Første gang at jeg prøvede at skrotte en bil og alt kørte efter bogen. Fik god og professionel vejledning, da jeg kontaktede BedsteSkrotPris. Kan kun give mine bedste anbefalinger. Fem stjerner herfra... Näytä lisää
Nemt, hurtigt og seriøs kontakt med firmaet. De fik hurtigt et accetabelt bud på bilen, og handlen gik problemløst igennem.
Jeg fik hurtigt respons fra Bedsteskrotpris,- at jeg ville få en række tilbud inden for 24 timer. Jeg fik en liste over tilbud som jeg kunne vælge imellem,- og det firma, jeg valgte, var nem at komme... Näytä lisää
Solgte min svigermors bil,da hun ikke kan køre bilen mere og da den skulles synes,ville hun af med den. Jeg fandt bedste skrot priser på nettet,skrev en beskrivelse af bilen og dagen efter blev jeg r... Näytä lisää
Få op til 40% mere i skrotpræmie for din gamle bil, ved at vælge den rigtige autoophugger. Vi indhenter 3 tilbud fra ophuggere i hele landet. Du vælger den bedste pris! www.BedsteSkrotPris.dk
Tanska
- bedsteskrotpris.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Super nemt og fantastisk kundeservice!
Hurtig og nemt
Hurtig og nemt. Kan anbefales. Ik sidste gang jeg skrotter på den måde. Skal ik selv tænke på noget. Så plus plus. 👍
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Efter 24 timer fik vi en rigtig god pris, for vores lille gode bil!
Hurtig handel og venlig betjening.
Hurtig handel og venlig betjening.
Vi brugte 10 minutter på aflevering af bilen og alt var klart ved aflevering.
Effektivt og seriøst
God oplevelse.
Nemt og effektivt
Virkelig virkelig nemt og hurtigt
Virkelig virkelig nemt og hurtigt - fantastisk service!
Dejligt let at komme af med sin bil
Dejligt let at komme af med sin bil . god pris for den gamle bil . super service og hjælp på deres hjemmeside Bliver ringet op og aftalt hvordan og hvor ledes det kommer til at foregå.
Nemt og hurtigt at komme af med min…
Nemt og hurtigt at komme af med min gamle varevogn, blev afhentet som lovet og pengene kom hurtigt ind på min konto, kan kun anbefales. 👍😀
Fra jeg søgte 3 tilbud
Fra jeg søgte 3 tilbud, gik der 3timer og jeg havde lavet en god handel. Bilen blev afhentet tre dage senere af en meget sød og høflig ung mand. Helt klart noget jeg vil bruge en anden gang.
Hurtig handel til en fin pris
Hurtig handel til en fin pris, betaling inden afhentning.
Rar og venlig betjening fra personalets side
Klar kommunikation og hurtig…
Klar kommunikation og hurtig ekspedition. Klar anbefaling herfra…
Fem stjerner til BedsteSkrotPris
Første gang at jeg prøvede at skrotte en bil og alt kørte efter bogen. Fik god og professionel vejledning, da jeg kontaktede BedsteSkrotPris. Kan kun give mine bedste anbefalinger. Fem stjerner herfra!
Præcis og hurtig kommunikation
Præcis og hurtig kommunikation
Alt forløb som det skulle
Alt forløb som det skulle. Min gamle bil blev afhentet som aftalt- på trods af den skulle til en anden landsdel. Pengene indgik også som aftalt. Det virkede fint