beosound 6000 højtalere som sprang samtlige gummi membraner første gang jeg skruede op for dem. B&O ville have 3000kr pr højtaler for at lave dem. Jeg bestilte 4 nye membraner p... Näytä lisää

Købt en streamingløsning til mine Beolab 8000 højttalere. Løsningen inkluderede streaming boks og kabler. Det lød ikke godt da jeg koblede det sammen, og kontaktede Bekent, der samme aften sendte et... Näytä lisää

1. Hifi-myymälä
  2. Elektroniikan komponentit ja tarvikkeet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vi har 25 års erfaring med lyd, vi er uddannet teknikere og elsker at hjælpe dig til en bedre lyd, både hjemme i stuen eller med den komplette PA løsning. Skriv eller ring !

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

2 t. arvostelua

On vastannut 28 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Havde arvet nogle beosound 6000…

B&O ville have 3000kr pr højtaler for at lave dem.
Jeg bestilte 4 nye membraner plus lim hos Bekent.dk og fulgte instruktions videoen som lå på deres hjemmeside.
Det kostede mig 385kr og nu har jeg 2 højtalere der spiller som var de nye...

5 kæmpe stjerner herfra 👍

25. syyskuuta 2024

Bestilte 2stk højttalerenheder 29/05,

Bestilte 2stk højttalerenheder 29/05,

Hører ingenting, har skrevet til dem 4 gange, de vendte tilbage en enkelt gang hvor de sagde at de ville undersøge sagen.

Jeg har nu 03/07 ikke modtaget min bestilling eller svar fra mine henvendelser.

3. heinäkuuta 2024

Jeg har før givet jer 5 stjerner

Jeg har før givet jer 5 stjerner. Ak ja det var dengang.
Havde bestilt højttalerterminaler for mere end 14 dage siden. Har ikke modtaget dem endnu. Jeg har annulleret ordren. Man kan ikke komme i telefonisk forbindelse med BeKent mere. Man skal henvende sig per mail og vente 3 dage på svar. Godaw do. Det er i hvert fald ikke på kundernes præmisser.

4. maaliskuuta 2024

jeg bestilte mine ting mandag for tre…

jeg bestilte mine ting mandag for tre uger siden og nu er det madag igen og de har ikke sendt. så skrev jeg ind til dem hvor de så skrev de vil sende det torsdag men det er stadig ikke blevet sendt. og det er fem dage siden.

17. tammikuuta 2024

Pas på når du handler her

Jeg mangler en ny forstærker til min bass og jeg er på ingen måde ekspert når det kommer hifi, derfor valgte jeg at kontakte bekent.dk da de på overfladen ser ud til at vide en masse og har en vis ekspertise på området.

Jeg skriver til dem og med lidt frem og tilbage bliver anbefalet 2 forskellige forstærkere til min bass. Jeg vælger at købe den "billige" da der ikke er plads i bass kassen til den store.

Jeg har fået at vide hvordan det skal tilsluttes på mail, men det virker ikke. Manualen der er med er kun på kinesisk, og derfor ikke til nogen hjælp. Jeg prøver lidt af hvert men der er ingen liv.

Jeg skriver igen til bekent.dk, og spørger hvad jeg kan gøre. Med billeder af ledningerne sat i forstærkeren.
Nu for jeg så at vide at jeg sandsynligvis for brændt min AVR af fordi det er sat forkert sammen... Det kunne være man skulle informere sine kunder om at det kan ske, når man vejleder i hvordan det skal sættes sammen? Igen der er kun kinesisk manual med.

Jeg har ikke hørt mere fra dem, ikke noget med at de vil tage deres kina grej tilbage.

Bekent.dk's ekspertise har nu kostet mig en receiver til 8000kr og nu har jeg en ubrugelig kina forstærker til 900kr.

18. tammikuuta 2024
Bekent-logo

Vastaus yritykseltä Bekent

Hej Mikael, og beklager sandelig du ikke har fået svar på sidste email. Det er ikke sikkert at den udgang er gået, men det vil være et sted at afprøve da forbindelsen uheldigvis blev lavet fra Sub out på receiveren til Sub out på A300. Du kan sende produktet tilbage for check eller retur. Igen beklager ventetiden på svar.

Hvor er min vare🫠

Jeg har bestilt MDM-40 d. 4/01. Har stadig ikke fået min vare. Får hele tiden afvide den er på vej, men nej…

20. tammikuuta 2024
Bekent-logo

Vastaus yritykseltä Bekent

Hej Karsten

Beklager meget den dårlige oplevelse.

Vi må have skrevet forkert. den har hele tiden stået til at lande i næste uge fra Tyskland.

Din ordre bliver sendt senest tirsdag. Men næsten helt sikkert mandag.

Jeg annullere naturligvis også gerne din ordre.

Beklager oplevelsen, rigtig god søndag.

Bedste Hilsner
Bent, Bekent.dk