2,5

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Modtog forkerte varer i min pakke

Modtog forkerte varer i min pakke.
Kontaktede firma og de beklagede og ville sende de korrekte varer inkl returlabel. Skrev tilbage at jeg forventede en lille form for kompensation og svaret var at de ville give 10 % rabat på mit evt næste køb. En rabat der nemt kan findes på nettet og derfor ikke interesseret. Så en dårlig service…..

10. tammikuuta 2026

Super kvalitet og ekstraordinær…

Super kvalitet og ekstraordinær kundeservice!

Har købt flere gange derfra og kvaliteten skuffer ikke. Ifm. med returnering pga. en fejlbestilling, så oplevede jeg lige en kundeservice som lige gik en ekstra mile for mig, selvom de ikke var forpligtet. Sjældent det sker - det kan man da kun blive glad af. :-)

18. heinäkuuta 2024

Størrelser passer ikke til standarddyner

Faldt for en anbefaling fra en influencer af deres sengetøj og bestilte i alt seks sæt. Kvaliteten er ok, men ikke imponerende. Til gengæld er størrelsen på sengetøjet helt hen i skoven og passer ikke til standarddynestørrelse, så dynen hver gang ender med at ligge forkert i betrækket i løbet af natten. Af den grund anbefaler jeg det ikke.

28. helmikuuta 2024

Længere leveringstid og skuffende produkter

Leveringstiden var noget lang, en lille uge. Jeg havde store forventninger til deres sengetøj, men blev desværre en smule skuffet. Jeg havde forventet dejligt blødt sengetøj, men det er en smule grov, og ubehageligt at sove i. Til prisen er det okay, men jeg har prøvet bedre

18. syyskuuta 2022

Håndklæderne virker lidt tynde når man…

Håndklæderne virker lidt tynde når man modtager dem, men den tanke blev hurtig gjort til skamme. Efter vask og tørretumbler, er det de lækreste håndklæder.
Super god service og hurtig svar på mail, handler helt sikker her igen.

28. lokakuuta 2021

Fine varer til fine priser

Fine varer til fine priser. Lagde en pæn stor ordre, hvoraf der manglede en dug. Så skrev jeg en mail og fik en prompte undskyldning og lovning på at de ville eftersende. Varen. 2 dage senere modtog min vare.

19. maaliskuuta 2021

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili