Tilauksen teko, lähetys ja vastaanotto ensiluokkaista, turvallista ja luotettavaa. 4/5 tähteä sängyn pehmeydestä, joka yllätti. Täytyy vaihtaa jäykkyyttä, vaikka kilojen mukaan valitsin. Toivottav... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä Bedre Nætter
Yrityksen kirjoittama
Alt til soveværelset, til en stærk pris
- 💬 Support døgnet rundt: Chat med os live, send en mail eller ring på +45 78 75 00 77 (hver dag kl. 08–23).
- ⭐ Kvalitet uden overpris: Vi bruger kun de bedste materialer, og springer mellemleddet over.
- 🚚 Altid gratis levering: Vi leverer direkte til din dør, uanset hvad du bestiller.
- 🔄 100 nætters prøve: Prøv din nye seng derhjemme i 100 nætter, og byt hvis den ikke passer dig.
Hos Bedre Nætter finder du alt til dit soveværelse, med fokus på senge, sengerammer og sovesofaer. Vores sortiment er sammensat med fokus på komfort, kvalitet og design, så du kan få bedre nætter – og bedre dage.
Vi er 100 % online, og det betyder, at vi kan holde priserne nede uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du slipper for dyre butikslokaler og unødvendige mellemled. Det kan mærkes, både i prisen og i din nye seng.

Kvalitet uden overpris
Vi bruger de bedste råmaterialer, men du betaler ikke for et dyrt brandnavn. Vores senge, sengerammer og sovesofaer er skabt med fokus på komfort, holdbarhed og æstetik – og fordi vi kun sælger online, får du altid en ekstra god pris.
Gratis levering, altid
Uanset om du bestiller en hovedpude eller en kontinentalseng, leverer vi gratis – direkte til din hoveddør. Det gælder alle produkter.
Med gratis levering, 100 nætters prøve og kundeservice døgnet rundt gør vi det nemt for dig at finde din næste søvnløsning.

Derfor skal du handle hos Bedre Nætter
Yrityksen kirjoittama

- Kvalitet
- Kvalitetsprodukter til Lavpris. Vi sælger produkter der er fremstillet af de bedste råmaterialer, men hos os betaler du ikke ekstra for brandet på produktet du køber.
- Kundeservice
- 24/7 Support, vi sidder enten live på chatten eller klar til at besvare din e-mail. Hvis du har et spørgsmål du ikke kan få besvaret kan du også ringe på +45 78750077 alle dage mellem 09-23 og vi hjælper dig videre.
- 100 nætters prøve
- Nye soveprodukter skal prøves derhjemme. I dit eget soveværelse, hvor du er tryg. Det gælder både en ny seng, en ny rullemadras, en ny hovedpude eller noget derimellem. Af den grund kommer alle vores produkter med 100 nætters risikofri prøve, så du i ro og mag kan mærke, om du har ramt plet.
- Gratis Levering
- Vi har GRATIS levering på alle produkter, selvfølgelig direkte til din privatadresse. Det gælder både små produkter som hovedpuder, men også hvis du bestiller en kontinental seng.
100 nætters prøve
God søvn ændrer alt
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Tilaus, toimitus ja palautus toimivat kuten luvataan!
Helppo tilata ja toimitusaikataulu täsmällinen. Harmillisesti kovin patja oli meille liian pehmeä. Palautus toimi ja rahat palautuivat nopeasti Yhteydet sähköpostitse toimivat (englanniksi) ja vastaus tuli välittömästi. Suosittelen kokeilemaan.
Suosittelen.
Tilaus sujui helposti ja sängyt saapuivat ajallaan.
Asiakaspalvelu vastaa nopeasti ainakin englanniksi. Kuukauden jälkeen ei moottorisängyistä ole mitään pahaa sanottavaa.
Suosittelen.
Tosi tyytyväinen moottorisänkyyn!
Sänky saapui alle kahdessa viikossa ja on ollut todella hyvä! Refluksin kanssa pärjääminen helpottui huomattavasti moottorisängyn kanssa ja se on kaikkea, mitä luvattiinkin. Olen käyttänyt sitä nyt 5 viikkoa ja olen tosi tyytyväinen! Jos jostain pitäisi valittaa, niin ainoastaan siitä, ettei lähetysilmoitusta tullut ollenkaan, vaikka tuote oli jo postitettuna. Otin yhteyttä parin viikon odottelun jälkeen sähköpostitse ja sain nopeasti vastauksen, että tilaukseni pitäisi olla perillä parissa päivässä, ja se saapuikin samana iltana :D
Toimitus tuli vähän ennemmin mitä arvio…
Toimitus tuli vähän ennemmin mitä arvio oli, mutta tämähän ei haitannut yhtään! Sänky oli helppo koota ja ainakin tähän mennessä ollut paremmat unet entiseen verrattuna. Selkäkivutkin helpottaneet huomattavasti, mitä oli vanhan sängyn kanssa.
Laadukas tuote ja sujuva toimitus
Tilaaminen oli helppoa ja toimitus sujui vaivattomasti. Tuote itsessään oli jopa parempi kuin mitä olin odottanut. Suosittelen!
Sänky on erittäin hyvä ja toimiva
Sänky on erittäin hyvä ja toimiva. Asiakaspalvelu, myös jälkihoito on erittäin loistavaa!
Venus jenkkisänky
4/5 tähteä sängyn pehmeydestä, joka yllätti. Täytyy vaihtaa jäykkyyttä, vaikka kilojen mukaan valitsin. Toivottavasti sänky pitää muottinsa. Sängyssä saa hyvät unet ja on mielestäni hinta-laatuauhteeltasn ihan ok.
Nettitilaus ei meinannut onnistua
Nettitilaus ei meinannut onnistua, mutta soittaessani asiakaspalveluun ystävällinen naishenkilö ohjasi klikkausten oikeat paikat ja niin sain tilauksen tehtyä. Ehkä nettisivuissanne on jokin kohta, joka ei ole täysin selvä.
Itse sänky: Se otti meidät hellään untuvaiseen syleilyyn. Tuntui miellyttävältä. Ostimme 20 cm kapeamman sängyn ja hyvin mahduimme eikä toisen kääntely haitannut.
Toimitus: Tuli niin kuin piti.
Lasku: Hyvä asia ettei etukäteen tarvinnut maksaa ja voi kokeilla sänkyä ensin.
Venus Diamant moottorisänky
Olen sänkyyn kaikin puolin todella tyytyväinen. Ja yllättävän nopea toimitus.
Tyytyväinen
Kaikki meni joustavasti, sänky vaikuttaa laadukkaalta kokonaisuudelta ja 210x210 on juuri sopiva koko meille. Aika näyttää kestävyyden, mutta tässä vaiheessa olemme erittäin tyytyväisiä ja hintakin oli mielestämme sisältöön nähden erinomainen, varsinkin verrattuna kotimaisiin ja isojen brändien tarjouksiin.
Unelmien sähkösängyt!
Erinomainen ostos,toimivat ja erittäin miellyttävät sängyt ja unemme parani selkeästi joten siitä syystä viisi tähteä. Vaikka sänkyjen kangaslaatu oli hienoinen pettymys niin ei kuitenkaan laske arvostelua.
Moottorisänky
Nopea toimitus. Sänky luvatun mukainen. Toimituksesta oli unohtunut petauspatja, mutta siitä reklamoituani patja tuli ilman mutinoita nopeasti. Suosittelen!!!
Sänky voi olla kultaa arvokkaampi.
Hei, olen todella tyytyväinen saamaani palveluun,
Ensin aristelin tilata tuotetta Tanskasta asti, mutta nyt voin sydämestäni suositella palvelua kaikille sängyn tarvitsijoille. Mikä hieno yllätys, että patjan vaihtokin on helppoa ja vaivatonta.
Ja mikä parasta, nukun uudella moottorisängyllä todella, todella hyvin.
Helppo ostos ja toimitus
Helppo ostos ja toimitus. Erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Todellakin paremmat unet.
Kaikki meni tosi hyvln
Kaikki meni tosi hyvln, moottorisänky vaati kyllä totuttelua.
Hyvä ja laadukas sänky, mutta kuljetuspalvelu ontui
Erinomainen, laadukas ja kaunis tuote, jossa erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Yksi tähti tipahtaa kuljetuksesta - tilauksen yhteydessä tiedustelin mahdollisuutta saada tuotteen kuljetus huoneistoon sisälle saakka (140 cm sänky), mutta se ei ollut mahdollista edes lisämaksusta vaan tuote toimitetaan ainoastaan ulos. Tilausvaiheessa laitoin lisätiedoksi, että toimituksesta täytyy ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ja toimitus täytyy tapahtua klo 16 jälkeen, koska tarvitsen paikalle lisäkäsiä kantoavuksi enkä toimistoaikana voi ottaa sänkyäni vastaan. No, lopputulema oli se, että toimituksesta ilmoitettiin samana päivänä, jolloin selvisi, että toimitus tapahtuu joko klo 8-10 tai 14-16 välillä. Onneksi sain ystäviä kiireaikataululla apuun ja loppu hyvin, kaikki hyvin. Mutta olisi voinut käydä niinkin, että sänky olisi jysähtänyt keskellä päivää kerrostalon pihalle vaikkapa sadekelillä ja siinä olisi voinut käydä huonostikin, kun ei tuollaista lähetystä saa yksin kerrostalossa kannettua.
Kuljetus ei sovittuun aikaan
Kuljetus ei sovittuun aikaan, kunnolliset kokoamisohjeet puuttuivat. Kokoamisohjeiden tulisi löytyä helposti vähintäänkin netistä.

Vastaus yritykseltä Bedre Nætter