Yritys on vastannut
Otroligt nöjd! Ofantliga rabatter på välkända märken och produlter! Allt från hem och städ till skönhet och välmående. Jag är spänd på att få leveransen. En ny favorit hos mig!
Bra service lätt att hitta det man vill ha fina produkter jag är nöjd där jag köpt jag kommer garanterat köpa mer 👌
Yritys on vastannut
Jag är jättenöjd med alla produkter förutom ett torrschampo som var helt orange ist för brunt. Allt annat var toppen och så prisvärt.
Yritys on vastannut
Vi är ett stolt dotterbolag till Åhléns med målet att det ska vara billigt och kul att köpa skönhetsprodukter. Vi fyller på varje vecka och letar ständigt efter klipp. Alla våra produkter skickas från vårt lager i Sverige med leverans inom 1-3 vardagar. Vi erbjuder även fria returer.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Jättebesviken och inte nöjd alls. Fick betala för båda varorna jag beställt men fick bara den billigaste i mitt paket.Hade beställt en Sublime bronze för 113.05:- som inte leverades till mig. Känner mig lurad och kommer aldrigmer att handla på BeautyBargin och heller inte rekommendera er till andra. Jag har skickat ett mail till er den 19/11-20 som jag önskar svar på men ännu har det svaret inte kommit.
Gun
Två varor ströks från min beställning, de varor som var enda anledningen till att jag ens beställde från sidan. Dessutom skrevs rabatten ej in ordentligt utan behövde ladda om sidan minst 20 gånger. Kommer definitivt bli en retur. Otroligt missnöjd!

Vastaus yritykseltä Beauty Bargain
Alla varor i paketet, väldigt snabbt levererat, inget problem
Är så besviken på min beställning från beauty bargain. 4 utav 5 av produkterna jag beställde var utgångna och luktar skunk. Det blev ner i soppåsen direkt. Har använt samma produkter tidigare men ej därifrån och dem luktar normalt, så uppenbarligen får detta företag sälja billigt för dem säljer gammal utgångna produkter!!

Vastaus yritykseltä Beauty Bargain
Beauty Bargain levererar, som alltid, perfekta produkter till ett perfekt pris - och detta sker dessutom snabbt!!!

Vastaus yritykseltä Beauty Bargain
Bra sortiment, prisvärt, enkelt att beställa, snabb leverans. 5 stjärnor från mig
Har försökt komma i kontakt m företaget då jag är missnöjd med en av produkterna men ej fått något svar!

Vastaus yritykseltä Beauty Bargain
Snabb leverans! Bra varor men fick dessvärre inte alla varor! När jag påpekade detta så var de väldigt tillmötesgående och skickade omedelbart en ny och jag fick den gratis! Tyvärr kom den då i fel färg! Synd! Orkade inte gå vidare med det så nu har jag två handdukar till ett badlakan och ingen till det andra! 🤪

Vastaus yritykseltä Beauty Bargain
Bra saker till bra priser. Snabb leverans.