Bechs Hotel Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

3,1

Man føler sig hurtig hjemme på hotellet, der har gode store værelser. Personalet har lune og humor - især Finn´s humor er hele opholdet værd. Et hotel vi vender tilbage til, for at koble helt fra.

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vi tjekker ind hos en sur medarbejder 😥…

Vi tjekkede ind hos en sur medarbejder 😥 Værelset er som beskrevet -rummeligt - så der ville rigeligt være plads til en kuffertbænk eller to. Men der er intet at sætte kufferten på, ligesom (garderobe)skabet er meget sparsomt.
Værelsets badeværelse er gammelt og slidt, og med mine gigtfingre kæmper jeg en kamp for at få sæbe ud af dispenseren. Den burde skiftes. Der er ikke noget plads til at sætte toiletsager af på. Ej heller udsugning.
Sengen er udmærket. Og det var rart, at vinduet kunne stå åbent, så der kom luft ind i løbet af natten.
Maden i restauranten havde vi glædet os til. Men det var desværre ingen fornøjelse 🥴 og priserne var for høje i forhold til kvaliteten.
Morgenmaden var kedelig og anrettet helt uden "kærlighed".
Vi tjekkede ud hos en smilende medarbejder, men det er ikke nok til, at vi vil gentage et besøg her.

17. syyskuuta 2026

Denne gang virkelig en dårlig oplevelse

Vi har tidligere været på ophold på Bechs Hotel, hvor vi havde en god oplevelse.
Nu har vi så været der igen. Det er virkelig en noget anden oplevelse denne gang.
Da vi tjekker ind mødes vi af en dame som så kan fortælle os, at hun har givet vores værelse i stue plan til andre, så hun har kun et på 1. sal. Vi er udfordret fysisk med at gå op ad mange trapper, så det var ret træls.
Da vi kommer ind på værelset ser vi pletter på det ene lagen, hvorfor vi går ned og fortæller det. Det imødekommes med at det kan hun bestemt ikke forstå, men vi kunne da få et lagen selv at lægge på. 😲 nå men da vi så fjerner det plettede lagen, dukker en topmadras op fyldt med gamle gule, brune og rødlige pletter 😔 virkeligt ikke særligt lækkert. Stolen der står på værelset er så slidt at der er hul på det ene armlæn og efterfølgende ser vi gamle indtørrede edderkopper i loftet.
Vi fik det indtryk at det er et værelse der “normalt” ikke bliver brugt, men nu havde de lavet en fejl.
Det har på ingen måde været nogen rar oplevelse denne gang, vi kommer ikke igen. Det kan jo ikke være tilfældigheder om man får en god oplevelse.

4. elokuuta 2026

2 dejlige døgn på Bechs hotel

Vi har haft 2 dejlige døgn på Bechs hotel i sidste uge. Dejligt stort og rent værelse og venlig betjening. 3 retters menu begge dage veltillavet og smagfuldt og pænt anrettet og serveret. Rimelige priser på vin og gratis isvand til, det er ikke alle steder man får det. Vi vil anbefale hotellet og kommer gerne igen en anden gang.
Annette Yndal Nielsen og John Søgaard Nielsen

2. heinäkuuta 2026

Størrelsen på værelset er okay

Størrelsen på værelset er okay. Sengene er smalle og madrassen er lidt for blød for Os. Desværre fik vi et værelse(107) der lå ud til vejen ved et kryds. Dette gav megen larm om natten. Da det var meget varmt kunne vi ikke ligge med åbne vinduer pga dette. Så vi kørte hjem en dag tidligere end planlagt. Maden er okay. Morgenmaden mangler varme retter, Scramblet æg og bacon.

23. heinäkuuta 2025

Kan anbefale

Vi har haft et rigtig dejligt ophold på Bechs Hotel. Maden var velsmagende og flot anrettet, og servicen var både hurtig og venlig. Værelserne og sengene var helt i orden, og vi følte os godt tilpas under hele besøget.

Hotellet har en hyggelig og afslappet atmosfære, og både personalet og ejeren var imødekommende og hjælpsomme – det gør en stor forskel. Alt i alt en god oplevelse, som vi gerne anbefaler til andre.

17. heinäkuuta 2025

vi havde bestilt et ophold på 2 dage…

vi havde bestilt et ophold på 2 dage igennem Risskov bilferie. og havde ikke kæmpe forventninger, men vi blev glædelig overrasket over rummelige værelse i ren og pæn stand. gode senge og med tv og free wifi..
aftensmaden førset aften var god, bestod af hjemmelavet hønsesalat, med flytes. og derefter ben men coloslaw og bagt kartoffel.. et godt måltid . dag 2 til aften var lækkert mørt kalvefilet med den bedste og sprødeste salat og dertil pommes med bearnaise.. virkeligt godt... til desert hjemmelavet citron fromage.
Finn var virkelig sød og hjælpsom og fik en til at føle sig velkommen.

vores varmeste anbefalinger.

26. huhtikuuta 2025

Fuld valuta for pengene

Her kan I få et dejligt weekend ophold i hyggelige rammer til en rigtig god pris.
Lækker “mormor” mad, stille og rolige omgivelser, hyggelig atmosfære. Tæt på Vesterhavet.

12. huhtikuuta 2025

Super oplevelse til en fornuftig penge

Vi blev modtaget med et dejligt smil og straks kom vi til at hygge snakke. Vi fik et fint værelse med det der skal være og så skulle vi have aftensmad. Vi fik kogt torsk til hovedret og rombudding til dessert. Det hele smagte dejligt. Næste morgen var der dækket op med brød, pålæg, oste, æg, marmelade, juice, kaffe, te, mælk, og meget mere. Om aftenen fik vi tomatsuppe til forret, det er ikke lige vores smag, så det ville vi ikke have. Så vi blev tilbudt is til dessert i stedet for (sikken en service) Til hovedret fik vi noget svinekød med dejlige grønsager, små kartofler og en fantastisk sovs. Det var bare så lækkert at vi spiste op. Samme overdådige morgenmad næste morgen og om aftenen fik vi kalvesteg og æbletrifli til dessert og endnu en gang ryddede vi tallerkenerne. Samme morgenmad inden vi sagde tak for dennegang.
Værelserne blev ordnet hver formiddag, så det var fint når vi kom tilbage efter dagens oplevelser.
Det sødeste personale der altid har et smil på læberne, og lidt hyggesnak, selvom de har travlt.

8. huhtikuuta 2025

Fantastisk god oplevelse.

Da vi ankom, fik vi en en venlig modtagelse og fik tildelt de to værelser vi havde bestilt ved siden af hinanden , de var store og pæne , det var dejligt.
Maden var over alt forventning , det samme var morgen buffeten, frisk brød og alt hvad dertil følger af oste og pålæg.
Bossen var venlig og havde altid en lille frisk bemærkning på læben.
Vi vender tilbage igen , Tak for denne gang.
Med venlig hilsen Leif Karis.

5. elokuuta 2024

Bryllupsdag

Troede at vores bryllupsdag skulle blive en dejlig oplevelse, men med en menu ( stjerneskud) der var skrumpet siden sidst og med hår i maden, ja så står prisen ikke mål med det det blev serveret. Yderligere kunne en renovering af lokalerne måske hjælpe fremover.

3. elokuuta 2024

Har netop afholdt vort guldbryllup på…

Har netop afholdt vort guldbryllup på Bechs Hotel super god service god mad i rigelige mængder og særdeles serviceminded personale.
Vi besøgte sidst hotellet ved vores sølvbryllup og kommer sandsynligvis tilbage når vi har jernbryllup -hvis vi kan😜

5. heinäkuuta 2024

Hyggelig matador stil..

Det var som at træde ind i Postgården i matador. Rigtig hyggelige omgivelser. Servitricen var lidt slutøret😊..
Maden vi fik var i top og smagte rigtig godt. Fik flere kartofler og sovs uden ekstra betaling.
Fik sodavand på dåse, en sjov ting på hotel😊.

2. toukokuuta 2024

Jeg elsker det sted!

Jeg elsker det sted!

Tarms egen Postgården fra Matador. Pænt, uhøjtidligt, og dejlig mad.
Nogen kalder indretningen gammel, jeg kalder den “med historisk værdi”.

Nu er det femte gang jeg spiser her, og jeg glæder mig allerede til næste gang.

Jeg har medbragt en enkelt gæst, vi har været nogle stykker, og jeg har prøvet store arrangementer. De fejler ikke på Bech’s, uanset antallet af gæster.

Hilsen fra Foersum

19. helmikuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili