bebovloeren.nl Arvostelua

1 094
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Goede hulp ontvangen bij het uitzoeken van het juiste laminaat. De service was vriendelijk en de medewerker had haar best gedaan met regelen van een mooie deal en nette prijs. Helaas bleken niet a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De service was zeer professioneel en prettig. Vooral de dame achter de bar! Wat een geweldig lief en klantvriendelijke dame. Ze heet Lianne :-). Deze vloer was voor mijn vader. Wij hebben zelf ook al... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Beble Vloeren! Vanaf het eerste moment werden we ontzettend vriendelijk ontvangen en nam het personeel alle tijd voor ons. Omdat dit ons ee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

3 jaar geleden ook al een fijne vloer gehaald bij Bebo. Maar voor ons nieuwe huis nu op zoek naar een nieuwe vloer. Bij binnenkomst wordt je hartelijk ontvangen met een drankje naar keuze van het hui... Näytä lisää

1. Lattiamateriaalit

Yrityksen kirjoittama

Meer dan 100 soorten PVC Vloeren in ons assortiment. U bent ook welkom in onze showroom! Bekijk onze vloeren, bereken het aantal m2 en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Erinomainen

(1 094)

445 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top bedrijf

Top bedrijf, goed en snel geholpen

Beste Jari,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je ons een topbedrijf vindt en dat je goed en snel bent geholpen.

Daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Heel goede service heel soepel en…

Heel goede service heel soepel en klantvriendelijk , helemaal tevreden❤️

Beste Ravi,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je onze service als soepel en klantvriendelijk hebt ervaren.

Helemaal tevreden, daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop!

Je wordt top geholpen

Beste Esmeralda,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je top bent geholpen.

Daar worden we blij van. Veel plezier met je aankoop!

Super fijne werk nemers

Super fijne werk nemers
Fijn en snel geholpen

Beste Joke,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je snel en prettig bent geholpen door onze collega’s.

Daar worden we blij van. Veel plezier met je aankoop!

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slecht bedrijf lokken je met lage…

Zeer slecht bedrijf lokken je met lage prijzen en als je de vloer uitkiest is die er zogenaamd niet tot vier keer aan toe dan mocht ik een vloer uitkiezen voor de zelfde prijs geef de naam van de persoon erbij die dit heeft behandeld nu krijg ik een totale andere vloer en bel er over dan zeggen ze jij hebt dit besteld terwijl aangeef dat ik de boven vloer bruin is wrm zou ik grijze tegel laminaat beneden halen en geef aan het te vragen aan de verkoper want die kom alles herinneren wat er was gebeurd maar ondanks dat vragen ze nu om een bijbetaling van 1000 euro terwijl gister me is dat het goed zal komen en ze toegaven dat het hun fout was heb dat opgenomen en nu moet ik maar een week wachten voor dat. Ik de persoon kan spreken heb duidelijk aangegeven dat ik vandaag tot 15/00 niet bereikbaar ben maar nee ik moet nu maar wachten geen tel gemist en nu word er gezegd dat ik me geld kan terug krijgen terwijl de klant staat te wachten en ik elke dag met smoesjes kom omdat jullie niet aan de afspraken houd

20. toukokuuta 2026

Beste,

Vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. We willen dit graag goed voor je uitzoeken, maar op basis van deze review kunnen wij helaas niet achterhalen om welke order of klantgegevens het gaat.

Zou je ons een mail willen sturen naar klantgeluk@bebovloeren.nl met je naam, ordernummer en eventueel de naam van de verkoper die je heeft geholpen? Dan kunnen we direct meekijken wat er precies is afgesproken, wat er geleverd is en hoe we dit netjes kunnen oplossen.

We lossen dit graag met je op, maar hebben daarvoor wel je gegevens nodig.

Saanut 5/5 tähteä

Verrassend geweldig bij binnen komst…

Verrassend geweldig bij binnen komst lekker kopje koffie met een broodje kaas
Gratis en veel keuzens aan vloeren
Goed geholpen door de verkoopster lianne mooi prijs voor mijn vloer gekregen met korting super ook de mensen van het magazijn goed geholpen
Bij vertrek nog blikjes drinken mee gekregen en kleurboek voor de kids
Vriendelijke groeten Cornelis Driebergen

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl

Wat een geweldige review, Cornelis! Superleuk om te lezen dat je zo goed bent ontvangen en fijn geholpen bent door Lianne én onze collega’s van het magazijn. Daar doen we het voor. Veel plezier met je nieuwe vloer!

Everything is great

Everything went well, good advice and fast service. V-ORD129042

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl

Thank you for your review! Great to hear everything went well and that you received good advice and fast service. Enjoy your new floor!

Everything went well

Everything went well, got great advice and good service

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl

Thank you for your review, Arūnas! Great to hear everything went well and that you received good advice and good service. Enjoy your new floor!

Snelle service goed geholpen

Snelle service goed geholpen

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl

Bedankt voor je mooie review, Martje! Fijn om te horen dat je snel en goed bent geholpen. Veel plezier met je vloer!

Zeer snelle en goede service

Zeer snelle en goede service

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl

Bedankt voor je mooie review, Dania! Fijn om te horen dat je onze service als snel en goed hebt ervaren. Veel plezier met je vloer!

Goedkope vloeren

Goedkope vloeren. Vriendelijk geholpen. Bij binnenkomst meteen persoonlijk ontvangst en wat te drinken aangeboden gekregen.

12. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je vriendelijk bent geholpen en dat het ontvangst meteen goed voelde. Daar doen we het voor. Veel plezier met je vloer!

Saanut 5/5 tähteä

Heel aardige mensen hielpen ons heel…

Heel aardige mensen hielpen ons heel goed en natuurlijk betere prijzen dan de winkels 😊

Zeker een aanrader en je slaagt vrij wel meteen zoals ik!😊

V-ORD128495

11. toukokuuta 2026

Hi Selina,

Goed dat je zo prettig bent geholpen en dat je onze prijzen zo hebt ervaren.

Mooi dat je snel geslaagd bent. Bedankt voor je aanbeveling en graag tot ziens.

Floortje,
Team BeBo Vloeren

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en fijne mensen

11. toukokuuta 2026

Hi Lesly,

Bedankt voor je mooie woorden over onze service en het team.
Graag tot ziens in onze showroom.

Floortje,
Team BeBo Vloeren

Saanut 5/5 tähteä

Onwijs goed geholpen en geadviseerd…

Onwijs goed geholpen en geadviseerd door Roald. Denkt goed mee in de oplossingen voor ons nieuw appartement. Uiteindelijk samen tot een uitstekende prijs gekomen en een mooie vloer gekocht! Topper!

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl

Bedankt voor je mooie review Ad!
Super om te horen dat Roald zo goed met jullie heeft meegedacht voor het nieuwe appartement. Fijn dat jullie samen tot een mooie oplossing én een scherpe prijs zijn gekomen.

Veel plezier gewenst met jullie nieuwe vloer en alvast veel woonplezier in het appartement!

Saanut 5/5 tähteä

We zijn heel goed geholpen door Hidde

We zijn heel goed geholpen door de medewerker Hidde die ons heel goed kon adviseren en met ons meedacht. De ontvangst was geweldig. We werden verwelkomd door het personeel achter de bar en kregen gelijk drinken en eten.
Na een mooie prijs liepen wij de deur uit met een hele mooie vloer voor ons hele huis.

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl

Bedankt voor uw mooie review mevrouw Kruijthof!
Wat leuk om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Hidde en dat hij fijn met jullie heeft meegedacht. Goed advies en een warm ontvangst vinden we erg belangrijk, dus mooi dat jullie dit zo hebben ervaren.

Fijn dat jullie uiteindelijk met een prachtige vloer voor het hele huis én een mooie prijs naar huis zijn gegaan!

Heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe vloer en bedankt voor het vertrouwen in BeBo Vloeren.

Saanut 4/5 tähteä

Lieve mensen die je vriendenlijk te…

Lieve mensen die je vriendenlijk te wordt staan.
Het was eventjes wachten tot iemand tijd had om te helpen. Maar daarna kregen we goede uitleg en kregen we achteraf nog wat drinken mee.

Leuk gedaan ook met het eettentje erbij waar je alles gratis krijgt. Leuke ervaring voor ons zoontje ook

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl

Bedankt voor je leuke review Daniëlle!
Fijn om te horen dat jullie zo vriendelijk zijn ontvangen en uiteindelijk goed zijn geholpen met duidelijke uitleg. Soms kan het inderdaad even druk zijn, dus bedankt voor het geduld 😊

Leuk dat jullie ook het eettentje en de sfeer zo hebben gewaardeerd, en helemaal mooi dat jullie zoontje het ook een leuke ervaring vond!

Veel plezier gewenst met jullie aankoop en bedankt voor jullie bezoek aan BeBo Vloeren!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Goed geholpen!

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl

Bedankt voor je review Lisa!
Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en tevreden bent over ons personeel. Daar doen we het voor!

Bedankt voor je bezoek aan BeBo Vloeren en veel plezier gewenst met je aankoop.

Saanut 5/5 tähteä

Heel fijne mensen en heel goede service!

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl

Bedankt voor je leuke review Demi!
Wat fijn om te horen dat je onze service en collega’s zo positief hebt ervaren. Daar worden we blij van!

Bedankt voor je bezoek aan BeBo Vloeren en hopelijk tot ziens in één van onze showrooms.

Wat een warme ontvangst

Wat een warme ontvangst. Heel ongedwongen en kennis van zaken.
Goede prijzen en zeer goed geholpen!
V-ORD128291

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat jullie het ontvangst als warm en ongedwongen hebben ervaren. We vinden het belangrijk dat klanten rustig kunnen kijken én goed advies krijgen van mensen met kennis van zaken.

Mooi dat jullie ook tevreden zijn over de prijzen en service. Bedankt voor het vertrouwen in BeBo Vloeren!

Vriendelijk mensen

Vriendelijk mensen, gelijk ontvangen met koffie, honden mochten mee, top

Vastaus yritykseltä bebovloeren.nl

Bedankt voor je leuke review!
Fijn om te horen dat jullie zo vriendelijk zijn ontvangen. En natuurlijk zijn honden ook welkom bij ons in de showroom 🐶

Leuk dat jullie bezoek zo goed is bevallen, bedankt voor het vertrouwen in BeBo Vloeren!

Floortje, team BeBo Vloeren

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin