Beddenscout24 Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met de service! Mijn klacht werd snel en netjes opgelost. Vandaag kwamen twee vriendelijke medewerkers langs en kreeg ik zonder gedoe een nieuwe matras. De oude werd netjes meegenomen.... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Tot nu toe niet best, bed bij beddenscout besteld omdat hij tussen de 5 a 10 dagen geleverd zou zijn en daarom dit bedrijf gekozen.’tot op heden niks vernomen en zelf erachter aan geweest, krijgen all... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dit bedrijf maakt alle beloftes waar! Super fijne klantenservice en een onwijs snelle levering. Montage ook prima en goed geïnformeerd. Waar een ander bedrijf mij 3 maanden lang en hoogzwanger heeft... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vanwege de betrouwbare service. Snel contact voor het maken van een afspraak voor het leveren van mijn bestelling. Bij levering klantvriendelijke benadering door te vragen waar ik het bed precies wild... Näytä lisää

Yritys on vastannut

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 62 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

51 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Aardige mensen en snelle service!!!

19. syyskuuta 2025

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Beddenscout24 en uw positieve feedback. Het doet ons plezier te horen dat onze service en productkwaliteit u bevallen 💜 Met vriendelijke groet,

Super

Super! Tot aan huis gebracht en makkelijk inelkaar gezet! Binnen 3 dagen thuis

20. syyskuuta 2025

Met vriendelijke groet, Team Beddenscout24

Saanut 5/5 tähteä

Fijne winkel en werd er op de juiste…

Fijne winkel en werd er op de juiste manier behandeld ook de eerlijkheid kon ik waarderend !! Zal hier zeker vaker een bed kopen

19. syyskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Beste beddenwinkel van heel Nederland!

Beste beddenwinkel van heel Nederland!, Service en kwaliteit top !

16. syyskuuta 2025

Online beddenshop

De website is heel duidelijk en bestellen ging makkelijk. Ik kreeg meteen een mailtje met de bevestiging en de levering was snel. Het bed was goed en het ligt super lekker! Ik ben heel blij met mijn aankoop en zou hier zeker weer bestellen. Echt een aanrader !!

Saanut 5/5 tähteä

Prijs, Kwaliteit goed en snelle aardige klantenservice

Prijs is goed.
Kwaliteit is goed.
Klantenservice is goed. Het traject van de topper was een ramp dankzij onze TNT post tegenwoordig. Klantenservice was behulpzaam.

11. syyskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Wat heb ik vannacht lekker geslapen

Wat heb ik vannacht lekker geslapen. Ben zo blij met mijn nieuwe bed Kaona die ik heb gekocht bij beddenscout24. Na lang zoeken was beddenscout24 de goedkoopste met dit bed. Heb bested en binnen een week heb ik het geleverd gekregen en hij is netjes in elkaar gezet. Vriendelijke bedrijf en ook de jongens van de levering waren heel behulpzaam.

13. syyskuuta 2025

Saanut 4/5 tähteä

Wauw…

Wauw, ik ben zó ontzettend blij met mijn nieuwe bed! Echt topkwaliteit en de service was van begin tot eind geweldig. Alles verliep super professioneel én vriendelijk. Je merkt dat hier echt vakmensen aan het werk zijn. Ik kan niet anders dan een dikke dankjewel zeggen – wat een fantastische ervaring!

31. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Super blij met mijn nieuwe bed van…

Super blij met mijn nieuwe bed van Beddenscout24! Bestellen ging makkelijk, levering netjes op tijd en het bed ligt heerlijk. Ik voel echt dat er aandacht en kwaliteit achter zit. Heel tevreden, zeker een aanrader!

Saanut 5/5 tähteä

De beste beddenwinkel die er bestaat

De beste beddenwinkel die er bestaat, ik ben zo blij met mijn bed en lig mega mega lekker!!

Top service!

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende online beddenwinkel met topkwaliteit en service!

Ik ben ontzettend blij dat ik mijn nieuwe bed via deze online beddenwinkel heb besteld. De website is duidelijk en overzichtelijk, waardoor vergelijken en bestellen heel makkelijk ging. De levering was snel en zorgvuldig en het bed zelf is van topkwaliteit. Het is stevig, comfortabel en precies zoals omschreven. Sinds ik dit bed heb, slaap ik veel beter en word ik uitgerust wakker. Ook de klantenservice verdient vijf sterren: vriendelijk, behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Als je op zoek bent naar een betrouwbare online beddenwinkel met uitstekende service en kwalitatieve bedden, dan kan ik deze winkel absoluut aanraden!

11. syyskuuta 2025

Top ! Aanrader

4. syyskuuta 2025

Goeie service

Goeie service , top kwaliteit 👍🏼

De Amalia boxspring bevalt goed

De Amalia boxspring bevalt goed. Hij slaapt comfortabel en heeft een mooie uitstraling. Fijn ook dat er genoeg ruimte onder zit om dingen op te bergen.

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb de Kaona besteld en ben er blij…

Ik heb de Kaona besteld en ben er blij mee. Het ziet er mooi uit en slaapt goed. De opbergruimte is ook handig.

Saanut 5/5 tähteä

De bedrijf is heel eerlijk

De bedrijf is heel eerlijk, zijn behulpzaam en helpen mee met het waarmaken van mijn droom meubels.

1. elokuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Vertrouwelijk bedrijf komt 100%…

Vertrouwelijk bedrijf komt 100% afspraken na👍

29. elokuuta 2025

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring! Ik raad iedereen dit bedrijf aan. Gedreven vriendelijke medewerkers plus super kwalitatief product.

12. helmikuuta 2025

Team Beddenscout24

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin