BEAUTYCOS.nl Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

I bought products at a very reasonable price and the parcel has arrived in good conditions and well packed. The only issue was with the delivery. I couldn’t select home delivery but to a delivery bo... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

scheermes besteld maar verkeerd geleverd. het gevraagde is niet (meer) leverbaar. na klacht hierover werd het volledige bedrag incl. verzend kosten terug gestort. zo winkel je probleemloos. heb we... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Bestelling was heel goed verzorgd en heel goed ingepakt. Glazen flessen shampoo kwamen ongedeerd uit de verpakking. Bestelling was van Oway producten. Sinds ik deze producten gebruik is mijn krullen... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Heel slecht, ik heb meer dan 2 weken moeten wachten op mijn product nadat ik telefonisch contact heb gezocht na 7 dagen, eindelijk mijn pakket binnen en verpakking zwaar verfrommeld, product was heel... Näytä lisää

1. Kauneus- ja terveysmyymälä
  2. Hiustuotemyymälä
  3. Kosmetiikkamyymälä

Yrityksen kirjoittama

BEAUTYCOS onderscheidt zich door een van de grootste assortimenten bekende schoonheidsmerken op de markt te combineren met lage prijzen en professioneel advies. Je krijgt dezelfde kwaliteitsproducten die bij kappers, schoonheidsspecialisten en visagisten te vinden zijn – maar dan tegen een aantrekkelijkere prijs, ondersteund door een team van specialisten die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste producten.

Hyvä

Kaikki arvostelut

81 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fijne website

De enige website waar ik mijn bumble en bumble haar product kon vinden. Heel fijn. Snelle levering.

11. kesäkuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Misschien andere vervoerder inhuren…?

Zoals er al eerder gemeld is: DPD heeft ook mijn pakket retour gestuurd, zonder überhaupt een bericht te sturen dat het pakket klaar lag in het depot (ook nog eens een ander depot dan dat ik aangegeven had). Gedoe! BeautyCos heeft e.e.a. echter naar behoren opgelost: fijn!

27. toukokuuta 2026

Meeer dan prima shop

Producten waren prima, ook iets wat in NL niet meer te verkrijgen was, Je moet even geduld hebben met aankomst, dit is of Denemarken of Duitsland gevestigd en dat is er niet binnen 2 dagen, Na mail vlot en netjes te woord gestaan, Track en Trace die werkte, Prima bedrijf maar nogmaals even geduld!

14. toukokuuta 2026

Vervoersbedrijf in gebreke.

Jullie bedrijf, niks mis mee, maar pakje niet aangekomen, en aan vervoersbedrijf gemeld, maar komt niet door! Ze hebben t kilometers van m n huis bij een pakketpost gebracht, adresnummer klopte niet, verder gezocht en , gevonden, maar de code was niet correct, zei t kluisje, dus geen pakje van jullie, wat nu? Vriendelijke groet Lizelotte van der Boon-Roest

6. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Producten voor goedkopere prijs.

Producten voor goedkopere prijs.
Bestelling bleef best lang "onderweg" staan
Contact met klanten service gehad. Was wel verstuurd, 2 dagen later ook binnen.
Je kunt achteraf betalen

21. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Wat een teleurstelling over mijn haarlak van REF

Wat een teleurstelling over mijn haarlak van REF, ik had totaal 6 bussen haarlak besteld, en wat denk je dit is zeker niet de echte haarlak van REF, ik weet waar ik over praat, een mail gestuurd naar dit bedrijf, komen ze met zo,n smoes dat de spray een nieuw design gekregen heeft.
En nu mag je de producten terug sturen maar er komen wel 9 euro verzendkosten kosten bij, ik vind het schandalig hoe ze hiermee omgaan, ik bestel hier niks meer

13. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin