Sød behandler, god tid til behandlingerne, ser hurtige resultater. Gode priser både af produkter og behandlinger som faktisk virker👍 jeg er meget tilfreds og går i et fast forløb i stedet for botox.... Näytä lisää
Jeg har fået ansigtsbehandlinger hos Hong jævnligt i over et år. Min hud er betydeligt forbedret og ser virkelig pæn ud - jeg har endda fået bemærkninger fra andre om hvor flot min hud er. Hong e... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Køb IKKE Judydoll-mascara fra BeautySkin Horsens !! Jeg havde ellers tiltro til at købe denne mascara hos en anerkendt dansk virksomhed, men mascaraen ankom i en tvivlsom indpakning med kun kinesisk varedeklaration. Første (og eneste) gang, jeg tog mascaraen i brug, åd den alle mine ellers lange, sunde vipper - og den var UMULIG at fjerne igen efter få timer. Jeg forsøgte med både makeupfjerner og vand og sæbe, men det kunne ingenlunde lade sig gøre. Hold jer langt væk fra dette tvivlsomme produkt !!

Vastaus yritykseltä Beautyskinhorsens
Jeg har kommet her i ca 5 mdr. Og jeg elsker de behandlinger jeg får. det er mega afslappende og min hud er blevet blødere. Houng er sød, ligetil og meget hjælpsom til at finde de rette produkter og så er det jo også helt fantastisk at priserne på hendes produkter er så overkommelige ❤️
Kan varmt anbefale at komme her .
Mange tak 🙏🏾

Vastaus yritykseltä Beautyskinhorsens
medarbejterne er meget søde og hjælpsom de er meget profesionelle. det er en meget god butik til skincare. de har mange forskelige creme og ting fra asien som er meget gode
Hong er super dygtig og omhyggelig. Derudover er hun et meget sødt og ærligt menneske som jeg elsker at komme hos.
Jeg bruger også Hong’s produkter som er meget fornuftige prismæssigt. Produkterne er fra Korea som er førende på verdensmarkedet ang udvikling og forskning - det kan jeg se og mærke på min hud.
Hong laver også mine øjenvipper hvilket jeg er utrolig glad for - det gør en stor forskel for mit udseende synes jeg.
Jeg vil virkelig anbefale alle, som leder efter en god kosmetolog, til at prøve Hong hos Beauty skin. Hun for 5 store stjerner fra mig🤩

Vastaus yritykseltä Beautyskinhorsens
God service ud over det sædvanlige og alt fungerede bare perfekt!
Jeg har været utroligt glad for at finde en dansk hjemmeside som fører japanske produkter - kan varmt anbefale at shoppe hos dem !
Da jeg bestilte viste det sig at en eyeliner jeg havde bestilt ikke længere var på lager i den farve jeg ønskede, men det var nemt løst da jeg hurtigt fik en mail fra beautyskin hvor vi aftalte at de sendte mig en fra et andet mærke.

Vastaus yritykseltä Beautyskinhorsens
Stort udvalg af rigtig gode og spændende produkter, som man ikke bare lige finder i Matas + hurtig levering. :-)
Jeg er efterhånden blevet en fast kunde … Og jeg er rigtig glad for at jeg fandt beautyskinhorsens.

Vastaus yritykseltä Beautyskinhorsens
Efter en længerevarende sag med DAO kontaktede jeg butikken og har fået helt fantastisk service så der rent faktisk er chance for at jeg får mine julegaver hjem i tide. Fantastisk sympatisk ejer der har styr på sine ting 🙏
Modtog en tom æske uden produkter, ingen respons fra butikken hverken på telefon, mail.
ØV og så her op til jul

Vastaus yritykseltä Beautyskinhorsens
yes yes gud skin care for germany people the owner is nice woman hong very nice 10/10

Vastaus yritykseltä Beautyskinhorsens
I am totally satisfied by seeing packaging and the service you provide me. So good to shop from y.

Vastaus yritykseltä Beautyskinhorsens
God og venlig service ved køb på onlineshop.

Vastaus yritykseltä Beautyskinhorsens
Jeg har lige haft min første oplevelse med at handle online hos denne butik, og jeg er virkelig imponereret! Webshoppen er supernem at navigere, og det var nemt at finde de produkter, jeg ledte efter. Leveringen var hurtig, og varerne kom godt pakket og i perfekt stand.
Jeg kan varmt anbefale denne butik! Jeg har været kunde her flere gange, og hver gang har oplevelsen været fantastisk. Ejeren er virkelig imødekommende og hjælpsom, og man føler sig altid velkommen.
Fantastisk oplevelse hos Beauty Skin i Horsens! Ejeren er super dygtig og giver en personlig og professionel behandling. Klinikken er hyggelig og indbydende. Kan klart anbefales!
Har prøvet at skrive og spørge til en mascara, men det er bare som om at mailadressen ikk3 dur, da der i et svar kommer retur??

Vastaus yritykseltä Beautyskinhorsens
Meget rimelige priser, hurtig forsendelse og varen var præcis som den skulle være:)

God tid
Omhyggelig