Goede hulp ontvangen bij het uitzoeken van het juiste laminaat. De service was vriendelijk en de medewerker had haar best gedaan met regelen van een mooie deal en nette prijs. Helaas bleken niet a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De service was zeer professioneel en prettig. Vooral de dame achter de bar! Wat een geweldig lief en klantvriendelijke dame. Ze heet Lianne :-). Deze vloer was voor mijn vader. Wij hebben zelf ook al... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Beble Vloeren! Vanaf het eerste moment werden we ontzettend vriendelijk ontvangen en nam het personeel alle tijd voor ons. Omdat dit ons ee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
3 jaar geleden ook al een fijne vloer gehaald bij Bebo. Maar voor ons nieuwe huis nu op zoek naar een nieuwe vloer. Bij binnenkomst wordt je hartelijk ontvangen met een drankje naar keuze van het hui... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Meer dan 100 soorten PVC Vloeren in ons assortiment. U bent ook welkom in onze showroom! Bekijk onze vloeren, bereken het aantal m2 en vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bovenlandweg 10, 7671BE, Vriezenveen, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Het was een super ervaring! Lekker gegeten en gedronken en ze hebben ons piekfijn verder geholpen. Wat een service! Ze zijn ook zeer flexibel en aardig. We komen zeker nog eens terug😇

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl
Enorm veel keus en fijn geholpen, dikke aanrader!

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl
Bebovloeren hanteert aantrekkelijke prijzen op hun site. Bestellen en thuis afleveren is niet mogelijk. Ze willen je daar ter plaatse hebben. Om vervolgens te constateren dat die prijzen op hun website 'helaas niet meer beschikbaar zijn' of 'uitverkocht' en dat soort excuses OM je vervolgens iets aan te prijzen wat 3x zo duur is. Maar ja, je had er al 1,5 uur voor gereden!!! Een vorm van oplichting m.i.

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl
Leuke setting, hapje en een drankje bij binnenkomst!
Vlot geholpen, alles duidelijk en vriendelijk!
Genoeg variatie en als zeer prettig ervaren.

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl
Super vriendelijke mensen warm ontvangen met gratis eten en drinken,
Een snelle service
En het allerbelangrijkste heel goede prijzen!
Zeker een aanrader voor nieuwe klanten!

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl
Ruim aanbod. De medewerkers denken echt met je mee!

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl
Vriendelijk ontvangst met koffie en iets lekkers. Mooie pvc vloer gekocht, zeer goede kwaliteit en goedkoper dan elders.

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl
Goede ontvangst door Angela, vriendelijk en snel geholpen. Top!

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl
Gastvrij en goed geholpen door Angela en met forse kortingen.

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl
Gastvrij ontvangst door Angela, ruime keuze aan betaalbare, mooie vloeren. Ongedwongen sfeer

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl
Goeie service en super vriendelijk geholpen

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl
Prijzen en acties zijn een beetje misleidend. Dus zeker goed lezen want er staat alles is duidelijk vermeld op de website. Angela en Jasper doen dit uitstekend

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl
We zijn fijn geholpen, er werd goed meegedacht.Angela en Trudy zijn de beste!

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl
Wat een fantastische zaak! Zeer welkom gevoeld, erg goed geholpen door een jonge man en ook nog eens een prachtige deal gemaakt. Daarna nog verwend met koffie en wat lekkers en nog een prachtige plant. Zeer aan te bevelen en de moeite waard om naar toe te rijden!

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl
Vanavond nieuwe vloer gekocht bij Bebo Vloeren. Na een hartelijke ontvangst door de uiterst vriendelijk gastvrouw (met een gratis drankje en ijsje voor de kinderen) zijn we zeer deskundig geholpen door Trudie en hebben we een weloverwogen keuze gemaakt.

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl
Super tevreden over mijn ervaring bij Bebo Vloeren! Vanaf het eerste moment ben ik ontzettend goed geholpen door het team. Ze namen echt de tijd om mee te denken, gaven eerlijk advies en hielpen mij bij het maken van de juiste keuze.
Daarnaast heb ik ook nog eens een hele mooie deal gekregen met een fijne korting, wat het natuurlijk helemaal afmaakt. De service, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn echt top!
Ik zou Bebo Vloeren zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe vloer. Bedankt voor de geweldige hulp!