Jeg havde bestilt tid til både Japansk lifting og lash lift. Det sidste var jeg meget nervøs for. Jeg bryder mig ikke om at andre skal “pille” ved mine øjne. Jeg blev modtaget af Tina, Hun er virke... Näytä lisää

Var ikke helt tilfreds denne gang. Havde følelsen af at det gik lidt for stærkt. Der er et par negle som ikke er så pæne, da forarbejdet ikke var godt nok lavet.

1. Ihonhoitoklinikka
  2. Kauneus- ja terveysmyymälä
  3. Hygieniapalvelut

Beautyshoppen - et univers af skønhedspleje.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Jeg har fået lavet lashlift hos Tina

Jeg har fået lavet lashlift hos Tina, og jeg er super tilfreds med det fine resultat. Hun tog sig god tid til at sikre sig det bedste resultat, så mine vipper ser naturlige, løftede og rigtig smukke ud. Jeg kan varmt anbefale Tina☺️

13. joulukuuta 2025

Helt igennem en fantastisk behandling

Helt igennem en fantastisk behandling. Om det er japansk lifting eller last lift, så føler jeg mig altid tryg og godt behandlet hos Tina. Er også ret vild med deres lysbehandling, som virkelig gør en forskel for min hud. Helt igennem skønt sted med en dejlig atmosfære

10. marraskuuta 2025

Super oplevelse i sommer

Jeg blev modtaget af Tina, Hun er virkelig en gevinst for butikken.
Med sit altid gode humør og rolige sind. Fik hun mig beroliget til, at vippe- behandlingen også blev en god oplevelse. Tak til Tina- også for resultatet.

14. kesäkuuta 2025

Julie var rigtig god til at rådgive

Julie var rigtig god til at rådgive. Havde bestilt en anden behandling, men Julie anbefalede, det helt rigtige . Så nu er har jeg fået naturlige bryn med fylde, ved “blot” at få en almindelig retning og farvning af bryn.

5. elokuuta 2025

Vipper

En super god oplevelse og fantastisk udført arbejde af Julie . Fik lavet vipper og det blev utrolig flot. Kommer igen da det er meget professionelt og flot arbejde.

4. elokuuta 2025

En skøn og tryg behandling

Jeg havde en skøn oplevelse hos Beauty Shoppen. Jeg havde bestilt et lashlift samt farvning af bryn og vipper. Julie var supergod til at fortælle i behandlingen, hvad der skulle ske, så jeg følte mig meget tryg. Resultatet er blevet SÅ flot, og jeg kommer helt sikkert tilbage. Kun de bedste anbefalinger herfra.

23. kesäkuuta 2025

En hyggelig atmosfære

En hyggelig atmosfære. Og absolut professionel behandling, gode råd og vejledning.
Gertrud får mine bedste anbefalinger

25. lokakuuta 2024

Bedste lash lift

Det er 3. gang jeg får lavet lash lift (3 forskellige steder) og dette er helt klart det bedste jeg har fået lavet, det er bare så flot.
Der var også god vejledning undervejs.
Ikke sidste gang jeg kommer her.

10. heinäkuuta 2024

Negle

Endnu en gang en fantastisk oplevelse, Gertrud du er virkelig dygtig og jeg er mega glad for mine negle.

17. huhtikuuta 2024